A belső világodból nem tudsz elutazni

2020. október
Megnézem a Youtube videót

Nővérem – Kollár Anna Self-Love Coach – javaslatára meghallgattam a Louise L. Hay You Can Heal Your Life című könyvét Audible-on és azóta… esküszöm elkezdtek megváltozni a dolgok. Hiába vagyok a világ egyik leggyönyörűbb helyén, az ember az összes problémáját ugyanúgy átrepteti a világon, ahogyan a bőröndjét.

Nagyon nehéz. Nehéz eljönni egy ilyen meseszép paradicsomi helyre és szembesülni azzal, hogy az élet itt is ugyanúgy megy tovább. Nem lesz minden egyszerű és tökéletes egy csapásra, amint leszálltál a repülőről. A belső világodból nem tudsz elutazni – legalábbis tudatmódosítók és speciális módszerek nélkül.

Őszintén szólva, sosem értettem a mantrák lényegét. Ezek olyan pozitív mondatokat, amiket jóóó sokszor ismételsz, ameddig el nem hiszed őket és a tudatalattidnak nem megy át a teljes valójuk. Ismétled, ismétled, aztán elkezdenek változni körülötted a dolgok. Először általában minden felbojdul, jön a káosz, feljön sok-sok szemét mélyről, aztán… elvileg a könyv szerint, jönnek a jó dolgok.

Én még a káosz résznél tartok, de már most érzem magamon, hogy másként élem meg a káoszt, mint régen. Nagyon nagyon erősen próbálom pozitívan felfogni. Belenézek a tükörbe és elismétlem magamnak többször: „Szeretlek” és aztán próbálok nem sírni.

Próbáld ki! Én addig csinálom, amíg nem mosolygok tőle őszintén.

Utána jön a többi: „Egy nagyon boldog, támogató, 100%-osan őszinte, monogám, romantikus, pozitívan szenvedélyes, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek életem szerelmével, aki hűséges hozzám, akinek elég vagyok és aki bárkivel lehetne, mégis engem választ minden egyes nap. Pont ahogy én őt.”

Jelen időben kell elmondanod a mantrádat. Nem baj, ha most még ebből semmi sem igaz! Ismételd el jelen időben, mintha már MOST igaz lenne!

„Nagyon boldog vagyok, nagyon sikeres vagyok, bőségben élek és a küldetésemmel segítek másoknak és jobbá teszem az életüket.” Ne legyen tagadás abban, amit ismételsz, például NE ezt ismételgesd: „Nem utálom a munkámat” Vagy NE ezt: „Nem vagyok boldogtalan.” Olyanokat is mondhatsz, mint hogy: „Egészséges vagyok, szép vagyok és imádok a saját testemben élni.”

Jó, jó, tudom, hogy mit gondolsz erről, ha most hallod először! Nekem is több év volt, mire megfogadtam Anna tanácsát és kipróbáltam. Először baromságnak gondoltam. Utána féltem felvállalni azt, amire vágyok. Most pedig már 1-2 hét után is érzem és tapasztalom, hogy teremtek az elmémmel!

El kell engedni, ami nem szolgál minket és aztán meg kell teremteni azt, ami igen!

Ez a mai javaslatom neked, Harcos. Próbáld ki csak párszor és írd meg nekem, hogy ha érzel, tapasztalsz valamit. 😊

Persze, csak ha van hozzá kedved. Nálam jobban senki nem érti meg, milyen azonnal elutasítani valamit és aztán pár évvel később óvatosan ki-kipróbálni.

Ha eljött rá az idő, ha felkészültél a változtatásra, azt érezni fogod!

Imádlak! ❤️

Legnagyobb rajongód,
Kata

“Érezzük jól magunkat! Ha nem élvezzük, amit csinálunk, valószínűleg ideje valami más munka után néznünk.” – Richard Branson

Videó

Egy videóban elviszlek magammal kirándulni Dominikán Santo Domingoba és megnézzük együtt a Los Tres Ojost, ahol a Jurassic Parkot is forgatták!

A legújabb történeteim

Tökéletes esti ital recept

Tökéletes esti ital recept

facebookyoutubeinstagramAz elméd egész nap pörög, 1010%-on teljesít, állandóan oldja meg a legújabban felmerülő problémákat. Nézi a telefont, válaszol, nézi a laptopot, figyeli a híreket, reagál mindenre és midenkire. Aztán végre hazaérsz vagy elalszanak a gyerekek...

bővebben
Tökéletes reggeli ital recept

Tökéletes reggeli ital recept

facebookyoutubeinstagramTeljesen már érzés tele energiával, pozitív gondolatokkal, átmozgatott testtel indítani a napot, mint stresszelve, agyonzsúfolt aggyal! Ezért iszom minden reggel vajas, kollagén fehérjés kávét! A recept Dave Asprey golyóálló kávéján és Tim...

bővebben
Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Harcosok, végtelenül köszönöm nektek, hogy ilyen rövid idő alatt már majdnem 100-an kitöltöttétek a Kollagén Fehérjéről szóló űrlapot! Rengeteg kérdést kaptam tőletek, úgyhogy összegyűjtöttem őket és most meg is válaszolom nektek! ✅  1.) Pontosan mit fog tartalmazni a...

bővebben