Alig mertem megosztani ezt a képet

2020. október
Megnézem a Youtube videót

Őszinte leszek hozzád, Harcos… sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e veled ezt a fényképet. Mert tudom, hogy aki ismeretlenül lájta, mit gondol róla: „Túl izmos, túl férfias, biztos mindennap irdatlan súlyokat tol és csak csirkén, meg rizsen él.” De nem érdekel, megosztom veled, mert baromi büszke vagyok rá! Látom a korábbi fotókhoz, videókhoz képest, mennyit fejlődtem az elmúlt időszakban! Látom ezen a képen a színtiszta erőt, a megállíthatatlan fejlődés, és a sok-sok aprócska lépésnek köszönhető mámorító sikert!

  Mert nem, nem élek a kondigépek között, sőt nagyon max het 1 súlyzós edzésem van (de inkább 2 hetente 1).

  Az edzéseim nagy részét az otthoni intervall edzések teszik ki és a jóga.

  Nem, nem élek csirkén és rizsen, mert az intermittent fastingnek hála nagyon szabados, sokat megengedő az étrendem.

  És a gondolataim egyre kisebb részét teszi ki, hogy a testem miatt aggódjak – ezen viszont napi szinten dolgozok, hogy így legyen!

 

Azt hiszem, én vagyok az élő példája annak, hogy a sok kicsi sokra megy.

❌  Mert ha valaki nem tud szabályszerűen követni egy szigorú étrendet se…

  Ha valaki nem képes heti 7x edzeni…

❌  És nem akar lemondani a doritos nevű komoly függőséget okozó chipsről…

Hát az én vagyok! 🙋🏻‍♀️

De a sok picike lépésem mégis visz egyre előrébb!

Miért? Mert ismerem önmagamat és nagyon pontosan tisztában vagyok vele, hogy mit vagyok hajlandó megtenni és feladni a fejlődésemért.

Cserébe? Cserébe nem 2 hónapnyi intenzív, belepusztulós munkával értem el ezt az eredményt, hanem 2 évnyivel. 🤷🏻‍♀️ Cserébe nincsenek irreális elvárásaim, nem stresszelek, ha 1 hét alatt nem csökken x %-kal a testzsírszázalékom és nem mérem grammra pontosan mit eszek.

Azt hiszem, a siker egyik legfontosabb eleme az, hogy ne csak egy irrálisan nagy célra fókuszálj, de lődd be reálisan az utat is, ami a lehető legboldogabban fog oda eljuttatni.

Rengeteg olyan embert ismerek, aki csak a giga cél kitűzéséig jut el és ott meg is áll. Mert képtelen szembe nézni önmagával.

   Nem meri bevallani önmagának, hogy ő bizony, nem fog leszokni egyik napról a másikra 100%-osan a milka csokiról.

  Nem meri bevallani, hogy nem fog neki beleférni a heti 7 edzés.

❌  Nem meri bevallani, hogy lehet, hogy könnyedén beleférne a heti 7 edzés, de hogy kedve nem lesz megcsinálni, az hót ziher!

 

Ha irreális elvárásokat támasztasz magad elé és garantálod, hogy ne legyen sikerélményed… hát na… lássuk be, nem valószínű, hogy hosszútávú új egészséges szokásokat fogsz bevezetni a mindennapjaidba!

Viszont, ha fel mered vállalni önmagadat, ha türelmes vagy magaddal és megkeresed azt az utat, ami nemcsak folyamatosan a siker felé visz, de még boldoggá is tesz közben…

Akkor neked találtam ki a Harcosképzőt! 

💕 Iratkozz fel a várólistára, nehogy lemaradj a következő kapunyitásról, Harcos: http://harcoskepzo.hu/

Gyerünk ma is előre! 😍

Legnagyobb rajongód,
Kata

“Az élet az, ami aközben történik veled, hogy mindenféle tervek megvalósításával vagy elfoglalva.” – John Lennon

Videó

Egy videóban elviszlek magammal kirándulni Dominikán Santo Domingoba és megnézzük együtt a Los Tres Ojost, ahol a Jurassic Parkot is forgatták!

A legújabb történeteim

Tökéletes esti ital recept

Tökéletes esti ital recept

facebookyoutubeinstagramAz elméd egész nap pörög, 1010%-on teljesít, állandóan oldja meg a legújabban felmerülő problémákat. Nézi a telefont, válaszol, nézi a laptopot, figyeli a híreket, reagál mindenre és midenkire. Aztán végre hazaérsz vagy elalszanak a gyerekek...

bővebben
Tökéletes reggeli ital recept

Tökéletes reggeli ital recept

facebookyoutubeinstagramTeljesen már érzés tele energiával, pozitív gondolatokkal, átmozgatott testtel indítani a napot, mint stresszelve, agyonzsúfolt aggyal! Ezért iszom minden reggel vajas, kollagén fehérjés kávét! A recept Dave Asprey golyóálló kávéján és Tim...

bővebben
Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Harcosok, végtelenül köszönöm nektek, hogy ilyen rövid idő alatt már majdnem 100-an kitöltöttétek a Kollagén Fehérjéről szóló űrlapot! Rengeteg kérdést kaptam tőletek, úgyhogy összegyűjtöttem őket és most meg is válaszolom nektek! ✅  1.) Pontosan mit fog tartalmazni a...

bővebben