Harcosképző Blog

Mentális és fizikai egészség, utazás, életmód
[VIDEÓ] Miért költöztem Dominikára?

Hogyan teremtsd meg az áloméleted?

Mindannyian álmodozunk lefekvés előtt. Az én küldetésem az, hogy az otthoni edzésekkel, stratégiákkal és a saját példámmal segítselek abban, hogy először is meg merd fogalmazni, milyen az áloméleted, utána pedig legyen hozzá kellő önbizalmad, hogy meg is teremtsd!

Szeretnéd bevezetni a rendszeres edzést a mindennapjaidba? Növelni akarod az energiaszinteted? Javítani szeretnél az önmagaddal való kapcsolatodon? Gyerünk!

Az önismeret, az ön-szeretet és az önbizalom az alapja az egész univerzumodnak! Ahhoz, hogy felépítsd az áloméletedet, először önmagadat kell rendbe tenned, úgyhogy vágjunk is bele, Harcos!

Együtt bármire képesek vagyunk!

Életem számokban

Edzősvideó

Követő

Kontinens

Blog post

Legújabb Blog Postjaim

Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Harcosok, végtelenül köszönöm nektek, hogy ilyen rövid idő alatt már majdnem 100-an kitöltöttétek a Kollagén Fehérjéről szóló űrlapot! Rengeteg kérdést kaptam tőletek, úgyhogy összegyűjtöttem őket és most meg is válaszolom nektek! ✅  1.) Pontosan mit fog tartalmazni a...

Hála csalódottság helyett

Hála csalódottság helyett

1 hetem maradt a paradicsomban. És az elmúlt pár napban csak esett és zuhogott és szakadt szakadatlanul az eső. 🌧 Baromi szomorú voltam, mert még 3 egész napos programot terveztem az utolsó 2 hétre itt Dominikán és sok-sok gyönyörű órát az óceán parton a szikrázó...

Ki vagyok én?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 18.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

 

Már több mint 7.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 300-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Hogyan tudlak téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés

Nézz bele a videómba!

Nézd meg a videómat és tudd meg, miért költöztem 1,5 hónapra Dominikára! Plusz ha már ott vagy, iratkozz fel a csatornámra, Harcos!