Szerda reggel a John Reedben

bővebben

Nem vagy olyan különleges

A mi generációnk egy elég speciális kategória. Úgy növünk fel, hogy a szüleink elmondják, mennyire különlegesek vagyunk, csodálatosak, bármire képesek, és mindent megkapunk majd az életben, amire csak vágyunk.

bővebben

Ahogy változunk…

Tavaly októberben edzői állások után kutattam a FB-on és volt pár ajánlat, amit azon nyomban utasítottam is vissza, mert elképzelhetetlennek tartottam.

bővebben

A szerencsétlenek klubja

Oké, szóval megvannak azok a „felnőtt”, sikeres emberek, akiknek tökéletesen egyben van az életük, és úristen, bárcsak olyan összeszedett, kiegyensúlyozott és sikeres lehetnél, mint ők?

bővebben

Motivációs szint = 0%

„Semmihez sincs kedvem.” 😞 Te is panaszkodtál már erről a legjobb barátodnak, a családodnak, valakinek, akiben megbízol?

bővebben

Telt lányok oldala

Van Facebookon egy (amúgy több is) elég nagy látogatottságú oldal, talán ti is ismeritek, ami direkt a plus size nők szépségét hirdeti. Én 3 okát látom, miért ennyire népszerű.

bővebben

Hoppá, de megváltoztál!

Ha már pár hónapja megállás nélkül rendszeresen edzel, talán te is észrevetted, mennyire átkerült a fókuszod az eredeti várt eredménytől egy másikra.

bővebben

Történet a mosoly mögött

Ismered azokat az embereket, akik állandóan mosolyognak, mindig jó a kedvük, a legelcseszettebb helyzetekben is el-elsütnek egy poént és úgy általában feldobják mindenki napját?

bővebben

A Polar óra csak marketingfogás?

Most már több mint 1 hónapja megvan a Polar órám, és őszintén szólva évek óta gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e, vagy csak kivételes módon célcsoportja lettem egy jól felépített stratégiának.

bővebben

Neked, mit jelent a szabadság?

Eldöntöttem, hogy ma vízparton akarok írni és most itt ülök az árnyékos fűben mezítláb és a képernyő felett bámulom az enyhe szellőtől fodrozódó vizet.

bővebben

1 év távlatából

Annyira szépen le lehet mérni, mennyit fejlődtél azzal, ha például 1 év elteltével újra visszakerülsz ugyanabba a helyzetbe, amiben akkor ott voltál.

bővebben

Szerda esti HIIT

bővebben

Akik beszélnek róla és akik megcsinálják

Üzleti, önfejlesztési képzéseken rengeteg olyan emberrel találkozol, akik pontosan úgy néznek ki, mint ahogyan a sikeres üzletember képe a fejedben. Aztán belép valaki az ajtón papucsban és egy csapásra megváltozik a képed.

bővebben

A fejlődés a legnagyobb motiváció

Amikor belevágsz valami újba, mint például az életmódváltás, rendszerint azért csinálod, mert van az elmédben egy kép, amit szeretnél valóra váltani. Ám ahogy haladsz előre az utadon és jönnek a nehézségek, ez a kellemes érzésű mese nem fog sokáig kitartani.

bővebben

Elég ebből

Reggel korán kell kelned, mert a gonosz főnököd megköveteli, hogy bent legyél már 8-ra.

bővebben

Amiben te hiszel, az az igaz

De az igazság az, hogy egy elég komplex és sajátos kis hitvilágot építettem fel magamban, ami nem teljes érvényű, tehát nem fed le mindenkit, inkább csak rám vonatkozik.

bővebben

Amikor újra és újra elbuksz

Itt egy új kihívás, mindent megteszel érte, hogy tiéd legyen, dolgozol érte heteken keresztül, álmodozol róla minden egyes szabad percedben, beleteszed minden reményedet és elképzeled, milyen lenne, ha sikerülne…

bővebben

Összefoglaló

Tavaly szeptemberben döntöttem úgy, hogy megcsinálom életem első saját edzősvideósorozatát, órarenddel, ebookkal, honlappal, marketing automatizáló szoftverrel és igen, FB oldallal.

bővebben

Ha mindig a hétfőt várod…

Uh, ma olvastál egy tök jó cikket az életmódváltásról, vagy láttál egy újfajta edzést, ami egészen élvezhetőnek tűnt, majd hétfőn elkezded.

bővebben

A fiatalság kultusza part II.

„Ah, annyira irigyellek, hogy még ilyen fiatal vagy. Tele energiával. Bármikor cserélnék veled, esküszöm! Az én koromban már maximum a nem eszek 6 után módszer játszik.”

bővebben

Mikor kell felnőni?

Van egy kép a fejemben gyerekkorom óta, hogy majd milyen leszek „felnőttként”, és telik, telik az idő, de csak nem történt meg a hatalmas 180 fokos átalakulás.

bővebben

Mi a te célod az edzéssel?

Az edzés előtt beszélgettünk a testépítés, a súlyzós edzés elméleti hátteréről is személyi edzés vonatkozásában és elmondta, hogy alapvetően minden kliens egyetlen fő céllal érkezik a személyi edzőhöz.

bővebben

Levél Neked

Újra itt a húsvét és újra nélküled töltjük. Tudod, ami a legviccesebb az egészben az, hogy sosem értettem a lényegét.

bővebben

Azt hiszed ismersz?

Azért mert elképesztő sztereotípiák dőltek össze bennem az elmúlt pár hónapban. Többet tanultam az emberekről és a mentális erejükről, mint eddig bármikor.

bővebben

A blogolás félelmetes is tud lenni

Ma egy kicsit arról szeretnék mesélni neked, milyen érzés is az, amikor elkezdesz kilépni mások elé a személyes érzéseiddel, gondolataiddal és lényegében elkezdesz blogolni a világnak.

bővebben

A te mentorod

Ha kiteszed az univerzum elé a vágyadat, addig görgeti az utadba a lehetőségeket, amíg el nem esel egyben.

bővebben

Van a futás és van a sprint

Eljárhatsz lötyögős, kellemes edzésekre, ha nem vágysz kihívásra és eredményekre, nincsen ezzel semmi baj. De lehet, hogy ha kipróbálsz egy másik szintet, megváltozik tőle az életed.

bővebben

Szerdai hasizom

Mini jelenet az egyik szerdai edzésemből a John Reedben 🙂 Várlak téged is nagy szeretettel!

bővebben

Te vagy a hősöm

A múltkori szerdai edzés résztvevőiről írtam, rólad, aki ott voltál és túlélted. Rólad, akire felnézek.

bővebben

Simogatós házi feladat

A mai bejegyzésben még házi feladatot is kapsz egy kis történet mellé, amiben minden van, ami egy mesébe kell: bölcs öreg néni, tanulság, manna.

bővebben

A gyors fogyás titka

Te is kíváncsi vagy a gyors fogyás titkára? Érdekel az a mitsztikus csodamódszer, ami hirtelen megoldja minden problémádat?

bővebben

Te is utálod a cardiót?

Nyugi, én is! Régen a genetikámra fogtam, mert gyorsabb a pulzusom, mint az átlag emberé, mert… mittudomén. Gyere olvass tovább!

bővebben

A bikiniszezon legendája

Mindenhol bikini testről írnak, és a nyári szezonra készítenek fel, hogy abban a 2 hétben, amíg vízközelben vagy jól nézz ki. De mi van emögött valójában?

bővebben

Újévi fogadalmak

Te is megfogadsz minden új évkor ezer, meg ezer dolgot, és aztán ugyanazokat újra és újra minden évben? Idén váltsuk őket valóra!

bővebben

Értékeled-e a fejlődést?

Állj meg egy percre a mindennapi hajtásban, a rengeteg edzésben, csöndesedj el és gondold át, mennyi mindent értél el, meddig jutottál ennyi idő alatt.

bővebben

Ha felmentés kell

Mikor kicsi voltam és nem volt kedvem valamihez, felmentést kértem az anyukámtól, ismerős? Néha edzés előtt is eszembe jut.

bővebben

Az én történetem

Ha kíváncsi vagy a történetemre, arra honnan indultam és miért vágtam bele ebbe az egészbe, kattints tovább! Még az is lehet, hogy magadra ismersz 🙂

bővebben