Hála csalódottság helyett

2020. november
Megnézem a Youtube videót

1 hetem maradt a paradicsomban. És az elmúlt pár napban csak esett és zuhogott és szakadt szakadatlanul az eső. 🌧

Baromi szomorú voltam, mert még 3 egész napos programot terveztem az utolsó 2 hétre itt Dominikán és sok-sok gyönyörű órát az óceán parton a szikrázó homokban. Ültem a leárnyékolt teraszon, bámultam frusztráltan az egyre ömlő esőt és számoltam a perceket, amik visszamaradtak. Mert hát a békés paradicsom után a magyar hideg pánikhangulat annyira nem hiányzott a lelkemnek. Télikabát, ijesztgetés, hogy mind meghalunk, újabb költözés, újabb fejezetlezárás, megint totális váltás A-ból B-ből C-be.

Aztán tegnap kisütött a nap. ☀️

A reggeli kávé után egyből rohantunk le a partra és a tökéletesen átlátszó, a kék minden árnyalatában csillogó, puha vízben lebegve, rájöttem, mekkora idióta vagyok. A távolban a pálmafasor felett halványan derengett egy hegy körvonala. A parton két kiskutya rohangált boldogan a homokban. Szólt a kihagyhatatlan, örökké szerelmes, spanyol zene.

Nekem meg eszembe jutott, hogy gyerekkoromban a nyaralás úgy összesen volt 5-7 nap a tengerparton. De úgy mindennel együtt.

Nem 6 hét! Nem a Karib szigeteknél. 🏝 Nem télen. Én meg itt nyafogok, mert már „csak” 1 hetem maradt! Más így, hogy pár napig esik a 6 hétből, mintha összvissz 1-2 hetünk lett volna!

Annyira hálátlan voltam, hogy elszégyelltem magam.

Olyan élményekben van/volt itt részem, amit soha nem gondoltam volna, amikor pár hónapja random felindulásból megvettük a repjegyet.

Olyan mérhetetlen sok inspirációt, életkedvet, gyönyörűséget kaptam Dominikától, amit otthon a laptop előtt tervezgetve nem tudtam volna elhinni!

Te miért lehetnél hálás, ha akarnál? 😊

Mi az a csoda, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, ma pedig már ez az alap? 😍

Legnagyobb rajongód,
Kata

Videó

Egy videóban elviszlek magammal kirándulni Dominikán Santo Domingoba és megnézzük együtt a Los Tres Ojost, ahol a Jurassic Parkot is forgatták!

A legújabb történeteim

Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Harcosok, végtelenül köszönöm nektek, hogy ilyen rövid idő alatt már majdnem 100-an kitöltöttétek a Kollagén Fehérjéről szóló űrlapot! Rengeteg kérdést kaptam tőletek, úgyhogy összegyűjtöttem őket és most meg is válaszolom nektek! ✅  1.) Pontosan mit fog tartalmazni a...

bővebben
Az akadály az út

Az akadály az út

Egy elég tiszta kép volt a fejemben arról, mi fog történni, amikor innen hazautazok és hogyan fog indulni 2021. De amint belementem a részletek „kikutatásába”, egyből egy olyan akadály jött velem szembe, amit egyelőre úgy fest „lehetetlen” megoldani - vagy legalábbis...

bővebben