Válj te is Harcossá!

Otthoni edzősvideók és egy elit életmódváltó közösség elfoglalt nőknek
Belépek a Harcosképzőbe

Neked is nehéz időt és motivációt találnod a rendszeres mozgásra?

 Újra meg újra belevágsz egyedül, de pár nap/hét után, mintha elfogyna a lendületed és feladod?

Közben pedig baromi bűntudatod van, amiért nem edzel rendszeresen, mert:

 • Példát akarsz mutatni ezzel a gyerekeidnek.
 • Jól akarod érezni magad a saját bőrödben.
 • Meguntad, hogy állandóan fáradt vagy, nincs semmi energiád és egyre több helyen fáj valami.

Pontosan tudom ez, milyen érzés és milyen mély önostorozáshoz vezet!

De közben:

 • Hihetetlenül elfoglalt vagy és az élet mindig közbeszól.
 • Előre félsz a kudarctól, mert egyedül sosem sikerül.
 • Nem tudsz edzőterembe járni a jelenlegi körülmények között, de lehet, hogy előtte sem sikerült rendszeresen vagy ha sikerült is, nem élvezted.

A Harcosképző pont erre megoldás!

A Harcosképző egy elit online életmódváltó közösség elfoglalt nőknek.

Ahol minden eszközt a kezedbe adok az életmódváltáshoz. A rendszeres otthoni mozgás, az egészséges táplálkozás, a támogató csapat, a szakmai tudás és a folyamatos motiváció mind-mind megvan nálunk. Lehetsz a világ bármelyik pontján, mégis olyan, mintha együtt járnál velünk edzeni minden héten.

Havi szinten bővül az edzősvideótárunk, ahol megtalálod a testre szabott, szintednek megfelelő edzéseket. A videók úgy vannak kitalálva, hogy bárhol, bármikor meg tudd őket csinálni, akár a saját nappalidban is. Így lényegében szerzel egy hordozható edzőtermet. A saját testeden és egy edzőcipőn kívül eszközre sem lesz szükséged ahhoz, hogy felépítsd azt a testet és jellemet, amit megálmodtál magadnak!

Nézz bele a Harcosképző edzősvideóiba!

Igyekszem neked változatos helyszínekről leforgatni az otthoni edzősvideókat és jógákat, hogy ezzel is élvezetesebbé tegyem őket!

Mire számíthatsz nálunk?

✔️ Hónapról hónapra bővülő hatékony, vidám edzősvideók – már több mint 250 edzős és jóga videóval

✔️ Van olyan, ami 10 perces, és olyan is, ami 1 órás, te döntesz

✔️ Tudsz jógázni, tudsz HIIT vagy intervall edzéseket tolni, vagy rövid átmozgató 10 perces edzéseink is vannak és adott izomcsoportra fókuszáló erősítések

✔️ Van havi edzésterv, de úgy variálsz, ahogy akarsz

✔️ Vannak meditációink a folyamatosan bővülő Videótárban!

✔️  100%-os nálunk a rugalmasság minden tekintetben: Nem vagy helyhez, időhöz kötve

✔️ Szinte minden gyakorlatnál vannak könnyített verziók

✔️ Folyamatos bővül egészséges, finom receptekkel a recepttárunk – már több mint 100 recepttel

✔️ Vannak folyamatos tippjeink, tudásanyagunk, motivációs sms-eink, élő beszélgetéseink, élő edzéseink

✔️ És egy fantasztikus, motiváló, szerető, meghitt közösségünk, ahol ismerjük egymást, folyamatosan támogatjuk egymást és megosztjuk az aznapi sikereinket a zárt FB csoportban a Harcosokkal

1 hónap eredménye

„Előtte már semmilyen edzéshez nem volt kedvem, sokféléből kiábrándultam az eredmények elmaradása és a monotonság miatt, de a Te változatos edzéseidet várom, szeretem, elindítom és csinálom, elégedett vagyok közben és utána is. 

Érzem, hogy tényleg fontos Neked, hogy jó legyen nekünk, akik Veled edzünk. ❤️

A lábamon az izmok kábé megduplázódtak a februári kihívás hete és közvetlen utána a lappföldi túrázás után, most kezdem felfogni, elhinni, hogy ezek tényleg az én lábaim, naggyon tetszik! Ma 4 napja tartom újra a 8/16 IF-et. Hajrá Harcosok, boldog edzéseket és eredményeket!”

– Erika, Harcosképző

Képzeld el magad 2 hónap múlva...

✔️ Magabiztosan, fitten érzed magad a bőrödben

✔️ Reggelente energikusan, motiváltan ébredsz

✔️ Egy olyan közösségre találtál, ahol biztonságban, szeretve érzed magad és akikre a legkeményebb időkben is bátran számíthatsz

✔️ A folyamatos fejlődés hatalmas sikerélményt ad az életed többi területén is

2 hónap eredménye

„Március 1. volt az első Harcosképzős edzésem! Azóta az órarendek minden egyes edzését teljesítettem! Bevezettem az IF-et az életembe! Mögöttem a feszes fenék kihívás, a feszes derék kihívás és plusz pár futás és erősítés amit gyengébb napokon pluszban elvégeztem! Folyamatban a plank challenge, amit nagyon szeretnék jövő héten végig vinni!

Nagyon hálás vagyok Kata Kollár, az elméleted, az edzéseid fantasztikusak! Nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora változáson megyek át, minden téren!

Nélküled és a Harcosképző csoport nélkül nem menne, nem ment volna! Ennyi motivációt még soha sehol nem kaptam, ez egy szuper csapat! Ritka az ilyen csoport a mai világban, mindenhol csak a gyűlölködés, irigység, a negatív energiák áradnak!

Itt együtt örülünk egymás sikerének, motiváljuk egymást, erőt adunk egymásnak és ettől szép az egész, ettől teljes! Hálás vagyok, hogy az életem része lett ez a közösség! Kellemes hétvégét Harcosok! És köszönöm, hogy vagytok! ? ❤️? „

– Czeglédi-Thiesz Panna

3 hónap eredménye

A júniusi 2 hetes kihívás után kerültem a csoportba, mely azt hiszem életem legjobb döntése volt!!!!!

Nagyon nem tetszettem magamnak. Őszinte leszek, eleinte valahogy nem kattant át az agyam, hogy tehetnék is ellene, csak bőgtem és minden nap elmondtam, hogy mennyire ronda vagyok.

Majd jött az elhatározás, hogy igenis változtatok ezen, elkezdtem különböző edzősvideókat nézni, próbálkoztam túl élni 1-1 gyakorlatot, de kényszerként éltem meg az egészet és nap mint nap harcoltam magammal, hogy nekiálljak mozogni.

De aztán jött Kata és az életem része lett ❤️

Vele minden megváltozott, hiszen a reggeleim úgy telnek, hogy izgazottan várom milyen „feladat” vár rám aznap. ? Élvezettel (sokszor félig meghalva ?) csinálom a napi edzősvideókat és az étkezésre is nagyon próbálok figyelni.

Nagyon nagyon sokat kell még fejlődnöm, ami látszik is a testemen, viszont azt hiszem a változás is szemmel látható. Nem csak a testem, de a közérzetem is teljesen más lett. Kisimultabbnak látom magam, boldogabbnak érzem magam. ?

Nagyon köszönök mindent Kata, megváltoztattad az életem! ? Imádok ennek a csoportnak a tagja lenni, nagyon sokat segítetek nekem! ?

– Szabó-Micskás Diána

3 hónap eredménye

„A júniusi kihívás óta vagyok a csoport tagja, azóta 2 nap maradt ki talán.

Nagyon „mélypontról” indultam, önbecsülés zéró…

Mostanáig -5kg, de optikailag és lelkileg sokkal többet értem el, amit a mérleg nem mutat, de én sokkal jobban érzem magam.

Köszönöm Kata ❤️”

– S. Valéria

3 hónap eredménye

„78 kilóról indultam. Végigcsináltam a 2 hetes feszes test kihívást, majd februárban csatlakoztam a Harcosképzőbe ?

Imádom ezt a csoportot ❤️ Nagyon sokat jelent számomra ez a kis közösség.

Minden nap olvasom a posztokat és rengeteg energiát adtok számomra ??

Kata,te pedig egy csoda vagy!!❤️ Köszönöm a munkádat,az inspirációkat, a lelkesítésedet, a természetességedet és a kellemes hangodat, ami a jóga videók alatt teljesen lenyugtat és segít tényleg elengedni a feszültséget? Minden videó szuper jó hangulatú.

Szóval eddig 9,4 kilótól sikerült megszabadulnom és bár nem mértem, de rengeteg centitől is. A 44-46-os méretem 40-re csökkent ? A kitűzött célom pedig 65 kiló,ami biztosan sikerülni fog veletek‼️

Imádlak Benneteket, mert HARCOSOK VAGYTOK/VAGYUNK❤️❤️❤️❤️❤️

– Háhnné Kiss Orsolya

4 hónap eredménye

Tavaly április 5 én szültem. 102 kilóval mentem szülni ?‍♀️. Gondoltam, hogy életemben már nem fogom tudni le adni aszt a sok kilót. Azután próbáltam oda figyelni mit eszek, fogyózni nem tudok, mert szopizik a legény.
De hála a feszes test kihívásnak le tudtam adni februártól eddig 11 kilót ☺️?
Őszintén meg mondom nektek, hogy életemben nem sportoltam annyit mint februártól eddig, nemis gondoltam soha, hogy képes vagyok én tornázni ☺️ úgyhogy nagyon büszke vagyok, hogy rátok találtam és magamra is ? 
A Harcosképző megváltoztatta az egész gondolkodásmódomat, lassacskán újból kezdem szeretni magam, örömmel várom hogy tornázsshassak és beléphessek a csoportba, hogy olvasgassam a sok posztot.☺️
Nincs képem februárból, de mutatok nektek egyet tavaly májusból (van mit még le adni, de nem adom fel ?) ?☺️
– Claudia Stanciu

4 hónap eredménye

„Nagyon boldog vagyok és hálás ennek a csodás közösségnek, hogy motiváltak, buzdítotok.

Ez az eredmény február végétől a mai napig született, az időszakos böjtnek és Kata tornáinak köszönhetően, amit vasárnap kivételével minden nap megcsináltam ?❤️”

– Gyurkovics Anikó

4 hónap eredménye

„Felső képek: 83kg
Alsó képek: 68kg
-15kg 19 hét alatt
Január végén, ahogy megláttam a kihívást, éreztem, hogy „ezaz, ez lesz az én utam, a csapatom, az edzőm”. Imádtam minden percét, és nem akartam, hogy vége legyen, ezért csatlakoztam teljes értékű harcosként. ?? Igaz, csak a light csapatba tartozom, de tisztességesen végigcsinálom a napi edzéseket.
Fél évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy én minden reggel fél 6-kor keljek, reggel edzek. Olyan erőt adnak a csoporttagok, illetve Kata az edzések alatt, amivel azt érzem, hogy hegyeket tudnék mozdítani ?? Emellett megismertem a 16/8 böjtöt, amit lassan 4 hónapja tartok (nem mondom, hogy nincs csúszás néha, de 90%-ban tartom). Illetve jóga nélkül sem tudnám már elképzelni az életem. ?
A legfőbb dolog, amit adott a Harcosképző, hogy ismét szeretek tükörbe nézni, nem nézek magamra undorodva, illetve magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb, energikusabb lettem! ?
-Alexandra

6 hónap eredménye

Álmomban nem gondoltam volna, hogy két gyermek szülése után letudok fogyni.

2021. júliusában született meg a második gyermekem és sokszor lebeszéltem magamat, hogy két gyermek mellett nemfog menni a fogyás, mert nem lesz rá időm… de próbáltam magamat motiválni, ami nagyon nehezen ment.

Viszont 2022. februárjába eljött hozzánk Héja Alexandra (barátnőm, aki szintén csapattag) és csak ámultam, bámultam a látványtól, mennyire csinos lett. Láttam az arcán a ragyogást, ahogy a harcosképzőről beszélt, úgy voltam vele, hogy én is megpróbálom, lesz, ami lesz.

Annyi féle fogyókúrát kipróbáltam már. de sose jött össze semmi, de a Harcosképző teljesen elvarázsolt ❤️

2022. márciusába csatlakoztam hozzátok, és már lassan 6 hónapja csinálom az intermittent fastinget és az edzéseket.

Készítettem képeket. A legfontosabb, hogy mennyire látványosan változott a testem a Harcosképzőnek köszönhetően ❤️

Erdélyi-Mészáros Bianka

6 hónap eredménye

“Ígértem egy fél éves beszámolót, húztam-halasztottam, de ma rászántam magam végre! Január óta nyomom az edzéseket Katával és Veletek a Harcosképzőben. Általában heti 4 alkalommal, és ha ez nem jön össze, már hiányzik.

Januárban az volt a célom, hogy 15 kilótól szabaduljak meg június 15-ig. Jelentem 12 kiló mínusz sikerült. ❤️

Amit nyertem a Harcosképzővel, azért több annál, mint hogy újra rendszeresen mozgok, vagy hogy alakulok. Kata pozitív személyisége, kisugárzása, a Harcostársak beszámolói, mind-mind feltöltődést, kitartást, vidám pillanatokat hoztak a mindennapjaimba. ❤️

Hàla és köszönet érte! ❤️ Köszönöm,hogy itt lehetek, izzadjunk együtt ezután is!

– Péterfi-Salamon Krisztina

7 hónap eredménye

Sziasztok! Februárban csatlakoztam a harcosképzőbe. Nagyon megszerettem a mozgást és a jógát is. Leadtam pár kilót és sokat feszesedtem illetve hajlékonyabb is lettem. ? 

– Baranyi-Horváth Krisztina

8 hónap eredménye

Sziasztok! ❤️

Január 31-e óta vagyok a Harcosképző tagja. Gyermekkorom óta életem része és lételeme a sport, illetve az egészséges táplálkozás.

A Kata időszámítás azonban sok újdonságot hozott a mindennapjaimba: napi kétszer edzem (hajnalban és délután), részleges böjtölök és jógázom.

Katával egy fantasztikus, motiváló edző cseppent az életembe, aki színfoltot varázsol a legszürkébb napokba is.

No és itt vagytok Ti… Páratlan nők sorakoznak ebben csoportban, akiktől elképesztő motivációt, hitet, támogatást és szeretetet kapok! ❤️

Mindezek által könnyű eleget tenni a Tőlük kapott „Duracell nyuszi” és „Terminátor” beceneveimnek.

Kollár Kata szobrászművész érdeme számokban:

 • Súly:-3,7 kg
 • Mell:-4 cm
 • Derék:-9 cm
 • Csípő:-12 cm
 • Comb:-7 cm

Köszönet MINDENÉRT (A kockásodó hasért külön hála!) ❤️

Jó itt lenni, Veletek! ❤️

– Herényi Barbara, Harcosképzős

Nézd meg Judit történetét

Judit 1 éve lépett be hozzánk és készített egy videót arról, miben fejlődött az elmúlt 1 évben a Harcosképző segítségével!

1 év eredménye

Több mit egy éve váltam Harcossá egy kedves barántőm révén – Péterfi-Salamon Szilvia – akinek hihetetlen kitartása ösztönzött arra, hogy belevágjak az átalakulásba..vagyis inkább a régi formám visszanyeréséhez…

1 év kis étrendváltoztatás – kevesebb étel s kicsit egészségesebb, részleges böjt ami inkább 10/14 amit hetente 1x inkább 2x megszegek no és a golyóálló kávé amit 3/4 éve fogyasztok.

Annyi mindent kaptam Katától a csoportagoktól. Azt hogy hogyan legyek pozitív hogy érezzem magam jól a bőrömben, hogy elfogadjam magam. Hálás vagyok életem minden napjáért. Szerető családomért azokért az emberekért akik körülvesznek.

Szinte minden nap mozgok. Először majd kifeküdtem a jógától frászt kaptam…s a Harcosoktók kapott rengeteg lendület s bíztatás tovább vitt. Mikor elkezdtem egy éve a második gyerkőc születése után 70 kg nyomtam. Most 58.5 kg körül mozgok. Még -2.5 kg a cél.

Köszönet érte Nektek Harcosok. Új tagoknak pedig hatalmas erőt kívánok s hidjetek magatokban s szeressétek magatokat legyetek pozitívak. Együtt sikerülni fog.

– Takács Krisztina

1 év eredménye

A 2 kép között 1 év és majdnem 1 hónap van. Akkor kezdtem el az eddz otthon kihívást mikor tavaly márciusban kitört a pandémia. 

Úgy gondolom, hogy ha akkor nem jött volna szembe velem Kata kihívása és ha akkor nem kezdtem volna el mozogni, kitudja hány hónapig feküdtem volna az ágyban és néztem volna a plafont, hogy most mi lesz?

El nem tudom mondani mennyi fejlődésen mentem keresztül, mióta mozgok, és nem csak fizikailag, lelkileg egyaránt.

Ahogy a két képet összehasonlítom, én igazából nagy változást nem látok fizikailag, viszont ahogy ránézek a két képre, mintha teljesen más személyiség lenne rajtuk.

A második képről egy sokkal kitartóbb, tudatosabb, pozitívabb, Harcosabb ❤️ lány jut eszembe. Köszönöm szépen mindenkinek ezt a több mint egy évet ? „

– Vajda Andi

2 és félév eredménye

✅  20.25 km-es túrákat teljesítek messze a szintidőn belül és nem kell utána 1 hét táppénzre menni, amíg felépülök.

✅  Hajlékonyabb vagyok, mint azt valaha el tudtam képzelni, habár soha nem is tudtam, hogy ennek van jelentősége vagy egyáltalán érdemes vele foglalkozni.

✅  Nem kellett súlyfelesleggel küzdenem, de már tavasszal nem akartak lemenni a télen felszedett kilók, ezért vágtam bele. Meg akartam állítani valamit még a lejtő elején.

✅  Az, hogy lesznek izmaim, jobban fogom magam érezni, tele leszek energiával, ügyesebben küzdök meg a stresszhelyzetekkel, álmomban sem merült fel. Ezek járulékos nyereségek.

✅  Más ember lettem és ez Katának köszönhető, valamint a ő fantasztikus közösségének, amit felépített.

Ha egy kicsit is veszítek az erőmből, kedvemből, elég belenézni a Facebook csoportba:

❤️  Látom a sikeres karriert építő nők edzéseit, akik fárasztó munkanap után vettek erőt magukon.

❤️  Látom a 2-3-4 gyerekes anyák posztjait, akik a jógaszőnyegen „heverik ki” a nap fáradalmait.

❤️  Látom azokat, akik felkelnek egy órával korábban, hogy tudjanak időt szakítani a mozgásra. Látom, hogy miután karanténból karanténba mennek a gyerekekkel, akkor sem hagyják el magukat. Lázat csillapítanak, leckét írnak, tortát sütnek, háztartást vezetnek és csinálják a kemény edzéseket, hogy erős, fit és rendíthetetlen bázisai legyenek a családjuknak.

Ők mind a Hőseim, a példaképeim. A mindennapok Harcosai!

Köszönöm Kata az elmúlt 2,5 évet, és köszönöm a legújabb kihívást, amivel ismét próbálra tehettem magam.”

– Judit, Harcosképzős

Milyen videó kategóriák vannak a Harcosképzőben?

A kezdő pár perces edzéstől a haladó 1,5 órás edzésig meg tudod találni azt a tornát, ami pont aznap a legjobban szolgálja az utadat! Ráadásul a Videótár minden hónapban új videóval bővül. És rendszeresen csinálunk belsős Kihívásokat is.

Hasizomedzések

Farizomedzések

Jóga videók

Feszes Felsőtest

Feszes Láb

Meditációk

8-20p Ugrálásmentes Teljes Test

30-60p Ugrálásmentes Teljes Test

8-20p Ugrálós Teljes Test

30-60p Ugrálós Teljes Test

Original Ugrálós Teljes Test

LIVE videók

Split Challenge

Erősítő Gumiszalag

Egyéb tematikus edzések

Évente maximum 3x tudsz hozzánk csatlakozni...

Az én módszerem nem arról szól, hogy végigszenvedje valaki az életét, amíg egészséges és fitt nem lesz! Az én módszerem arról szó, hogy élvezzük, amit csinálunk, miközben egyre egészségesebbek, magabiztosabbak, energikusabbak, vidámabbak legyünk! Kemény munkával, sok-sok szeretettel és nap, mint nap újabb és újabb sikerélménnyel!

A Harcosok beszállnak a ringbe nap-nap után és legyőzik önmagukat minden egyes alkalommal! Ha 10 percet csinálunk meg, akkor annyit! De megcsináljuk és nem választjuk a könnyebb utat, mert valljuk be őszintén, az nem is annyira élvezetes! 

Ha kikérted az orvosod véleményét és felkészültél egy elképesztően nehéz, és éppen ezért fantasztikusan gyönyörű útra, gyere és lépj be a Harcosképzőbe!

A Harcosképzőbe 2-féleképpen tudsz csatlakozni: 

✔️ 1.) A havi díjas tagságnál minden hónapban automatikusan levonódik tőled a havidíj, amíg egy kattintással nem törlöd a tagságodat a fiókodba belépve. Ezt bármikor megteheted, akár az 1. hónap letelte előtt is – így akár egyetlen hónapra is be tudsz hozzánk lépni! 

A Harcosképző havi tagságát csak bankkártyával tudod kifizetni.

✔️ 2.) A féléves tagságnál kapsz tőlem 1 hónapot ajándékba, az éves tagságnál pedig 2 hónapot kapsz ajándékba – ezeket utalással is ki tudod fizetni, csak írj nekem egy emailt: hello@kollarkata.hu

Várunk téged is hatalmas szeretettel a csapatunkba! Ha bármilyen kérdésed van hozzám, írj bátran: hello@kollarkata.hu

A  Harcosképző Kapui megnyitottak:

Írj, ha kérdésed van: hello@kollarkata.hu 

Minden kérdésedet megválaszoltam a Harcosképzőről

Hogy tudok jelentkezni az éves tagságra (2 hónap ajándék)?

Az éves tagságot is ki tudod fizetni bankkártyával és utalással is.

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, válaszd ki a Harcosképző alatti ‘Kérem az éves tagságot’ gombot.

Ha utalni szeretnél, írj nekem egy emailt és küldöm a részleteket: hello@kollarkata.hu

Hogyan jutok hozzá a Harcosképző anyagaihoz?

✔️  1.) Ha bankkártyával szeretnél fizetni (a havi tagságért csak bankkártyával tudsz fizetni) kattints a havi tagság vagy az éves tagság gombjára.

✔️  2.) Töltsd ki az űrlapot és add meg a jelszót, amivel majd be szeretnél lépni a Harcosképzőbe. Add meg fizetési adataidat is és kattints a narancssárga bankkártyával fizetek gombra. (Ha van Paypal fiókod, azzal is tudsz fizetni.)

✔️  3.) Ezt követően kapni fogsz tőlem egy megerősítő levelet, ha minden rendben ment és azon nyomban aktív lesz a tagságod.

✔️  4.) Ha nem sikerült a bankkártyás fizetés, írj nekünk: hello@kollarkata.hu

✔️  5.) Ha utalni szeretnél féléves vagy éves tagságot, írj nekünk: hello@kollarkata.hu

✔️  6.) Ha sikerült a csatlakozás, lépj be a belsős felületre: https://kollarkata.hu/login/ ahol a beállított jelszavadat kéri majd és az email címedet. 

✔️  9.) És mindenképp csatlakozz a Harcosképző zárt Facebook csoportjába is!

Muszáj mindennap edzeni a Harcosképzőben?

Nem, sőt! Nem is javaslom senkinek, hiszen az izmaid is a regenerációs időszakban épülnek. 

Kezdetben azt javaslom, tűzz ki célként heti 2 napot, amikor edzel vagy jógázol és írd be előre ezt a 2 napot a naptáradba. Ezek az edzősvideók lehetnek 10 percesek, 30 percesek vagy ha kedved van hozzá, akár 1 órásak is, te választasz! (Vagy követheted az havi órarendet) Ha sikerült 2 héten át tartanod a heti 2 napot, akkor emelhetsz 3-ra. 

Nem javaslom, hogy már az elején kiégesd magad! A rendszeres mozgás és az egészséges életmód hosszútávra szól! A célja, hogy boldogabbá, egészségesebbé és minden szinten kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá tegyen. Kísérletezz és találd meg azt a mennyiséget, időpontot, edzéstípust a videókon belül, amikkel elérheted ezt a célt. Sok kicsi sokra megy! 

Ne becsüld túl, mire vagy képes 1 hónap alatt és ne becsüld alá, mire vagy képes 1 év alatt!

Kérdésem van, hol tudlak elérni, Kata?

Írj nekem bátran: hello@kollarkata.hu

 

Nekem való a Harcosképző?

Neked való, ha nem szeretsz/tudsz edzőterembe járni, vagy éppen az edzőtermi edzéseidet szeretnéd kiegészíteni otthoniakkal.

Ezzel a tagsággal egy komplett havi bérletet tudsz kiváltani, fel tudod építeni önmagadat fizikailag és mentálisan a saját nappalidban, olyan önbizalmat, ön-szeretetet, erőt, fegyelmet, kitartást kapsz, ami az életed minden területén boldogabbá tesz majd.

Neked való, ha egyedül nem megy és szeretnél egy motiváló csapatot a hátad mögé, aki folyamatosan támogat, visz előre.

Neked való, ha nincsenek egészségügyi problémáid, vagy az orvosod rábólintott, hogy csinálhatod ezt a fajta edzést.

Ha ma jelentkezek az 1 havi tagságra, mikor vonódik le legközelebb a havidíj?

Ha ma (például február 26-án) jelentkezel hozzánk, akkor 1 hónap múlva (március 26-án) vonódik le tőled a következő havidíj.

Hogy tudom törölni a tagságomat?

Lépj be a Fiókodba ezen a linken: https://kollarkata.hu/login/ és töröld a tagságodat egy kattintással. Nincsen semmilyen kockázat, kötelezettség, akár csak 1 hónapra is benézhetsz hozzánk!

Megpróbáltam fizetni, de nem sikerült! Mitévő legyek?

Írj nekem egy emailt és segítek neked: hello@kollarkata.hu

Külföldiként is jelentkezhetek a Harcosképzőbe?

Természetesen!

Férfiként is jelentkezhetek a Harcosképzőbe?

A Harcosképző zárt Facebook csoportja egy nőknek kialakított biztonságos online tér, ahol bátran lehetünk önmagunk.

Így ha férfiként jelentkezel, ugyanúgy el tudod érni a belső felületet a videókkal, de sajnos a zárt Facebook csoportba nem tudsz belépni.

Sziasztok! Én 2022. január végén még ott tartottam, hogy mozdulatlanul feküdtem az ágyban becsípődött derékkal, fájó izületekkel – amik 16 éves korom óta kísérnek – és csorgott a könny a szememből a fájdalomtól.

Az orvosom diagnózisa az volt, hogy öreg vagyok és túlsúlyos, miben reménykedem? Hát, így 40 körül még azért 1-2 jó évben, gondoltam ? 

És akkor, ott fekve találtam meg Kata hirdetését a 2 hetes Kihívásról és eldöntöttem, hogy jól akarok lenni!!! Egészséges akarok lenni testileg,lelkileg, csinos akarok lenni, kellek a gyerekeimnek, a férjemnek, kellek a barátaimnak, a kollégáimnak… akarom azt a felfelé néző kutya pózt ? és a többi akkor még szó szerint „elérhetetlen” jóga póziciót…

Úgyhogy nekifogtam, kicsivel mindig többet, kicsivel mindig nehezebbet csináltam és elkapott a lendület. Már heti 6-szor tornázom+1-2 jóga.

4 hónap alatt 11 kg-t fogytam, nincsenek fájdalmaim, próbálgatom az IF-t, imádom a tökéletes reggeli italt ☕️ , elérem nemcsak a térdemet, de a bokámat is, elkezdtem magamat szeretni ?, elkezdtem másokat is szeretni❤, feszegetem a határaimat (posztolok, ráadásul bikinis képet magamról…pedig az utolsó FB bejegyzésem talán a 2018-as családi karácsony) szóval lehet, hogy megőrültem, de ennél jobb nem is történhetett volna velem! ?

– Petra, Harcosképzős

Nézd meg Edit történetét

Edina 1 hónapja lépett be hozzánk és készített egy videót arról, miben fejlődött a Harcosképző segítségével!

Mit mondanak a Harcosképzősök?

A Harcosképző egy online elit életmódváltó közösség, ami csak évente párszor nyitja ki a kapuit!