Önismereti Edzés

avagy

A Rendszeres Edzés Stratégiája

69% Önismeret. 31% Stratégia.

 

Az életmódváltás csodaszerét újra és újra és újra felfedezik szinte mindennap. Vedd meg ezt a tablettát. Szedd be ezt a port. Kövesd pontosan azt a diétát, amit a legnagyobb sztárok, vagy éppenséggel a legecofriendlybb ősemberek… Fárasztó és már-már veszélyes, mennyi ellentétes információ kering internet- és ismerős-szerte a világban. Mert ugyebár nem csak az ál-szakemberektől olvassuk ezeket a postokat, de a tág barátikörünktől is. Így amint belevágsz az életmódváltásba sorra érkeznek hozzád a jobbnál jobb tanácsok, általában a legegészségtelenebb ismerőseidtől.

Na, hát ebben a könyvben ilyen tippeket nem fogsz találni. Nem lesz benne, hogy ha fél lábon ugrálva kéred az eső isteneit, miközben fagyit eszel, akkor a fagyiból a kalória felszáll a mennyekbe. Cserébe írok arról, mik a legnépszerűbb tévhitek és mi belőlük az igazság. Mik az alapok, amikre építkezhetsz és mi az a stratégia, amit ha követsz, nem csak a nyári fürdőruha alakra fogsz fókuszálni, hanem arra, hogy azt az életet éld, amit megálmodsz magadnak. Ez az egyik része.

A másik része önismeret. Kőkeményen. Egy olyan lánytól, akit az edzés húzott ki a depresszió csúnya fekete gödréből. Figyelj, mert 18 éven aluliaknak nem ajánlom a soraimat erről a témáról. Őszinte vagyok. Meztelenül. Titkok nélkül. Sok mindent csesztem el, annál is többet tanultam. Testképről, önértékelésről, arról, hogy az edzés egy életmód, egy gondolkodásmód, nem pedig gömbölyű popsi. (Nem csak gömbölyű popsi :P)

Még soha életemben nem találkoztam ennyire inspiráló és hiteles edzővel, mint Kata.

(Pedig egy párat “elfogyasztottam” már az évek alatt. ;)) Mindig felkészült, odaadó, egyszerűen imádom!

Soha nem voltam túl kitartó mozgás terén,  de ez most úgy érzem, megváltozott. Ha épp nem Katával edzek, ami azért bevallom, sokszor erőt próbáló, akkor is mindig keresem a lehetőségét a plusz mozgásnak, mert olyan jó azt tapasztalni, hogy napról napra fittebb és erősebb vagyok. És nem utolsó sorban azt vettem észre, hogy a mozgás gyógyszer a testemnek és orvosság a lelkemnek. Köszönet és hála Kata, hogy foglalkozol velem és segítesz elérni a célomat, egy egészséges és szexi testet!

Kata függő lettem! 🙂

Óvári Gabriella

Rendkívül őszinte gondolatok egy edzőtől, személyes tapasztalásokkal! Végre egy könyv, ami nem a kalóriák számolásával akar rávenni az életmódváltásra, testmozgásra, egy könyv, amiben nem konkrét recepteket kapsz az életviteled kialakításához, hanem számos ötletet és tippet, hogy kipróbálhasd neked mi az ami igazán jó és hatásos, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba.

Kata a könyvében arra biztat, hogy ne mindent azonnal akarj, hagyj időt magadnak, a testednek, a szervezetednek, hogy hozzá szokjon a változáshoz. Gyerünk Harcosok, munkára fel, találjátok meg azt az életstílust amiben kiteljesedtek, boldogok vagytok és ami számotokra a legjobb!

Szabó Zsanett

%

Önismeret

%

Stratégia

!DE FIGYELEM!

Csak 18 éven felülieknek ajánlom a könyvünket, mert van benne erős nyelvezet és mert beszélek benne olyan saját élményekről… amiket nem feltétlenül kiskorúaknak szántam!

Oké, de ki írta ezt a könyvet?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach.

Naponta több mint 13.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait.

Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 3.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 100-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Olvass bele a tartalomjegyzékbe!

Bevezetés

1. fejezet: Amiről ez az egész szól

2. fejezet: De attól igen, befolyásol a környezeted

3. fejezet: Az én történetem

4. fejezet: Nézzük is, mik a legfontosabb lépések, mielőtt belevágnál!

5. fejezet: Válj önmagad személyi edzőjévé!

6. fejezet: Tippek a kezdéshez

7. fejezet: Alaptörvények

8. fejezet: Honnan nyerj motivációt és hitet az utad során?

9. fejezet: Sikerszokások bevezetése

10. fejezet: Ha mégis úgy érzed, nincs időd edzeni

11. fejezet: Stratégiák, hogy ne add fel!

12. fejezet: Összefoglaló csekklista

13. fejezet: Üzenet a valódi Harcosnak

Ha már a végére értünk, vágjunk is bele a közepébe!

Töltsd le a Harcosok Boldogságtervezőjét! (AJÁNDÉK)

Kik tudnak még segíteni az utadon? (AJÁNDÉKOK)

Mit olvass még el?

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Na, már sikerült is elolvasnom, pedig az nálam nagy szó! 🙂 Általában nehéz lekötni a figyelmem, de ezzel úgy voltam, hogy na még egy kicsit, na még egy kicsit, aztán hirtelen elfogyott, mint egy nutellás süti! Nagyon tetszettek a személyes történetek és a filozófiai párhuzamok is! Tökéletesen mutatja meg, hogy a rendszeres edzés, miért sokkal több, mint a külsőségek! Gratulálok! 🙂
Bíró Márk

Szerezd meg a saját példányodat még ma:

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013