Indítsd a napodat jógával.

Otthoni jóga videók kezdőknek és újrakezdőknek.

Úgy érzed, nem vagy elég hajlékony?

Gyakran stresszelsz, nem alszol jól, nem találod az egyensúlyt?

Régen én is így voltam ezzel!

Rosszul aludtam, állandóan szorongtam valami miatt és nagyon nehezen engedtem el a dolgokat, amik már nem szolgáltak. Ez volt a lelki része.

A fizikai hátrányaim közé tartozott a kötött vádli, az hogy nem voltam elég rugalmas, elég hajlékony, emiatt nagyobb volt a sérülésveszélyem és más sportokban is gátakat szabott a mozgásomnak.

Aztán jött a jóga.

A jóga legkezdőbb szintje is rengeteget segített abban, hogy végre befelé tudjak figyelni. Ha reggelente 20-30 perc jógával indítom a napomat, elképesztő, mennyivel jobban telik utána.

Kiegyensúlyozottabb vagyok, nem “fáj” a lelkemnek kilépni az ajtón, könnyedén, gördülékenyen, kényelmesen indulok neki a napnak.

Az élettani hatásai pedig szenzációsak! Egy statisztika szerint, akik gyakran jógáznak és meditálnak 87%-kal kisebb arányban kapnak szív és érrendszeri betegséget, valamint 55%-kal kevesebb köztük a jó és rosszindulatú daganatos beteg. És hány ilyen előnye van még…!

Összeszedett és egyformán épül erősítő és nyújtó gyakorlatokra. Kata egyszerre motivál és segít lecsendesedni.

Segíti a fókuszt megtartani és a jó közérzetet kialakítani.

Páli Fruzsina

Összesen 5 darab jógás videót forgattam le neked, amiknek az ára 5.990 Ft. 

DE! Most az egyik edzősvideót odaadom neked ajándékba!

Ki tudod próbálni, meg tudod csinálni otthon, hogy lásd, mennyire sokkolóan fantasztikus ereje van mindössze 30 percnek reggelente, amit önmagadra ránsz.

30 perc, amíg nem gondolsz az összes többi problémádra, amíg nem haragszol magadra, amiért évek óta nem edzettél.

30 perc, amíg tiszteled önmagadat, feszegeted a határaidat, a kitartásodat és önfegyelemre neveled saját magadat!

Töltsd ki az űrlapot és már küldöm is neked emailben a hozzáférést az AJÁNDÉK EDZŐSVIDEÓDHOZ! 🙂

Ma reggel megcsináltam az izomláz elleni jógát! Kata, ez nagyon lélek emelő! Csodálatos érzéseket keltettél bennem ezzel a videóval! Köszönöm!

Káté Angéla

Amióta csinálom Kata jógáit, azóta sokkal hajlékonyabb lettem. Nem fájnak az izmaim, nincsenek megrövidülve. A lelki feltöltődésről nem is beszélve 🙂

Arató Vivien

Egyszerűen imádtam a jógát. Ahogy teltek a percek éreztem ahogy egyre jobban ellazulok. Nagyon stresszes volt a mai napom, teljesen feszült voltam és merevnek éreztem magam. Olyan gyorsan eltelt a mai jóga, mintha csak pár pillanat lett volna. Úgy érzem, mintha teljesen kicseréltek volna, testileg és lelkileg is feltöltődtem. Szerintem a mindennapi rutinomba beiktatom a jógát.

Nagyon szépen köszönöm Kata ❤️

Fehér Zsanett

„Sziasztok Harcosok!

Az a helyzet, hogy nagyon rég volt ilyen pocsék napom utoljára. Nehezen ébredtem, millió feladat a munkahelyen, mintha a főnököm is 10 irányból lőtt volna ma. Jött a felismerés, hogy el…tam az étrendet a nyamvadt zabkásával, aztán ebéd közben nem tudtak elérni (mert hát ma nem a billentyűzet felett ettem, mint szoktam, hanem a konyhában a többiekkel), nehezményezték. A gyerekem lusta, mint a Föld, semmit nem akar kitartóan csinálni. A párom hazajön vele és a hülye politikai műsorait hallgatja az asztalnál a telefonon, amíg én mosogatok. (Már kértem, hogy az asztalnál ne.) 2 félét főzni, mert ugye csak én eszek vegánt. A mosógép, halomban áll a vasalnivaló és hát ránk esteledett… Holnap kezdődik elölről. Sok… Egyszerűen sok nekem.

És jött a jóga, a vég-póz és Kata szavai. És sírtam, mint egy taknyos gyerek. Mert nekem most pont ezek a szavak kellettek pár mély levegő után! Nem tudom a hálám kifejezni Katának! És csak remélni tudom, hogy valaha az életben tudok olyan hasznos lenni, mint Ő!

❤️ Köszönöm, hogy veletek lehetek!”

H. Judit