1 év a Harcosképzőben

2020. október
Megnézem a Youtube videót

„Hoztam Nektek egy before/after képet egy év távlatából. Rengeteg edzés, izzadás, kihívás van mögöttem. És siker. Olyan dologban éreztem, láttam eredményeket, amiben korábban teljes antitálentumnak mutatkoztam.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy beléptem a Harcosképzőbe. Köszönöm Kata az elmúlt egy évet, a recepteket, a videókat, a lelkesítő live-okat, a tábort, a személyi edzést, a közös forgatást! ♥️ 

És köszönöm Harcosok a kitartásotokat, amivel mindig motiváltok, a dicséreteket, a biztatásokat, a türelmeteket, amivel minden sirámomon felülkerekedtetek. 😍  Szuperek vagytok!”

– Az egyik Harcosképzős

 

💕  Ha szeretnél hasonló átalakulást, gyere, iratkozz fel a várólistára, nehogy lemaradj a Harcosképző következő kapunyitásáról: http://harcoskepzo.hu/

Legnagyobb rajongód,
Kata

“A két legfontosabb nap az életedben: a nap, amikor megszületsz, és a nap, amikor megtudod, miért.” -Mark Twain

Videó

Egy videóban elviszlek magammal kirándulni Dominikán Santo Domingoba és megnézzük együtt a Los Tres Ojost, ahol a Jurassic Parkot is forgatták!

A legújabb történeteim

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

[xyz-ihs snippet=”hirlevel”]