A tavalyi évben annyit küzdöttem – főként saját magammal – hogy kicsit azt érzem, idén elkezdtem ezt kamatoztatni.

Mert hát tudjuk, kábé minden mély hullám sokszorosan fizetődik vissza.

Nagyon érdekes volt, mert egy nagyon kedves lány megosztotta Wolf Gábor 30 napos kihívásos csoportjában a Butt Lifting Challenge-emet, így hát gondoltam, belépek én is, megnézem, hogyan zajlik a közösség élete.

A lényeg annyi, hogy van mondjuk 1 célkitűzésed, pölö mindennap postolsz a Facebook oldaladra és mindig be kell kommentelned, hogy aznap is teljesítetted a kihívást.

Napokon át gondolkodtam rajta, hogy mi is lenne az számomra, amivel küzdök, amit nehezen teljesítek, és aminél jól jönne most a támogatás, de…

nem találtam ilyet.

 

 

És tudom, hogy ez most nagyképűen hangzik, de eljutottam oda a feladataimmal, az újévi fogadalmaimmal, hogy nem kerülnek fogcsikorgató erőfeszítésbe.

Az újévi fogadalmaimat például egytől egyik mindet teljesítettem eddig.

De nem azért, mert annyira könnyűek, hanem (egyet kivéve) mindegyiket folyamatosan, megállás nélkül csinálom már előző év vége óta.

 

Az az egy is csak kezdetben volt nehéz, számoltam a napokat, és először minden egyes kis pipa hatalmas eredményt jelentett, de most hogy elmúlt 31 nap… jó, még mindig könnyebb lenne feladni, de már tudom, hogy nem fogom.

Ismered az érzést, amikor belevágsz valamibe és felemészti minden erődet, leköti minden szabad gondolatodat, győzködöd magadat, hogy ne add fel, és lassan, döcögősen elkezd forogni a kerék?

Aztán eltelik egy kis idő, belehelyezkedsz a szituációba, megszokod, az életed részévé válik, már csak hagyod, hogy áramoljon keresztül a mindennapjaidon.

Könnyen, simán, akár egy gyönyörű érintetlen folyó, csak kanyarog megállíthatatlanul a medrében.

Hát így vagyok most a fogadalmaimmal, az életemmel.

 

Lehet, hogy csak pár hétre, de megtaláltam a saját kis harmonikus utamat, amit hatalmas lelkesedéssel és boldogsággal élek napról napra.

És mivel annyira ritka az ilyen időszak az életemben, én is elkezdtem január elsején csinálni ezt a cetliket pakolok egy üvegbe dolgot.

Talán már láttad más oldalakon is, mondjuk Pinteresten, de az utolsó lökést nekem a Glam maker oldala adta.

A lényeg, hogy cetlikre (postitekre) felírod, hogy az év adott hetén, milyen jó dolgok történtek veled és beleteszed ebbe az üvegvalamibe (csak angolul tudom a nevét: jar), így ha rossz kedved van, vagy év vége van, csak kinyitod, és megnézed, hogy mennyi fantasztikus dolog történt veled idén.

Nagyon szeretem, külön beletettem az újévi fogadalmakat is, mellette pedig a képen a tündér-aranyhalam, Stanley látható, aki remélem, hogy aranyhalhoz híven picit segít benne, hogy mindet valóra tudjam váltani idén.

Hajrá Stanley! 

 

És veled, mi a helyzet?

Hogy haladsz a vállalásaiddal?

Van esetleg olyan, amibe még nem kezdtél vele, vagy úgy érzed, nem fordítasz rá elég időt?

Na, és olyan van, amiben én tudnék neked segíteni?

Írd meg nyugodtan kommentben, üzenetben, emailben (kollarkata6@gmail.com), tudom, hogy privátban szívesebben beszélgettek