2 Hetes Butt Lifting Challenge

Ajándék otthoni edzősvideó egy 2 hetes edzéstervvel
Kérem a videót

Neked is a feneked az egyik legutáltabb testrészed?

Csináltam egy mini kutatást a barátaim, ismerőseim, tanítványaim között és arra jöttem rá, hogy az egyik leginkább rejtegetett testrészünk a fenekünk.

Szomorú, de ez az igazság.

Szinte senki sincs vele maximálisan megelégedve, gyakran okoz komplexusokat és emiatt nem érezzük magunkat magabiztosnak, mert valahol az elménk nem is olyan eldugott részében, konstans az eszünkben van.

  • Nem veszem fel ezt a nadrágot, mert…
  • Nem mászkálok otthon bugyiban a párom előtt, mert…
  • Nem megyek el fürdőbe, strandra a barátaimmal, mert…

Elég ebből! Változtassunk ezen együtt és vágjunk bele ebbe a 2 Hetes Challengebe!

Formáljuk a legutáltabb testrészünket a legimádottabbá!

Sokkal fontosabb nekem ez a videó, mint hiszed…

Szinte minden nőnek van 1 dolog a testén, amit minden hibájánál jobban utál.

Annyira gyűlöltem a fenekemet, hogy 25 éves koromig nem hordtam farmert, mert szent meggyőződésemmé vált anno, hogy nekem nem állnak jól. Annyira gyűlöltem, hogy egész középiskolában olyan felsőket hordtam, amik takarták a hosszúságukkal. Annyira… hogy amikor random pasik szidták az utcán mellettem elsétálva, elhittem nekik és majdnem elsírtam magam.

Bármit megtettem volna, hogy változtassak ezen, mégsem jöttem rá 13 éven keresztül, hogyan kell!

Aztán beiratkoztam személyi edző suliba, elkezdtem nyitni az új információk felé, elkezdtem olyan emberekre hallgatni, akikben bíztam.

És a 2019. augusztusi kép már nem a kiindulási pont – itt már majd’ 1 éve keményen edzettem és ettem érte. Életem egyik legbátrabb tette volt akkor ott Balin a világ egyik leggyönyörűbb partján állva, hogy hagytam magam lefotózni! Úgyhogy a mai eredményem több mint 2 év – hozzám képest – fókuszált munka és egyébként 22 éves sportmúlt (mert alapvetően 5 éves korom óta 1-2 év kihagyással, mindig mozogtam).

Ezt most azért osztottam meg veled, Harcos, mert igen, menőn tud kinézni egy ilyen előtte-utána kép, de nem tudja megmutatni, milyen érzelmi folyamatok vannak mögötte!

Nem is a fizikai munka ilyenkor a sok, hanem a belső változás, amivel közben kénytelen vagy szembe nézni!

Én ezt pontosan tudom, mert átmentem rajta én magam is és a Harcosképzőben (az online elit életmódváltó közösségünk) is rengeteg Harcos! Úgyhogy engedd meg, hogy segítsek neked is! Vágjunk bele együtt a 2 hetes Kihívásba, amit bármikor elkezdhetsz és bárhol meg tudsz csinálni, semmilyen eszköz nem kell hozzá!

Gyerünk Harcos, ha nekem sikerült, neked is sikerülni fog!

Mit mondott róla a többi Harcos, aki már kipróbálta?

Én rendszeresen edzek, de ez tényleg kihívás, mert tuti, hogy a második nap után a vécére is nehezen fogsz leülni. És ez a jól eső izomláz!

Bucsányi Judit

Szia! Nagyon örülök,hogy belevágtam ebbe a kihìvásba! Rövid időn belül hatásos.
 
Sajnos nem sikerült minden nap megcsinálnom de törekszem, hogy minnél többször megcsináljam, de ez a pár alkalom is sokat segìtett!
 
Sokkal kényelmesebbek a nadrágjaim és a bőrömnek is más a tapintása! Nagyon köszönöm!
 
Nagy erőt ad,hogy együtt csinálod velem VÉGIG a gyakrolatokat és az egész videóg. Nekem ez nagy motiváció.
 
Nem szeretem az olyanokat ahol csak bemutatják és ülnek „okosan”a kidolgozott testükkel és csak beszélnek. Tényleg köszönöm!!!!
 
Köszönöm a videót a lelkesitést a lekövetést motiválást!! 🙂
Nagy-Sári Katinka

Fantasztikus, fárasztó, de fantasztikus!

Győri Ingrid

Nem erre számitottam, de hatalmas pozitív csalódás volt a számomra. Már az első 10 perc után folyt rólam az izadság, és ezt eddig egy edzésfajtával se sikerült otthon elérnem. Nagyon tetszik ez a fajta edzés. Már alig bírom kivárni hogy este hazamenjek és rádolgozzak az izomlázamra 😀

Ulrich Vanessza

Kedves Kata! 🙂

Képzeld, ma elkezdtem a 2 hetes kihívásod. Elsőre ránéztem, 10 perc, gondoltam, az sima ügy lesz.

Megcsináltam.

Nagyon király volt, én még 10 perc alatt nem csináltam ilyen kemény edzést.

Versenyszerűen focizok, tehát lábba sokkal erősebb vagyok mint máshol.

Hát azért eléggé érzem a combomat… 😀 Köszönöm a szuper lehetőséget. Nagyon tetszik, amit csinálsz. 🙂

Szívből kívánok neked sok-sok követőt és váljanak valóra álmaid! Így tovább! 💪👏💪

Sütő Eszter

Nem hittem hogy ez a rövid kis videó ilyen kemény lehet, közben van hogy még kell állnom egy fél perc pihenőre de aztán folytatom tovább.
És az izomláz garantált, volt hogy leülni is fájt.
Tetszik a videó, már most érzem hogy ez biztos hatásos lesz, köszönöm.
Medveczki Dominika

Kihívást jelent, de teljesíthető.

Rendszert visz a napjaidba.

Szerdahelyi Virág Panka

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 37.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 20.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 400-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Hogyan tudlak még téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés