2 Hónapos Insane Edzésterv

Online edzés otthon 8 héten át, heti 6 nap, 78 oldal.

Csak Te, egy edzőcipő és a gyakorlatok.

Nincs se időd, se kedved terembe menni edzeni? Vagy csak nem találtál olyan edzést, amit élvezel és még eredménye is van?

Próbáld ki az Insane Online Edzéstervet, és adj magadnak és az álmaidnak egy esélyt:

Világ életemben lenéztem azokat, akik otthon edzettek videóra. Miért? Mert a ’90-es években nőttem fel, amikor ezek a bután kinéző emberek, hatalmas vigyorral a szájukon lightos gyakorlatokat csináltak passzos, rikító ruhákban és az egész egyáltalán nem tűnt hatékonynak.

Úgy gondoltam, amit én csinálok a csoportos órákon az sokkal nehezebb, az profi, annak van értelme. Aztán ahogy megedződtem volt, hogy egymás után 3 órára mentem el, és mégsem láttam olyan hihetetlen eredményeket, pedig az étkezésre is odafigyeltem.

 

Hatalmas „szerencsémre” pár hónappal később lesérült a lábam, és kénytelenkellett még az utcára sem tudtam kimenni, nemhogy az edzőterembe, ekkor találtam rá egy otthon végezhető saját testsúlyos interval edzésre, igen, videón.

Megkerestem benne azt a részt, amikor hasfelüléseket kellett csinálni – elvégre ahhoz nem kell láb – és… nem bírtam megcsinálni… Ez akkora sokként ért, mintha valaki azt mondta volna, hogy a globális felmelegedés kamu. Elképesztően meglepett, elvégre világ életemben azt könyveltem el magamban, hogy a hasfelülések egyszerűen, könnyű, bármikor bármennyit meg tudok csinálni.

Hát nem ebből…

 

 Úgyhogy elkezdtem komolyan venni, és amikor felépültem, rendszeresen csinálni az edzéseket. És bizony az eredmények is elkezdtek megmutatkozni.

Felálltam egy nagyon mély, nagyon sötét korszakomból, újra elkezdtem értékelni magamat, újra tudtam mosolyogni, újra volt valami az életemben, amit élveztem, ami kihívás volt és ahol sikereket értem el vérrel-verejtékkel.

Fantasztikus volt, és elhatároztam, hogy elvégzem a Fitness Company edzőképzését és én is hasonló élményeket adok át Neked!

Megmutatom az én példámat, és ha tanulsz belőle, Te talán hamarabb kijössz majd a gödörből, a mély hullámból. Segíteni akarok benne, hogy meglásd azt, ahogyan én látlak Téged: Egy erős, intelligens, gyönyörű embernek, aki bármire képes az életben és akinek oka van, hogy itt él köztünk, mert nincs még egy olyan, mint ő.

Belőled csak egy van, és éppen ezért csak Te tudod átadni másoknak azt, amihez Te értesz. Becsüld meg magad és vedd a kezedbe az irányítást, mert meg tudod csinálni!

“Döntsd el hova mész, és hogy jutsz el oda. Utána indulj onnan, ahol éppen állsz.” Napoleon Hill

Az edzésterv 8 hétnyi, heti 6 edzést tartalmaz órarendben. Képekkel, leírásokkal, minden edzés elemeire van bontva, hogy meg tudd őket csinálni.

A hónap elején és végén csinálni fogunk egy Fit Testet, hogy számokkal is lemérjük, mennyit fejlődsz a hetek során. Utána pedig egy hét a következőképp épül fel:

– Lesz benne egy edzés, ami kizárólag a hasizomra fókuszál

– Egy, amiben a fekvőtámaszokkal erősítjük a karunkat, a hasunkat, a hátunkat, és a lábunkat, fenekünket

– Lesz külön láb és fenék tele sok guggolással

– Valamint két teljes testet célzó gyakorlatsor

– Szombatonként nyújtunk

– Vasárnap pedig pihenünk és regenerálódunk

– 78 oldalon át

De lesz szó a gyakorlatok helyes elvégzéséről is, valamint további tanácsokról, tippekről az életmódváltáshoz.

De ez még nem minden!

%

Ha ennyire meguntad, hogy mindig csak álmodozol, de sosem teszel érte

%

Ennyire garantálom, hogy a 2 hónap után, sokkal jobban érzed majd magadat a bőrödben

Rövid, otthoni edzések, fokozatosan növekedő terheléssel, fantasztikus önbizalomnövekedéssel 🙂

Az Edzésterv mellé kapsz egy belépőt a zárt Facebook csoportomba is, amit most emiatt a megmozdulás miatt indítottunk el!

Ebben a csoportban egy olyan pozitív és támogató közösségre találsz, aki folyamatosan motivál majd, ahol bátran megoszthatod a saját történetedet, a sikereidet, a kudarcaidat, a terveidet.

Mutasd meg, mit eszel aznap, és milyen motiváló képpel, történettel találkoztál úton az irodába. Vagy éppen, milyen új, fantasztikus embert ismertél meg, akinek az útja, a küzdelme erőt adott Neked.

Írd le, ha elbizonytalanodsz és olvasd el mások meséjét arról, ők, hogyan kerültek ide. Lásd meg, hogy nem vagy ezzel egyedül és mindegy milyen nyomorult dolgon mész is át, mi itt vagyunk és támogatunk benne teljes szívünkkel-lelkünkkel!

Szervezzün közös találkozókat, pezsgőzzünk, eddzünk együtt élőben is és váljunk egy igazi belevaló, harcosokból álló csapattá, akik sosem adják fel és meghódítják az egész életüket, nemcsak csoszognak benne lehajtott fejjel!

Úgyhogy ha készen állsz, szerezd meg az Edzéstervet és csatlakozz a közösségünkhöz! Tegyük együtt naggyá! 🙂

"Mindig két út van előtted: a biztonságosabb, és az, amelyre születtél." Nedeczky Júlia

Rendeld meg a 2 Hónapos Edzéstervet és kezdd el végre felépíteni azt az életet, amiről már olyan régóta álmodozol! Semmi más nem kell hozzá csak Te, egy edzőcípő és az Edzésterv!

[xyz-ihs snippet=”edzestervebook”]

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013