A Tökéletes Reggeli Rutin Kihívás szeptember 12-én véget ért!

Tökéletes Reggeli Rutin Kihívás

Szeptember 6-12. 1 hetes Kihívás a Tökéletes Reggeli Rutinért

Te is észrevetted már, mennyi minden múlik azon, hogy indul a reggeled?

Teljesen már érzés tele energiával, pozitív gondolatokkal, átmozgatott testtel indítani a napot, mint stresszelve, agyonzsúfolt aggyal!

Úgyhogy kikisérleteztem magamon egy kb 30 perces Reggeli Rutint, ami megnöveli a hatékonyságomat a munkámban, segít abban, hogy toppon legyek mind mentálisan, mind fizikailag és abban is, hogy jókedvvel, empatikusan, kiegyensúlyozottan vágjak bele a napomba!

A szeptember 6-án induló 1 hetes Tökéletes Reggeli Rutin Kihívásnak az a célja, hogy te is kipróbáld ezeket a módszereket és ha úgy érzed, neked is beválnak, akár szokássá is alakíthatod őket hosszútávon!

Mit szólsz hozzá? Van kedved kipróbálni?

Miből áll majd a Reggeli Rutin?

1. Minden reggel kapsz tőlem egy 10-30 perc közötti Harcosképzős jógavideót, amit közvetlenül ébredés után meg tudsz csinálni – miközben lefő a kávéd.

Ugyanis a 2. pontja a rutinnak az a reggeli Harcosképző Kollagén Fehérjés, vajas kávéd. Ez a reggeli ital Dave Asprey golyóálló kávéján és Tim Ferris 30 30-on belül elvén alapszik. 

Így a reggeli kávéd/teád támogatja:

  • A részleges böjtödet – Intermittent Fasting.
  • Ha beleteszed a 30g Harcosképző Kollagén Fehérjét és megiszod ébredéstől számított 30 percen belül, támogathatja a testzsírszázalék csökkenésedet.
  • Javítja a szellemi teljesítményedet és a hangulatod. 
  • Támogatja a hormonháztartásodat.

Mire van szükségem a Kihíváshoz?

Elsőre ez így egy kicsit sok infó, éppen ezért segít majd a Kihívásban a Harcosképző biohacking szakértője, Zsac. Akitől tudsz majd kérdezni a Kihívás során bátran!

A Kihívás teljesen ingyenes, de ha szeretnéd kipróbálni a kollagénes, vajas kávét – ami nekem és sok más Harcosnak megváltoztatta az életét – be kell hozzá szerezned néhány dolgot. Mert nem akármilyen vajból és kollagénből készül. 

Iratkozz fel a Kihívásra és küldöm is neked a kávé (vagy tea) receptjét! A reggeli jógákhoz pedig csak valami puhára – pl egy polifóm szőnyegre – lesz szükséged a hátad alá. Akár pizsiben is meg tudod őket csinálni. 

Mielőtt belevágsz:

Előtte pedig mindenképp konzultálj az orvosoddal, kérd ki a véleményét és ne feledd, hogy az első és a legfontosabb a biztonság!

Iratkozz fel az ingyenes Kihívásra!

Így fog kinézni a Kihívás órarendje:

Hogyan tudlak téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 37.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 20.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 400-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Mit mondanak a Harcosképzősök?

A Harcosképző egy online elit életmódváltó közösség, ami csak évente párszor nyitja ki a kapuit!