14 napos Ingyenes Feszes Test Kihívás

2 hét. Ingyenes otthoni edzős és jógavideók. Jófej, imádnivaló csapat.
Regisztrálok a Kihívásra

Töltsük fel energiával a testünket és a lelkünket!

Összegyűlünk újra, felvesszük (vagy éppen levesszük) az edzőcipőinket és egymást támogatva, segítve dolgozunk önmagunkon!

Feltöltjük vidámsággal, energiával, egészséges szokásokkal a testünket és a lelkünket!

✔️ Olyan otthoni edzős és jóga videókat fogunk megcsinálni, amiket a Karib szigeteken, Balin és Hawaii-on forgattam nektek!

✔️ Az óceán partján fogunk jógázni, erősíteni és a dzsungellel a háttérben toljuk az erősítő edzéseket!

✔️ Kiizadjuk magunkból a stresszt, miközben figyelünk az étkezésünkre, kipróbáljuk vagy éppen folytatjuk a részleges böjtöt és egy kicsit megszeretgetjük magunkat!

2-féle nehézségi szint lesz: Kezdő és Haladó.

Június 10-én kezdünk!

Első alkalomal használom a Te videóid/edzéseid és elmondhatom, hogy azonnal kedvencekké váltak! 🤗 Alig várom a folytatást! 🥳🏖

Renáta, 2 hetes Kihívás

Sosem gondoltam, hogy 49 évesen várni fogom a reggeli edzéseket 🙈 Köszönöm Kollár Kata!

Barbara, 2 hetes Kihívás

Hogy fog kinézni ez 2 hét?

A Fitness Kihívás teljesen ingyenes, csak annyit kérek, hogy regisztrálj!

Levélben fogod majd megkapni a jelszót a Kihívás zárt oldalához. Valamint a linket Kihívás zár Facebook csoportjához, ahol az élet zajlik majd! Június 10-étől június 23-áig minden nap reggel 4-kor kapsz tőlem egy levelet az aznapi edzős vagy jógavideóval, ami kimegy majd postként is a zárt Facebook csoportban!

Ezek a videók egyenesen az elit online életmódváltó közösségünk, a Harcosképző videótárából érkeznek majd hozzád és ingyenesen meg tudod őket csinálni a Kihívás utolsó napjáig bármikor. 

Nézz bele az edzésekbe!

Elmentem érted a Karib szigetekre, Balira és Hawaii-ra hogy az óceán parton leforgassam neked a Kihívás edzősvideóit, amiket otthon, eszköz nélkül meg tudsz csinálni!

Hogy néz ki az edzésterv?

Minden edzősvideót meg tudsz csinálni otthon, bárminemű eszköz nélkül. De ha van otthon Erősítő Gumiszalagod, kézisúlyzód vagy csak ásványvizes üveged, bevetheted majd őket ráadásként!

Hétfő: Hasizomedzés (30p)

Kedd: Teljes test edzés (haladó: 50p vagy kezdő szint: 20p)

Szerda: Jóga (20p)

Csütörtök: Farizomedzés (30p)

Péntek: Teljes test edzés (haladó ugrálós: 30p vagy kezdő szint: 20p)

Szombat: Jóga (20p)

Vasárnap: Pihenőnap + Bónusz videó

Nagyon jól esett ez a hét. 2 éves kihagyás után büszke vagyok magamra hogy végig csináltam. A férjem mindennap megdicsért hogy belevágtam. Köszönöm szépen. 🥰❤️

Erika, 2 hetes Kihívás

A legjobb vagy Kata ! Köszönök neked mindent! Remélem soha nem hagyjuk abba mert jó érzés tartozni valahova és motiválva lenni 🥰 Harcos lettem az életben is. Hála neked!

Anna, 2 hetes Kihívás

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 150.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több tízezren vettek részt online edzésein! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Nagyon szuperek az edzések és a jóga is szerintem függő lettem, soha nem hittem volna magamról, hogy képes vagyok rá❤️🥰🙏

Mária, 2 hetes Kihívás

Sziasztok! Köszönöm neked Kata, hogy sok sok év kihagyás után ismét mozgok rendszeresen! 🥰😘

Erika, 2 hetes Kihívás

Mit mondanak a Harcosképzősök?

A Harcosképző egy online elit életmódváltó közösség, ami csak évente párszor nyitja ki a kapuit!