A 7 Nap Edzőcipőben Kihívás véget ért, de a Harcosképző megnyitotta a kapuit!

Harcosképző

Az online életmódváltó közösség, ahol nem hagyjuk, hogy feladd! A Harcosok jófej, imádnivaló közössége és 90+ otthoni edzősvideó segíteni fog, hogy elérd a céljaidat!

Szeretnéd bevezetni a rendszeres edzést a mindennapjaidba? 

De nincs elég motivációd az otthoni edzéshez?

A Harcosképző egy online közösség, ahol minden eszközt a kezedbe adok az életmódváltáshoz. A rendszeres edzés, az egészséges táplálkozás, a támogató csapat, a szakmai tudás és a folyamatos motiváció mind-mind megvan nálunk. Lehetsz a világ bármelyik pontján, mégis olyan, mintha együtt járnál velünk edzeni minden héten.

Havi szinten bővül az edzősvideótárunk, ahol megtalálod a testre szabott, szintednek megfelelő edzéseket. A videók úgy vannak kitalálva, hogy bárhol, bármikor meg tudd őket csinálni, akár a saját nappalidban is. Így lényegében szerzel egy hordozható edzőtermet. A saját testeden és egy edzőcipőn kívül eszközre sem lesz szükséged ahhoz, hogy felépítsd azt a testet és jellemet, amit megálmodtál magadnak!

Mit tudsz elérni 1 hónap alatt?

„Előtte már semmilyen edzéshez nem volt kedvem, sokféléből kiábrándultam az eredmények elmaradása és a monotonság miatt, de a Te változatos edzéseidet várom, szeretem, elindítom és csinálom, elégedett vagyok közben és utána is. 

Érzem, hogy tényleg fontos Neked, hogy jó legyen nekünk, akik Veled edzünk. 😊

A lábamon az izmok kábé megduplázódtak a februári kihívás hete és közvetlen utána a lappföldi túrázás után, most kezdem felfogni, elhinni, hogy ezek tényleg az én lábaim, naggyon tetszik! Ma 4 napja tartom újra a 8/16 IF-et.

Hajrá Harcosok, boldog edzéseket és eredményeket!”

Mit tudsz elérni 6 hónap alatt?

“Ígértem egy fél éves beszámolót, húztam-halasztottam, de ma rászántam magam végre! 😉

Január óta nyomom az edzéseket Katával és Veletek a Harcosképzőben. Általában heti 4 alkalommal, és ha ez nem jön össze, már hiányzik. 🤷‍♀️

Januárban az volt a célom, hogy 15 kilótól szabaduljak meg június 15-ig. Jelentem 12 kiló mínusz sikerült. 😊

Amit nyertem a Harcosképzővel, azért több annál, mint hogy újra rendszeresen mozgok, vagy hogy alakulok.💪 Kata pozitív személyisége, kisugárzása, a Harcostársak beszámolói, mind-mind feltöltődést, kitartást, vidám pillanatokat hoztak a mindennapjaimba. 😍

Hàla és köszönet érte! 😊 Köszönöm,hogy itt lehetek, izzadjunk együtt ezután is! 🤣

Mit tudsz elérni 1 év alatt?

“Sziasztok Harcosok! Évfordulót ünneplek. 1 éve csatlakoztam hozzátok. 

És egy dolog biztosan teljesen megváltozott. Az, amit az edzés jelent számomra. Amikor csatlakoztam hozzátok, akkor motivációt kerestem, valakit, aki fenékbe billent, ha nincs kedvem megcsinálni az edzést. 2019 januárjára már csináltam egy edzés tervet és egy életmód váltó programot, amivel addigra 15 kg-tol szabadultam meg. És ez az édes elégedettség elpuhított. 

Ekkor jött Kata és a Harcosképző.

Azt tudnotok kell, hogy világ életemben küzdöttem a túlsúllyal. Akkor is kövérnek láttam magam, amikor 54 kg voltam. Így egyszerűen nem is értem, hogy hogy nem vettem észre, hogy ilyen brutálisan meghíztam. Egyszerűen nem láttam. Ki hiszi ezt el? De nézem a képeket, életem legrosszabb formájáról, és nem értem, hogy nem tűnt fel. És cinkosaim voltak a szeretteim, mert nem szóltak. És ment az önaltatás.

Kellett valami más. 

🤸‍♀️ És ez a más pont Kata volt. A legnagyobb pozitívum, ami akkor ért, hogy mindenkivel egyesével foglalkozik.

💕  És így személyessé válik. Elszámolással tartozok neki. Ismer, tudja a nevem. Hihetetlen érzés volt akkor egy edzőtől ez. A korábbi program több 10000 létszámmal ment, szóval semmi személyes kontakt nem volt. Talán ez volt az egyik legszimpatikusabb az egészben.

💕 Nem mellesleg imádtam a videókat.

🤸‍♀️ Kellett ez az 1 hét, a kihívás hete, hogy visszataláljak Katához. Hogy új motivációt gyűjtsek és beépítsem az edzéseket.

🤸‍♀️ És hogy hol tartok most? Ami megváltozott, hogy a programjaimat az edzésekhez igazítom, és nem fordítva. Ha edzés van, akkor más nem érdekel. Ráér, vagy más időpontban megcsinálom.

🤸‍♀️ Egészségesebb vagyok, ezt merem állítani. Ha nem is vesszük a mutatókat, de pl a nyugalmi pulzusom 60-70 között van, ezt megelőzően 90-100 volt. Minden télen folyamatosan beteg voltam. Ez szinte nullázódott.

🤸‍♀️Kiegyensúlyozottabb vagyok.

🤸‍♀️ Kihúzott az összeomlásból, amit a nagymamám halála okán éltem meg. Nagyon melyről rángatott elő. Amikor élni sem akartam, egyszerűen levegőt venni sem, csak feküdni és nézni ki a fejemből… Akkor csak el kellett mennem edzeni. Nem oldotta meg a dolgaimat, de valahogy másik szűrőn láttam mindent.

Mindent, mindent köszönök! Csak a töredéke jött ki, mint ami bennem van, mert szavaim nincsenek rá. Beszéljen ez a két kép.”

Hogyan segít neked a Harcosképző?

A Harcosképző egy kicsi, családias közösség, ahol ismerjük és támogatjuk egymást a zárt FB csoportunkon keresztül. Itt zajlik nálunk az élet. Míg a belső, zárt felületen éred el az edzősvideókat, a recepteket, a tudásanyagokat, playlisteket és a havi órarendet – amit vagy követsz, vagy sajátot állítasz össze magadnak.

És éppen ezért, mert havonta készítek új edzősvideókat, maximálisan személyre tudom őket szabni neked és a többi Harcosnak. Mindig megkérdezlek titeket előtte, mire edzünk most, hogyan fejlesszek, változtassak rajta, így külön kéréseid lehetnek.

Ezáltal olyan az online edzés, mintha a személyi edző ott lenne a nappalidban és segítene a céljaid elérésében!

Mire számíthatsz nálunk?

🧡  Hónapról hónapra bővülő hatékony, vidám edzősvideók – már több mint 90 edzősvideóval

🧡  Van olyan, ami 10 perces, és olyan is, ami 1 órás, te döntesz

🧡  Tudsz jógázni, tudsz HIIT edzéseket tolni, és rövid átmozgató 10 perces edzéseink is vannak

🧡  Van havi órarend, de úgy variálsz, ahogy akarsz

🧡  Szinte minden gyakorlatnál vannak könnyített verziók

🧡  Folyamatos bővül egészséges, finom receptekkel a recepttárunk – már több mint 80 recepttel

🧡  Vannak folyamatos tippjeink, tudásanyagunk, motivációs sms-eink, élő beszélgetéseink

🧡  És egy fantasztikus, motiváló, szerető, meghitt közösségünk, ahol ismerjük egymást, folyamatosan támogatjuk egymást és megosztjuk az aznapi sikereinket a zárt FB csoportban a Harcosokkal

%

Mennyire hatékonyak az edzések?

%

Mennyivel fogom magam jobban érezni tőlük a bőrömben?

Szuper motiváló csapat, jó közösség, remek mozgáslehetőség! 🙂
Hegedűs Nóra

Hogy néz ki belülről a Harcosképző?

.

Ha kikérted az orvosod véleményét és felkészültél egy elképesztően nehéz, és éppen ezért fantasztikusan gyönyörű útra, gyere és lépj be a Harcosképzőbe!

Amire még figyelned kell, hogy ha a havi tagságot választod, havi szinten fog levonódni tőled a tagság ára, éppen ezért írd be a naptáradba, hogy 3 hét múlva írj nekem egy emailt a hello@kollarkata.hu címre, ha nem akarsz többé tagja maradni a Harcosképzőnek!

Ha viszont tetszik, éled, és imádod, maradj velünk a következő hónapokra is 🙂

Az éves tagságnál ugyanis 2 hónapot adok majd neked ajándékba!

Amint megvolt a sikeres fizetés, küldöm is neked emailben, hogyan tudsz belépni a Klubba, ne ijedj meg, ha a köszönőoldal egyből a belépés oldalra visz, emailben meg lesz minden adat!

Alig várom, hogy találkozzunk a túloldalon és közösen belevágjunk ebbe a közös kalandba!

Legnagyobb rajongód,

Kata

Mit mondanak, akik már csatlakoztak?

Izomlázzal a testemben ugyan, de én megnyomtam a play-t és óriási lelkesedéssel végig csináltam az első membership videód. 💪 Büszkeséggel tölt el, hogy személyesen is ismerhetlek! Nagyszerű lett, építő kritikát nem is tudok mondani, annyira egyben van. Tetszik, hogy beiktattad a folyadék fogyasztást és olyan felkészült, szépen felépített az egész, akárcsak a személyes óráid! A holnapi edzésre már össze is készítettem a cuccaim. ✌️ Nincs kifogás, csak menni kell és csinálni.👊 Most fejeztem be ezt az edzést, de már várom a holnapit. 😀 A szerelmem épp haza ért az edzőteremből, amikor én még itthon edzettem, azt mondta: “Látom itt buli van 😅”. És igen 😊

– Szabó Zsanett

Végre egy lelkes, támogató közösség, ahol önmagad lehetsz! Én imádom az edzéseket, úgy, ahogy vannak 🙂

– Dr. Szarka Evelin

Megéri csatlakozni, mert egy kis zárt közösség, így mindenkire tud az edző figyelni. Az edzős videók iszonyatosan jók!
.
– Szolga Valentina

Végre egy olyan edzés, ami úgy van felépítve, hogy fontos helyet kap benne a nyújtás és mindenki megtudja csinàlni, mert van könnyített verzió. :))

Szerintem minden tökéletes. Nagyon örülök, hogy Rád találtam!

– Gyetvàn Andrea

Nagyon örülök,hogy belevágtam ebbe a kihìvásba! Rövid időn belül hatásos. Egy nagyon hatékony videókkal, fantasztikus személyi edzővel működő csoport, ahol az edző a legnagyobb rajongód, barátod és motiváló személy, akinek nem akarsz csalódast okozni. Sokkal kényelmesebbek a nadrágjaim és a bőrömnek is más a tapintása! Nagyon köszönöm! Tényleg köszönöm!!!! Köszönöm a videót a lelkesitést a lekövetést motiválást!! 🙂
.
– Nagy-Sári Katinka

Tényleg olyan, mintha eljárnék valahova edzeni, jó a hangulat és árban is nagyon megéri 😊

Nem vagyok egy aktív facebook-os, de a csoportba jó írni és látni, hogy a többiek milyen jól haladnak.

– Sereghy Zsuzsanna

Szuper és intenzív edzések, ha nincs időd edzőterembe járni és unod az otthoni dvd-ket.

– Szabó Renáta

Remek edző, remek edzések, amelyekbe tényleg a kezdők is bátran belefoghatnak, ugyanakkor a haladóknak is kihívást jelent.

– Sutka Zsófia

Nagyon motiváló csapat, jó húzóerő! Sugárzó edző, szuper gyakorlatokkal! 🙂

– Péterfi-Salamon Szilvia

Összetartó csapat, akik foglalkoznak egymással. Akár edzéssel kapcsolatosan, akár más jellegű problémája van az embernek!
.
– Túróczi Gergely
Borzasztóan tetszett a videód, elég keménynek bizonyul, de nagyon élvezem! Még az elején tartok, ezért vannak gyakorlatok amik nem igazán mennek még, de remélem idővel mindet kivitelezni tudom majd 😀 Szóval nagyon köszi, a hasam mindig érzékeny téma volt nekem sajna de úgy érzem lassan ezzel is leszámolok, hála neked.
 
– Karácson Regina

Mindenképp próbáld ki, mert rendszert visz az életedbe, könnyebben hozzászoksz a mozgáshoz, és könnyebben eléred a céljaidat 🙂

Nem mellesleg a csapat is nagyon jó!

– Balázs Diána

Szuper videók, változatos, hatékony és élvezetes edzések, szuper edző, motiváló közösség.
.
– Makra Viktória

Fantasztikusan motiváló csapat, remek edzések, tuti izomláz és izzadás 😉

– Kiszer-Ozorák Anna

Bármikor lehet időt szakítani az edzésre, és a megfelelő programot megtalálni. 🙂
.
– Kovács Boglárka

Szuper, hogy otthonról edzhetek és nagyon támogató a közösség.

– Vadász Orsolya

Otthon kivitelezhető, jól felépített edzések, kedves edzőnő, lelkes csapat,vágj bele!

– Szalayné Éva Judit

Szuper jó, motiváló! Mindig van a “miértekre” válasz! Szuper jó közösség!

– Bödecs Mónika

Változatos, iszonyatosan motivál, barátságos, családias.
.
– Csorba Kata

Mit kérdeztetek eddig a Harcosképzőről?

Mi is az a Harcosképző? (röviden)

A Harcosképző egy online havidíjas klub és közösség elfoglalt Harcosoknak, ami könnyedén és vidáman segít a rendszeres edzést heti szintű rutinná tenni. Az edzősvideókat bárminemű eszköz nélkül, bárhol, bármikor meg tudod csinálni, ráadásul minden gyakorlatnak van könnyített és nehezített változata is, hogy mindenki megtalálja a magáét. A videók között van 1 órás és 20-30 perces is.

Emellett vannak receptjeink, rengeteg tippünk, motivációnk és zárt FB csoportunk is, ahol egy igazán támogató közösség tagjává válhatsz.

Nekem való a Harcosképző?

Neked való, ha nem szeretsz/tudsz edzőterembe járni, vagy éppen az edzőtermi edzéseidet szeretnéd kiegészíteni otthoniakkal.

Ezzel a tagsággal egy komplett havi bérletet tudsz kiváltani, fel tudod építeni önmagadat f.zik.ilag és ment.lisan a saját nappalidban, olyan önbizalmat, ön-szeretetet, erőt, fegyelmet, kitartást kapsz, ami az életed minden területén boldogabbá tesz majd.

Neked való, ha egyedül nem megy és szeretnél egy motiváló csapatot a hátad mögé, aki folyamatosan támogat, visz előre.

Neked való, ha nincsenek eg.szség.gyi problémáid, vagy az orv.sod rábólintott, hogy csinálhatod ezt a fajta edzést.

Hogyan jutok hozzá a Harcosképző anyagaihoz?
Amint kitöltötted a megrendelő űrlapot, átkerültél a Barion védett felületére és megadtad a bankk.rtya adataidat, kapsz tőlem egy emailt, amiben átviszlek a belső zárt felületre. Itt lesz a videótár, a recepttár, a tudásanyag. Plusz átviszlek a zárt FB csoportunkba is, ahol pedig a valódi támogatás folyik.
Mennyi időt kell szánnom a Harcosképzőre?
Ha már heti 3x edzel, az egy fantasztikus kiindulási pont! Vannak 30 perces edzéseink is, úgyhogy akár heti 1,5 órát magadra szánvva, látni fogod a fejlődést!
Mi van akkor, ha nem tudom megcsinálni az összes edzést a hónapban?
Az edzések nem tűnnek el hónapról hónapra, hanem egyre bővülnek! Fent marad minden anyag, minden hónap órarendje, amit vagy követsz, vagy csinálsz egyet saját magadnak! A tartalom mindig egyre több lesz, hogy minél több opció közül tudj választani. Ma valami nehezebbet csinálsz, aztán egy nyújtós videót, aztán másnapra inkább hosszabbat, amivel zsírt égetsz. A te döntésed.
Hogy tudom törölni a tagságomat?
Dobsz rám egy emailt, vagy FB üzenetet és következő hónapban már nem vonódik le tőled a havidíj. Nincsen semmilyen kockázat, kötelezettség, akár csak 1 hónapra is benézhetsz hozzánk!
Nekem való a Harcosképző, ha nem vagyok csúcsformában?

Természetesen, de csak ha nagyon vigyázol magadra! Ezek az edzések nagyon hatékonyak, egyszerűek, de nehezek is! Ha félre tudod tenni az egodat, és csinálod a könnyített verziókat neked való! És természetesen, ha az orv.sod is jóváhagyta! A biztonság az első! Ha ezt a szemed előtt tudod tartani, neked való!

Anno én is úgy kezdtem el ezeket az edzéseket, hogy 5 perc után összeestem a padlón – én nem tudtam félretenni az egomat, egyből a legnehezebb verziókat csináltam kifulladásig. De már 3-4 hét alatt annyit fejlődtem, hogy a motiváció lendületben tartott! Csak azért adtam fel, mert nem volt, aki támogatott az utam során.

Aztán megalakult ez a kicsi, szerető, motiváló közösség, és azóta megállíthatatlan vagyok!

Lépj be a Harcosképzőbe:

Már csak ennyi időd maradt csatlakozni hozzánk, utána ismét bezárulnak a kapuk:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Legnagyobb szerencsémre már a Klub megnyitása előtt volt szerencsém tesztelni a Harcosképzőt – és elmondhatom, hogy valóban Boldog Harcosnak éreztem magam utána! 🙂 Sőt, még ennél is többet kaptam! Bár Kata, a Hugom, mégis úgy éreztem magam, mintha a világ legjobb Edzőjének a legprofibb termében vehetnék részt egy fantasztikus edzésen. Hogy kiknek ajánlom? Neked, ha időnként egyszerűen nem tudsz eljutni az edzőterembe, mégsem szeretnél lemondani az aznapi mozgásodról ÉS motiváció utántöltésedről. 😉

Kollár Anna

Self-Love Coach

Wow! És még egyszer wow! Kickboxos edzéseimen megszoktam, hogy mindig többet kell kihoznom magamból, mint tegnap. Kata edzésein ez még pluszban fokozódik, hiszen nemcsak a maximumra törekszek, de mellé maximális motivációt is kapok Katától. Én elsősorban nemis boldog, hanem sokkal inkább Motivált Harcosnak érzem magam. Hajrá Harcosok!

Zatik Ádám

Ingatlanfejlesztő

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013