Itt az ajándék videód:

De mielőtt elkezdenéd, kérlek, hogy nagyon figyelj a biztonságodra, csak saját felelősségre vágj bele és kérd ki előtte az orvosod véleményét is, nehogy baj legyen! 

Állj meg nyugodtan, ha elfáradtál, igyál sokat és egyszerűen csak élvezd, hogy egyáltalán belevágtál egy ekkora kihívásba!

Egy igazi hős vagy, mert tény, hogy ez nem egy egyszerű, megszokott otthoni edzősvideó, úgyhogy bátran csináld a könnyített verziókat a gyakorlatoknál!

Fantasztikus vagy és borzasztóan büszke vagyok rád 🙂

Ha tetszett a videó, és szívesen csinálnál még hasonló edzéseket otthon, csatlakozz hozzánk: 

A Boldog Harcosok Klubja egy olyan havi tagsági program, aminek a célja, hogy segítsen neked elérni mind fizikai, mind mentális céljaidat és egy olyan erős magabiztosságra tegyél szert, amivel az életed minden területét fejleszteni tudod.

Hozzáférsz a havonta frissülő edzésekhez, receptekhez, órarendekhez, és a zárt Facebook csoportunkhoz. Az edzések emellett bármilyen készülékről elérhetőek és mindössze polifómra, edzőcipőre, törölközőre és vízre van hozzájuk szükséged.

Emellett, ha lesz hozzá kedvetek, közös edzéseket (bulikat 😜) is szeretnék majd szervezni élőben és online is, hogy senki se maradjon le!

 

A tagsági program egyik legnagyobb előnye, hogy nem egy kész, lezárt edzésprogramról van szó, hanem egy folyamatosan bővülő, frissülő, megújuló belső platformról, amit folyamatosan a te igényeidre tudok szabni. 

Megismerjük egymást, egymás edzettségi szintjét, ízlését, preferenciáit és ehhez formálom a következő edzéseket, recepteket, programokat.

Ráadásul a Harcosképzővel ki tudsz váltani egy konkrét edzőbérletet, megspórolva ezzel tízezreket havi szinten!

 

Gyere el az online edzőtermembe és hozzuk ki belőled közösen a maximumot!

Hogy néz ki belülről a Harcosképző?

Ha úgy érzed, ez a te stílusod, kikérted az orvosod véleményét és felkészültél egy elképesztően nehéz, és éppen ezért fantasztikusan gyönyörű útra, gyere és lépj be a Boldog Harcosok Klubjába!

Amire még figyelned kell, hogy ha a havi tagságot választod, havi szinten fog levonódni tőled a tagság ára, éppen ezért írd be a naptáradba, hogy 3 hét múlva írj nekem egy emailt a hello@kollarkata.hu címre, ha nem akarsz többé tagja maradni a Boldog Harcosok Klubjának!

Ha viszont tetszik, éled, és imádod, maradj velünk a következő hónapokra is 🙂

Amint megvolt a sikeres fizetés, küldöm is neked emailben, hogyan tudsz belépni a Klubba, ne ijedj meg, ha a köszönőoldal egyből a belépés oldalra visz, emailben meg lesz minden adat!

Alig várom, hogy találkozzunk a túloldalon és közösen belevágjunk ebbe a közös kalandba!

Legnagyobb rajongód,

Kata

Mit mondott az edzéseimről a többi Harcos?

Izomlázzal a testemben ugyan, de én megnyomtam a play-t és óriási lelkesedéssel végig csináltam az első membership videód. 💪

Büszkeséggel tölt el, hogy személyesen is ismerhetlek! Nagyszerű lett, építő kritikát nem is tudok mondani, annyira egyben van.

Tetszik, hogy beiktattad a folyadék fogyasztást és olyan felkészült, szépen felépített az egész, akárcsak a személyes óráid!

A holnapi edzésre már össze is készítettem a cuccaim. ✌️Nincs kifogás, csak menni kell és csinálni.👊Most fejeztem be ezt az edzést, de már várom a holnapit. 😀

A szerelmem épp haza ért az edzőteremből, amikor én még itthon edzettem, azt mondta: “Látom itt buli van 😅”.

És igen 😊

Szabó Zsanett

Intenzív edzések, kész órarend, amit akkor csinálsz, amikor neked jó, finom ÉS egészséges receptek, folyamatosan új tartalom, tippek az edzésekhez és motiváció, hogy kitarts és hogy ne add fel.

Hasznos tanácsok az életmódváltáshoz, összetartó FB közösség, ahol egymást tudjátok bátorítani, egymás eredményeinek örülhettek és kitartásra buzdíthatjátok a másikat.

Sajti Károly

Végre egy olyan edzés, ami úgy van felépítve, hogy fontos helyet kap benne a nyújtás és mindenki megtudja csinàlni, mert van könnyített verzió. :)) 

Szerintem minden tökéletes. Nagyon örülök, hogy Rád találtam!

Gyetvàn Andrea

Szia! Nagyon örülök,hogy belevágtam ebbe a kihìvásba! Rövid időn belül hatásos.
 
Sajnos nem sikerült minden nap megcsinálnom de törekszem, hogy minnél többször megcsináljam, de ez a pár alkalom is sokat segìtett!
 
Sokkal kényelmesebbek a nadrágjaim és a bőrömnek is más a tapintása! Nagyon köszönöm!
 
Nagy erőt ad,hogy együtt csinálod velem VÉGIG a gyakrolatokat és az egész videóg. Nekem ez nagy motiváció.
 
Nem szeretem az olyanokat ahol csak bemutatják és ülnek “okosan”a kidolgozott testükkel és csak beszélnek. Tényleg köszönöm!!!!
 
Köszönöm a videót a lelkesitést a lekövetést motiválást!! 🙂
Nagy-Sári Katinka

Szia Kata!
Borzasztóan tetszett a videód, elég keménynek bizonyul, de nagyon élvezem!
 
Még az elején tartok, ezért vannak gyakorlatok amik nem igazán mennek még, de remélem idővel mindet kivitelezni tudom majd 😀
 
Szóval nagyon köszi, a hasam mindig érzékeny téma volt nekem sajna de úgy érzem lassan ezzel is leszámolok, hála neked.
 
Puszi, Regi
Karácson Regina

Mit kérdeztetek eddig a Harcosképzőről?

Miért jó nekem ez a tagsági rendszer?

Míg a 2 Hónapos EdzésProgramom egy lezárt, kész valami, addig a Harcosképző egy élő, folyamatosan fejlődő “organizmus” 😊Minden hónapban töltök fel új edzősvideókat, új recepteket és minden hónapban van új havi órarend. A belső zárt csoportban egy igazi közösséget kovácsolunk a Harcosokból, megismerjük egymást, szervezünk közös edzéseket, bulikat (ha van kedvetek hozzá 😜) és az igényeitek szerint alakítom majd a következő edzéseket. Bármilyen kérés lesz, igyekszem majd abba az irányba fejleszteni az oldalt, az edzéseket, a közösséget. Éppen ezért rugalmasabb, élőbb, mint egy kész Program.

Kiknek nem ajánlod a klubtagságot?

– Nem ajánlom neked, ha bármilyen komoly egészségügyi problémád van, és az orvosod nem javasolja az ilyen típusú megterhelést.

– Ha kismama vagy.

– Ha túl nagy az egód és akkor sem csinálod a könnyített verziókat, ha nem birod a nehezítettet.

– Ha nem szereted a kihívásokat, félsz a megterheléstől és nem szeretsz izzadni.

– Ha nem élvezed a “belehalós” edzéseket, ahol a szívedet-lelkedet kidolgozod és beleadsz mindent, hogy ma is legyőzd saját magadat.

– Ha nem motivál, hogy ma is jobb legyél pár másodperccel a tegnapi énednél.

Hogyan működik a havi tagsági rendszer?

Amikor kifizeted a 3.900 Ft-ot, hozzáférést nyersz az edzősvideókhoz, receptekhez, órarendhez, letölthető mixekhez és a zárt Facebook csoporthoz, plusz ha van, személyes találkozókhoz.

Ez az összeg innentől havonta levonódik a kártyádról, ameddig nem törlöd a fiókodat, vagy nem írsz nekem egy emailt (kollarkata6@gmail.com), hogy le szeretnéd mondani. Attól mert lemondtad, még nem szűnik meg egyből a hozzáférésed, csak ha lejárt az 1 hónap.

Ugyanígy működik az éves előfizetésnél is.

Mekkora helyre van hozzá szükségem?

Kábé 2 négyzetméterre. Vagy akkora helyre, ahol elférsz fekvőtámasz pózban a szélrózsa minden irányában. Ez bárhol lehet, csak vegyél fel hozzá egy profi edzőcipőt.

Van életkori határ?

14 év felett ajánlott alapvetően, de a könnyített verziókat – mivel sajáttestsúlyos az edzés – edzettségi szinttől függően fiatalabbak is kipróbálhatják. Felső korhatár nincsen, itt is az edzettségi szint és az egészségügyi állapot a fontos. Az első a biztonság!

Belépek a Harcosképzőbe!

Havi Klubtagság

🙂

 

[xyz-ihs snippet=”kluburlap”]

Éves Klubtagság

(3 hónap ajándék)

[xyz-ihs snippet=”eveskluburlap”]

Legnagyobb szerencsémre már a Klub megnyitása előtt volt szerencsém tesztelni a Harcosképzőt – és elmondhatom, hogy valóban Boldog Harcosnak éreztem magam utána! 🙂 Sőt, még ennél is többet kaptam! Bár Kata, a Hugom, mégis úgy éreztem magam, mintha a világ legjobb Edzőjének a legprofibb termében vehetnék részt egy fantasztikus edzésen. Hogy kiknek ajánlom? Neked, ha időnként egyszerűen nem tudsz eljutni az edzőterembe, mégsem szeretnél lemondani az aznapi mozgásodról ÉS motiváció utántöltésedről. 😉

Kollár Anna

Self-Love Coach

Wow! És még egyszer wow! Kickboxos edzéseimen megszoktam, hogy mindig többet kell kihoznom magamból, mint tegnap. Kata edzésein ez még pluszban fokozódik, hiszen nemcsak a maximumra törekszek, de mellé maximális motivációt is kapok Katától. Én elsősorban nemis boldog, hanem sokkal inkább Motivált Harcosnak érzem magam. Hajrá Harcosok!

Zatik Ádám

Ingatlanfejlesztő

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013