Ajándék Jóga Videó

Hátfájdalmak Ellen
Kérem a videót

Jógázzunk együtt, Harcos!

Eljöttem érted Dominikára, hogy leforgassam neked ezt az ajándék edzősvideót, amit meg tudsz csinálni otthon bármilyen eszköz nélkül! Ha pedig szeretnél még ehhez hasonló otthoni edzősvideókat és jógát, kattints a gombra!

Szívesen jógáznál, edzenél ehhez hasonló otthoni edzősvideókra?

Iratkozz fel a Harcosképző várólistájára!

 A Harcosképző egy elit online életmódváltó közösség, ahol minden eszközt a kezedbe adok az életmódváltáshoz. A rendszeres edzés, az egészséges táplálkozás, a támogató csapat, a szakmai tudás és a folyamatos motiváció mind-mind megvan nálunk. Lehetsz a világ bármelyik pontján, mégis olyan, mintha együtt járnál velünk edzeni minden héten.

Havi szinten bővül az edzősvideótárunk, ahol megtalálod a testre szabott, szintednek megfelelő edzéseket. A videók úgy vannak kitalálva, hogy bárhol, bármikor meg tudd őket csinálni, akár a saját nappalidban is. Így lényegében szerzel egy hordozható edzőtermet. A saját testeden és egy edzőcipőn kívül eszközre sem lesz szükséged ahhoz, hogy felépítsd azt a testet és jellemet, amit megálmodtál magadnak!

Jelenleg 90+ otthoni edzősvideót találsz meg a videótárban, 70+ egészséges, isteni receptet és egy olyan imádnivaló, jófej, kitartó csapatot, akik ma egymást támogatják a zárt Facebook csoportunkban!

De a Harcosképző évente csak 2-3-szor nyitja meg a kapuit! Úgyhogy ha nem akarsz lemaradni a következő nyitásról, iratkozz fel mindenképp a várólistára!

[xyz-ihs snippet=”harcoskepzo-varolista”]