Ne várj a tökéletes időre!

2020. november
Megnézem a Youtube videót

Egy elég tiszta kép volt a fejemben arról, mi fog történni, amikor innen hazautazok és hogyan fog indulni 2021. De amint belementem a részletek „kikutatásába”, egyből egy olyan akadály jött velem szembe, amit egyelőre úgy fest „lehetetlen” megoldani – vagy legalábbis illegális és baromi sokba kerül. Másnap amint felébredtem, jött a többi súlyos hír…

Beszélgettem pár napja egy barátnőmmel, aki mondta, hogy nem mer kilépni a munkahelyéről, mert nem olyan, mint én. És elgondolkodtam rajta, milyen az olyan, mint én.

Mert kívülről menőnek tűnik, ha valakinek vállalkozása van, ami megengedi, hogy bárhonnan dolgozhasson. Ahogy az is, ha több heteket/hónapokat tölthet trópusi szigeteken.

De ami valójában a háta mögött van, az sok-sok probléma megoldás. Sok-sok olyan részlet, amitől egy ponton betelik nálad a pohár, csapkodsz, és a t.köd tele van az egésztől. Minden annyira bonyolult és lehetetlen tud lenni, amikor az ember elveszik a részletekben és túlmegy a tűréshatárán!

Aztán vesz egy mély levegőt és folytatja.


2 dolgot kell tudnod ahhoz, hogy sose add fel és mindig újra nekiállj folytatni:

  1.) A dolgok 99%-a, amit meg akarsz oldani, megoldható!

Ez akkor is így van, ha mindenki körülötted azt mondja, hogy nem így van. 10 részes könyv sorozatot tudnék írni azokból a kommentekből, tanácsokból, emberekből, akik azt mondták, hogy lehetetlen, amit akartam, de nem lett igazuk! Ne higgy nekik!

  2.) Mindig jönni fog az újabb gebasz.

Látod mások fényképeit, videóit, kirakott életét, és hála az égnek, egyre több influencer mutatja meg azt is, hogy a szexi kép mögött, mennyi munka van!

Mert a képeken lévő könnyedség mögött, ott a rengeteg pénz, amibe a felszerelés került, hogy megcsinálja, ott a rengeteg applikáció, amin folyik a sok órányi utómunka, ott vannak a külsős emberek, akik vágják és szerkesztik a videókat, ott a sok szponzor, akivel tárgyalni kell és a rengeteg sok-sok évnyi tapasztalat, amit előtte akkor is belerakott ebbe, amikor tudta, hogy a következő 5 évben 0 bevétele lesz belőle.

Te annyit látsz, hogy elutazott valahova.

Ő meg dolgozott előtte sok-sok hónapot, hogy meglegyen a repjegy, hogy megoldja az otthoni lakást, hogy meglegyen az új helyen a szállás, ott legyen a biztosítás, az autó, a programok, a felszerelés, amivel megörökíti, a papírok, a nemzetközi jogsi, a kutatás az ottani helyzetről, a kapcsolódás a zárt csoportokban….

Sosincs egyszerű projekt.

De tudod, mi segített nekem abban, hogy minél inkább megoldásközpontúan lássam ezeket a helyzeteket és ne adjam fel a legelső akadálynál? 🤔

Az edzés.

  Ott jöttem rá arra, hogy ha akarok valamit, addig megyek, amíg nem sikerül!

  Ott jöttem rá, hogy amire ma nem vagyok képes, arra képes lehetek 1 hét múlva!

  Ott jöttem rá, hogy nincs lehetetlen, cserébe van kvasok munka, rengeteg hullám, végtelen mennyiségű változó.

Csodák helyett vér és veríték. 😉

Aztán amikor sikerült és összeesve, izzadtan lihegek a földön, elönt a siker mámora!

Pont ilyen az életünk is, Harcos. Gyerünk előre!

Legnagyobb rajongód,
Kata

Videó

Egy videóban elviszlek magammal kirándulni Dominikán Santo Domingoba és megnézzük együtt a Los Tres Ojost, ahol a Jurassic Parkot is forgatták!

A legújabb történeteim

Tökéletes esti ital recept

Tökéletes esti ital recept

facebookyoutubeinstagramAz elméd egész nap pörög, 1010%-on teljesít, állandóan oldja meg a legújabban felmerülő problémákat. Nézi a telefont, válaszol, nézi a laptopot, figyeli a híreket, reagál mindenre és midenkire. Aztán végre hazaérsz vagy elalszanak a gyerekek...

bővebben
Tökéletes reggeli ital recept

Tökéletes reggeli ital recept

facebookyoutubeinstagramTeljesen már érzés tele energiával, pozitív gondolatokkal, átmozgatott testtel indítani a napot, mint stresszelve, agyonzsúfolt aggyal! Ezért iszom minden reggel vajas, kollagén fehérjés kávét! A recept Dave Asprey golyóálló kávéján és Tim...

bővebben
Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

Harcosok, végtelenül köszönöm nektek, hogy ilyen rövid idő alatt már majdnem 100-an kitöltöttétek a Kollagén Fehérjéről szóló űrlapot! Rengeteg kérdést kaptam tőletek, úgyhogy összegyűjtöttem őket és most meg is válaszolom nektek! ✅  1.) Pontosan mit fog tartalmazni a...

bővebben