Pályafutásom során szerencsém volt rengeteg fantasztikus motivátorral, tanítóval, előadóval, coach-csal megismerkedni és képzeld el, azt tapasztaltam mindegyiknél – MINDEGYIKNÉL – hogy azt tanítják, ami nekik a legnagyobb gyengeségük volt az életük során valamikor.

 Van egy, aki nem tudott a pénzzel bánni, csődbe ment, eladósodott, nem élt tudatos vállalkozói életet, hát nem ezt tanítja most más vállalkozóknak?

 Van egy, aki egész gyerekkorában takargatta magát, félt még a strandra is kimenni és mindig gyönyörű NŐ akart lenni, csupa nagy betűvel és minden, ami ehhez tartozik. Hát nem ezt tanítja most más nőknek?

 Van egy, aki egy katasztrofálisan végletes személyiség, és sosem ment neki a rendszeresség, a fokozatosság, az arany középút, hát nem ezt tanította marketingesként és most edzőként?

Ja, utóbbi én vagyok.

 

És ha benned is megfordult már valaha a gondolata annak, hogy tanítani akarod az embereket valamire, fogadni mernék rá, hogy olyasmi a szenvedélyed, amit továbbadnál, amivel valamilyen lelkileg hatoló leckéd van az életben.

 

 Soha nem voltál elégedett magaddal és a nőiességeddel, önszeretetre tanítasz, vagy éppen öltöztetsz?

 Mindig is tökéletes testre vágytál és 26 év volt, mire rájöttél, hogyan érd el, most pedig másoknak is meg akarod mutatni, milyen érzés?

 Évtizedekbe került, mire megtaláltad életed szerelmét, ehhez átmentél egy csomó szörnyű kapcsolaton, randin és rengeteget foglalkoztál önismerettel, most társkeresésben segítesz?

 

Ha tanítani akarunk, ha adni akarunk másoknak egy szeletet a lelkünkből az általában azért van, mert tudjuk, milyen volt anno abban a helyzetben lenni és azt is tudjuk, milyen volt kikecmeregni belőle.

 

Teljesen tisztán emlékszem rá, milyen volt a világ legmélységesebb gödrének a legeslegalján kuporogni, miközben teljes sötétség vett körbe és nem láttam a kiutat.

Ahogy arra is emlékszem, milyen érzés volt, amikor egy edző egyszemélyben megtestesítette számomra a fényt, a kiutat az edzésprogramjával és kirángatott a gödörből.

 

Ezt akarom én is továbbadni, és ha neked is volt hasonlóan intenzív és maradandó benyomásod, transzformációd, neked is hivatásoddá válik, hogy másoknak is segíts ezt elérni.

Fantasztikus ez az egész, ha jobban belegondolsz.

 

Nem vagyok egy nagy filantróp, de ezt imádom a fajunkban.

Adni akarunk, osztozni, segíteni.

Már csak meg kell találnod, te miben akarsz és kész is a nagy miérted.

 

Vagy már meg is találtad?

Mi az? Írd meg kommentben!

 

Legnagyobb rajongód,

Kata