30 napos Beach Body Edzésprogram

.

Egy 30 napos edzésprogram, ami segít felkészülni a nyárra!

Nincs időd/kedved edzőterembe járni? Vagy szeretnéd kiegészíteni az edzéseidet?

Mit szólnál egy 30 napos, bárhol, bármikor elvégezhető edzésprogramhoz, hogy magabiztosan érezd magad a fürdőruhádban? 

Készítettem egy edzésprogramot, ami kifejezetten a beach body elérésére fókuszál. Vannak intenzívebb teljes test edzések és olyanok, amik kifezetten a hasizmok és a fenék feszesítésére szolgál. 5+2 edzősvideó. 30 nap. Eszköz, edzőterem nélkül, akár a tengerparton! Vágj bele a programba és indulj neki magabiztosan, energikusan, sugárzóan a nyárnak!

Mindent megmutatok, elmagyarázok, hogy 100%-osan helyesen csináld a gyakorlatokat:

Nem mindig van időm eljutni az edzőterembe, és őszintén szólva, kedvem sem. A sok ember, az állandó tömeg, a dugó… Imádom, hogy ezeket az edzéseket otthon is meg tudom csinálni, akár egy 30 perces szünetet tartva munka közben! Arról nem is beszélve, milyen hatékonyak! 🙂

Kollár Anna

Self-Love Coach

Rengeteget dolgozok hektikus beosztásban. És nincs az az isten, hogy hajnalban még busszal elszenvedjem magam az edzőterembe! Az egész napos ülés után mégis nagyon-nagyon-nagyon jól esik az edzés, amit lefekvés előtt sosem hagyok ki. Segít levezetni a napi stresszt, ráadásul nem stresszelek a nyaralás miatt sem! 😉

Nagy Bianka

Hotel recepciós

Ha belenéztél a videóba, látod, mennyire ügyelünk a részletekre! 100%-osan vigyázunk rád! Lényegében kapsz egy személyi edzőt a nappalidba, aki motivál, bátorít, és nagyon szeret téged! Ráadásul szinte minden feladatnak van könnyített és nehezített verziója, úgyhogy ki tudod választani a neked legmegfelelőbbet. Ahogy idővel fejlődsz, pedig tudsz nehezíteni az edzéseken!

Mire számíthatsz nálunk?

🧡 Egy 30 napos órarendre, de úgy variálsz, ahogy akarsz

🧡 Hatékony, mégis vidám edzősvideókra

🧡 Szinte minden gyakorlatnál vannak könnyített és nehezített verziók

🧡 Bárhol, bármikor meg tudod őket csinálni, akár a saját nappalidban is

🧡 Viheted a saját „edzőtermedet” a nyaralásra, nem lesz kiesés

🧡 Magabiztosabb leszel majd a vízparton fürdőruhában, de az életed minden más területén is, nem számít mi van rajtad, vagy mi nincs 😉

%

Mennyire hatékonyak az edzések?

%

Mennyivel fogom magam jobban érezni tőlük a bőrömben?

Arra kérlek, hogy a Programba való jelentkezés előtt kérd ki az orvosod véleményét! Vannak intenzív edzéseink is, és bár tudod választani azoknál is a könnyített verziót, mégiscsak első a biztonság!

Ha bármilyen egyéb kérdésed maradt, írj nekem a hello@kollarkata.hu címre 🙂 Amint megvolt a sikeres fizetés, küldöm is neked emailben, hogyan tudod elérni az edzősvideókat!

Alig várom, hogy találkozzunk a túloldalon és közösen belevágjunk ebbe a közös kalandba!

Legnagyobb rajongód,

Kata

Mit kérdeztetek eddig a Programról?

 

Nekem való a Beach Body Program?

Neked való, ha nem szeretsz/tudsz edzőterembe járni, vagy éppen az edzőtermi edzéseidet szeretnéd kiegészíteni otthoniakkal.

Ezzel a programmal egy komplett havi edzőtermi bérletet tudsz kiváltani, fel tudod építeni önmagadat f.zik.ilag és ment.lisan a saját nappalidban, olyan önbizalmat, ön-szeretetet, erőt, fegyelmet, kitartást kapsz, ami az életed minden területén boldogabbá tesz majd.

Neked való, ha nincsenek eg.szség.gyi problémáid, vagy az orv.sod rábólintott, hogy csinálhatod ezt a fajta edzést.

Hogyan jutok hozzá a Program anyagaihoz?

Amint kitöltötted a megrendelő űrlapot, átkerültél a Barion védett felületére és megadtad a bankk.rtya adataidat, kapsz tőlem egy emailt, amiben átviszlek a belső zárt felületre.

Mennyi időt kell szánnom a Beach Body Programra?

Ha már heti 3x edzel, az egy fantasztikus kiindulási pont! Vannak 30 perces edzéseink is, úgyhogy akár heti 1,5 órát magadra szánvva, látni fogod a fejlődést!

Mi van akkor, ha nem tudom megcsinálni az összes edzést a hónapban?

Az edzések nem tűnnek el! Fent marad minden anyag, és az órarend, amit vagy követsz, vagy csinálsz egyet saját magadnak!

Nekem való a Harcosképző, ha nem vagyok csúcsformában?

Természetesen, de csak ha nagyon vigyázol magadra! Ezek az edzések nagyon hatékonyak, egyszerűek, de nehezek is! Ha félre tudod tenni az egodat, és csinálod a könnyített verziókat neked való! És természetesen, ha az orv.sod is jóváhagyta! A biztonság az első! Ha ezt a szemed előtt tudod tartani, neked való!

Anno én is úgy kezdtem el ezeket az edzéseket, hogy 5 perc után összeestem a padlón – én nem tudtam félretenni az egomat, egyből a legnehezebb verziókat csináltam kifulladásig. De már 3-4 hét alatt annyit fejlődtem, hogy a motiváció lendületben tartott! Csak azért adtam fel, mert nem volt, aki támogatott az utam során.

Csatlakozz a 30 napos Beach Body Programhoz:

 

[xyz-ihs snippet=”30-napos-beach-body-program”]

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013