Harcosképző

Csatlakozz a Harcosokhoz táborához és válj azzá az emberré, akivé megvalósítja az álmait!

Nem találsz olyan csoportos edzést, amit élvezel és eredménye is van? A konditermi gépek világa pedig nem állhatna tőled messzebb?

Vagy csak szeretnéd kiegészíteni az edzéstervedet valami elképesztő kihívással, amit bárhol, bármikor csinálhatsz?

Igen, ezekre is megoldást ad a klubtagság, de hadd meséljek el neked egy történetet egy lányról, aki annyira össze volt törve lelkileg, hogy hónapokig a szüleinél lakott, mert nem mert egyedül lenni a saját lakásában.

✔️Egy lányról, aki az ágyból alig tudott felkelni, nemhogy kimenjen az utcára.

✔️Aki olyan szinten volt darabjaira esve, hogy a szimpla létezés is lekötötte minden energiáját.

Talán láttál már rólam képeket, nos, ebben az időszakban 5 kilóval voltam „könnyebb” ennél – nem ettem, nem edzettem, nem mertem egyedül maradni a gondolataimmal.

Aztán rátaláltam valamire, ami először csak egy hatalmas pofon volt, hogy mennyire elhagytam magam. 3 percnél feladtam, és összeestem a padlón. Aztán már ment 5 percig és most 4 évvel később már másoknak tanítom.

A sajáttestsúlyos intervall edzések lényege nem az, mekkora súlyt tudsz kinyomni, vagy hány kiló izom van rajtad. 

Nem.

Itt a lényeg a belső mentális erő győzelme a külső fizikai valód fölött.

Egy játék, amiben napról napra megmérettetsz:

  • Ki az erősebb, az elméd vagy a tested?
  • Melyik uralkodik?
  • A kényelem vagy az akarat?
  • A múlt vagy a jelen?
  • A félelem vagy a szeretet önmagad felé?

Neki mész az akadálynak újra és újra. És igen, ez nem való mindenkinek, mert sokan nem élvezik ezt a belső küzdelmet. Őket elkeseríti a kezdeti sikertelenség, és már mennek is tovább. Ezzel szemben minket motivál.

  • Motivál, hogy nem megy elsőre olyan könnyen, mint a többi, amihez hozzászoktunk.
  • Motivál, hogy elképesztően látványos eredményeket érünk el, mint mentálisan, mind fizikailag.
  • Motivál ez a fantasztikus érzés, miszerint újra legyőzted önmagad, az érzés, hogy egy kicseszett Harcos vagy, aki bármire képes, mert soha nem adja fel.

Nehéz lesz?

Igen.

De emiatt épít fel kockáról kockára, ad önbecsülést, tiszteletet, szeretetet saját magad és a HarcosTársaid iránt.

Gyere és csatlakozz hozzánk, teremtsünk meg egy olyan közösséget, ami boldogan harcol a tagjaiért, miközben megvalósítjuk az álmainkat és azzá válunk, akivé mindig is akartunk!

%

Mennyire hatékonyak az edzések?

%

Mennyivel fogom magam jobban érezni tőlük a bőrömben?

%

Mennyire király a csapat - a Harcosok tábora?

Gyere el az online edzőtermembe és hozzuk ki belőled közösen a maximumot!

Oké, de mi is ez az egész?

A Boldog Harcosok Klubja egy olyan havi tagsági program, aminek a célja, hogy segítsen neked elérni mind fizikai, mind mentális céljaidat és egy olyan erős magabiztosságra tegyél szert, amivel az életed minden területét fejleszteni tudod.

Hozzáférsz a havonta frissülő edzésekhez, receptekhez, órarendekhez, és a zárt Facebook csoportunkhoz. Az edzések emellett bármilyen készülékről elérhetőek és mindössze polifómra, edzőcipőre, törölközőre és vízre van hozzájuk szükséged.

Emellett, ha lesz hozzá kedvetek, közös edzéseket (bulikat 😜) is szeretnék majd szervezni élőben és online is, hogy senki se maradjon le!

A tagsági program egyik legnagyobb előnye, hogy nem egy kész, lezárt edzésprogramról van szó, hanem egy folyamatosan bővülő, frissülő, megújuló belső platformról, amit folyamatosan a te igényeidre tudok szabni. 

Megismerjük egymást, egymás edzettségi szintjét, ízlését, preferenciáit és ehhez formálom a következő edzéseket, recepteket, programokat.

Ráadásul a Harcosképzővel ki tudsz váltani egy konkrét edzőbérletet, megspórolva ezzel tízezreket havi szinten!

Hogy néz ki belülről a Harcosképző?

A tested és az elméd az egyetlen felszerelés, amire szükséged lesz!

Ha úgy érzed, ez a te stílusod, kikérted az orvosod véleményét és felkészültél egy elképesztően nehéz, és éppen ezért fantasztikusan gyönyörű útra, gyere és lépj be a Boldog Harcosok Klubjába!

Amire még figyelned kell, hogy ha a havi tagságot választod, havi szinten fog levonódni tőled a tagság ára, éppen ezért írd be a naptáradba, hogy 3 hét múlva írj nekem egy emailt a hello@kollarkata.hu címre, ha nem akarsz többé tagja maradni a Boldog Harcosok Klubjának!

Ha viszont tetszik, éled, és imádod, maradj velünk a következő hónapokra is 🙂

Amint megvolt a sikeres fizetés, küldöm is neked emailben, hogyan tudsz belépni a Klubba, ne ijedj meg, ha a köszönőoldal egyből a belépés oldalra visz, emailben meg lesz minden adat!

Alig várom, hogy találkozzunk a túloldalon és közösen belevágjunk ebbe a közös kalandba!

Legnagyobb rajongód,

Kata

Mit mondott az edzéseimről a többi Harcos?

Izomlázzal a testemben ugyan, de én megnyomtam a play-t és óriási lelkesedéssel végig csináltam az első membership videód. 💪

Büszkeséggel tölt el, hogy személyesen is ismerhetlek! Nagyszerű lett, építő kritikát nem is tudok mondani, annyira egyben van.

Tetszik, hogy beiktattad a folyadék fogyasztást és olyan felkészült, szépen felépített az egész, akárcsak a személyes óráid!

A holnapi edzésre már össze is készítettem a cuccaim. ✌️Nincs kifogás, csak menni kell és csinálni.👊Most fejeztem be ezt az edzést, de már várom a holnapit. 😀

A szerelmem épp haza ért az edzőteremből, amikor én még itthon edzettem, azt mondta: “Látom itt buli van 😅”.

És igen 😊

Szabó Zsanett

Intenzív edzések, kész órarend, amit akkor csinálsz, amikor neked jó, finom ÉS egészséges receptek, folyamatosan új tartalom, tippek az edzésekhez és motiváció, hogy kitarts és hogy ne add fel.

Hasznos tanácsok az életmódváltáshoz, összetartó FB közösség, ahol egymást tudjátok bátorítani, egymás eredményeinek örülhettek és kitartásra buzdíthatjátok a másikat.

Sajti Károly

Tényleg olyan, mintha eljárnék valahova edzeni, jó a hangulat és árban is nagyon megéri 😊
Nem vagyok egy aktív facebook-os, de a csoportba jó írni és látni, hogy a többiek milyen jól haladnak.

Sereghy Zsuzsanna

Végre egy olyan edzés, ami úgy van felépítve, hogy fontos helyet kap benne a nyújtás és mindenki megtudja csinàlni, mert van könnyített verzió. :))

Szerintem minden tökéletes. Nagyon örülök, hogy Rád találtam!

Gyetvàn Andrea

Szuper motiváló csapat, jó közösség, remek mozgáslehetőség! 🙂

Hegedűs Nóra

Szuper és intenzív edzések, ha nincs időd edzőterembe járni és unod az otthoni dvd-ket.

Szabó Renáta

Remek edző, remek edzések, amelyekbe tényleg a kezdők is bátran belefoghatnak, ugyanakkor a haladóknak is kihívást jelent.

Sutka Zsófia

Szia! Nagyon örülök,hogy belevágtam ebbe a kihìvásba! Rövid időn belül hatásos.
 
Sajnos nem sikerült minden nap megcsinálnom de törekszem, hogy minnél többször megcsináljam, de ez a pár alkalom is sokat segìtett!
 
Sokkal kényelmesebbek a nadrágjaim és a bőrömnek is más a tapintása! Nagyon köszönöm!
 
Nagy erőt ad,hogy együtt csinálod velem VÉGIG a gyakrolatokat és az egész videóg. Nekem ez nagy motiváció.
 
Nem szeretem az olyanokat ahol csak bemutatják és ülnek “okosan”a kidolgozott testükkel és csak beszélnek. Tényleg köszönöm!!!!
 
Köszönöm a videót a lelkesitést a lekövetést motiválást!! 🙂
Nagy-Sári Katinka

Szia Kata!
Borzasztóan tetszett a videód, elég keménynek bizonyul, de nagyon élvezem!
 
Még az elején tartok, ezért vannak gyakorlatok amik nem igazán mennek még, de remélem idővel mindet kivitelezni tudom majd 😀
 
Szóval nagyon köszi, a hasam mindig érzékeny téma volt nekem sajna de úgy érzem lassan ezzel is leszámolok, hála neked.
 
Puszi, Regi
Karácson Regina

Mit kérdeztetek eddig a Harcosképzőről?

Mi is az a Harcosképző? (röviden)

A Harcosképző egy online havidíjas klub és közösség elfoglalt Harcosoknak, ami könnyedén és vidáman segít a rendszeres edzést heti szintű rutinná tenni. Az edzősvideókat bárminemű eszköz nélkül, bárhol, bármikor meg tudod csinálni, ráadásul minden gyakorlatnak van könnyített és nehezített változata is, hogy mindenki megtalálja a magáét. A videók között van 1 órás és 20-30 perces is.

Emellett vannak receptjeink, rengeteg tippünk, motivációnk és zárt FB csoportunk is, ahol egy igazán támogató közösség tagjává válhatsz.

Honnan tudjam, hogy neked való a Harcosképző?

Neked való, ha nem szeretsz/tudsz edzőterembe járni, vagy éppen az edzőtermi edzéseidet szeretnéd kiegészíteni otthoniakkal.

Ezzel a tagsággal egy komplett havi bérletet tudsz kiváltani, fel tudod építeni önmagadat f.zik.ilag és ment.lisan a saját nappalidban, olyan önbizalmat, ön-szeretetet, erőt, fegyelmet, kitartást kapsz, ami az életed minden területén boldogabbá tesz majd.

Neked való, ha egyedül nem megy és szeretnél egy motiváló csapatot a hátad mögé, aki folyamatosan támogat, visz előre.

Neked való, ha nincsenek eg.szség.gyi problémáid, vagy az orv.sod rábólintott, hogy csinálhatod ezt a fajta edzést.

Hogyan jutok hozzá a Harcosképző anyagaihoz?

Amint kitöltötted a megrendelő űrlapot, átkerültél a Barion védett felületére és megadtad a bankk.rtya adataidat, kapsz tőlem egy emailt, amiben átviszlek a belső zárt felületre. Itt lesz a videótár, a recepttár, a tudásanyag. Plusz átviszlek a zárt FB csoportunkba is, ahol pedig a valódi támogatás folyik.

Mennyi időt kell rászánnom a Harcosképzőre?

Ha már heti 3x edzel, az egy fantasztikus kiindulási pont! Vannak 30 perces edzéseink is, úgyhogy akár heti 1,5 órát magadra szánvva, látni fogod a fejlődést!

Mi van akkor, ha nem tudom megcsinálni az összes edzést a hónapban?

Az edzések nem tűnnek el hónapról hónapra, hanem egyre bővülnek! Fent marad minden anyag, minden hónap órarendje, amit vagy követsz, vagy csinálsz egyet saját magadnak! A tartalom mindig egyre több lesz, hogy minél több opció közül tudj választani. Ma valami nehezebbet csinálsz, aztán egy nyújtós videót, aztán másnapra inkább hosszabbat, amivel zsírt égetsz. A te döntésed.

Hogyan tudom törölni a tagságomat?

Dobsz rám egy emailt, vagy FB üzenetet és következő hónapban már nem vonódik le tőled a havidíj. Nincsen semmilyen kockázat, kötelezettség, akár csak 1 hónapra is benézhetsz hozzánk, mindössze 3.900 Ft.

Nekem való a Harcosképző, ha épp nem vagyok csúcsformában?

Természetesen, de csak ha nagyon vigyázol magadra! Ezek az edzések nagyon hatékonyak, egyszerűek, de nehezek is! Ha félre tudod tenni az egodat, és csinálod a könnyített verziókat neked való! És természetesen, ha az orv.sod is jóváhagyta! A biztonság az első! Ha ezt a szemed előtt tudod tartani, neked való!

Anno én is úgy kezdtem el ezeket az edzéseket, hogy 5 perc után összeestem a padlón – én nem tudtam félretenni az egomat, egyből a legnehezebb verziókat csináltam kifulladásig. De már 3-4 hét alatt annyit fejlődtem, hogy a motiváció lendületben tartott! Csak azért adtam fel, mert nem volt, aki támogatott az utam során.

Aztán megalakult ez a kicsi, szerető, motiváló közösség, és azóta megállíthatatlan vagyok!

Belépek a Harcosképzőbe!

Már csak ennyi ideig csatlakozhatsz:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

[xyz-ihs snippet=”kluburlap”]

Legnagyobb szerencsémre már a Klub megnyitása előtt volt szerencsém tesztelni a Harcosképzőt – és elmondhatom, hogy valóban Boldog Harcosnak éreztem magam utána! 🙂 Sőt, még ennél is többet kaptam! Bár Kata, a Hugom, mégis úgy éreztem magam, mintha a világ legjobb Edzőjének a legprofibb termében vehetnék részt egy fantasztikus edzésen. Hogy kiknek ajánlom? Neked, ha időnként egyszerűen nem tudsz eljutni az edzőterembe, mégsem szeretnél lemondani az aznapi mozgásodról ÉS motiváció utántöltésedről. 😉

Kollár Anna

Self-Love Coach

Wow! És még egyszer wow! Kickboxos edzéseimen megszoktam, hogy mindig többet kell kihoznom magamból, mint tegnap. Kata edzésein ez még pluszban fokozódik, hiszen nemcsak a maximumra törekszek, de mellé maximális motivációt is kapok Katától. Én elsősorban nemis boldog, hanem sokkal inkább Motivált Harcosnak érzem magam. Hajrá Harcosok!

Zatik Ádám

Ingatlanfejlesztő

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013