Előtte-Utána: Az én változásom 1 év alatt

2020. november
Kérem az Ajándék Edzősvideót!

Majdnem minden nőnek van 1 dolog a testén, amit minden más hibájánál jobban utál. És ha ez az utálat már több mint 14 éve aktívan kíséri minden egyes másodpercben… az már egy hosszútávú, mérgező kapcsolat. Természetesen ennek az érzelemnek a mélysége rengeteget tud enyhülni, ahogy idősödünk. De attól még ott él bennünk a 13 éves kori énünk, aki képes volt az egész gardróbját ehhez az 1 hibához alakítani.

▪️ Annyira gyűlöltem a fenekemet, hogy 25 éves koromig nem hordtam farmert, mert szent meggyőződésemmé vált anno, hogy nekem nem állnak jól.

▪️ Annyira gyűlöltem, hogy egész középiskolában olyan felsőket hordtam, amik takarták a hosszúságukkal.

▪️ Annyira… hogy amikor random pasik szidták az utcán mellettem elsétálva, elhittem nekik és majdnem elsírtam magam.

Neked van ilyen testrészed, Harcos? 🤔

Ha igen, akkor lehet, hogy úgy érzel, ahogy én anno: Bármit megtennél azért, hogy megváltozzon! Bármit! És itt most ki kell mondanunk, hogy van az a kategória, amin viszonylag egyszerűen, önállóan tudsz változtatni, de olyan is van, amin csak sok-sok pénz és egy maszkos ember segíthet – néhány esetben pedig ők sem.

Én speciel a fenekemmel a legegyszerűbben megoldható kategóriába tartozok, mégsem jöttem rá 13 éven keresztül, hogyan kell megváltoztatni.

Aztán beiratkoztam személyi edző suliba, elkezdtem nyitni az új információk felé, elkezdtem olyan emberekre hallgatni, akikben bíztam. És a 2019. augusztusi kép már nem a kiindulási pont – itt már majd’ 1 éve keményen edzettem és ettem érte. Életem egyik legbátrabb tette volt akkor ott Balin a világ egyik leggyönyörűbb partján állva, hogy hagytam magam lefotózni!!

Úgyhogy a mai eredményem több mint 2 év – hozzám képest – fókuszált munka és egyébként 22 éves sportmúlt (mert alapvetően 5 éves korom óta 1-2 év kihagyással, mindig mozogtam). És most sokan arra gondolnak, hogy „én soha nem edzettem semmit, mégis sokkal jobban néz ki a fenekem”, amire azt mondom, hogy „akkor most adj ezért hálát”.

De nem ismerek olyan embert, akinek ne lett volna még legalább 1 olyan terület a testén, amivel kapcsolatban ne érzett volna hasonlót. (Nem igaz! Mert van 1 ilyen barátnőm, akit mindig mindenki baromira irigyelt. Tényleg tökéletes alakja van és belül még sokkal gyönyörűbb! ❤️)

Ezt most azért osztottam meg veled, Harcos, mert igen, menőn tud kinézni egy ilyen előtte-utána kép, de nem tudja megmutatni, milyen érzelmi folyamatok vannak mögötte! Nem is a fizikai munka ilyenkor a sok, hanem a belső változás, amivel közben kénytelen vagy szembe nézni!

Ha szívesen kipróbálnád az ingyenes 2 Hetes Butt Lifting Challenge-emet, kattins valamelyik nagy piros gombra!

Legnagyobb rajongód,
Kata

A legújabb történeteim

Dominika valódi arca

Dominika valódi arca

Azt hiszem klisék és túlzások nélkül ki lehet jelenteni, hogy az ember életében kevés sorsfordítós, mindent megváltoztató nap van. De az biztos, hogy a tegnapi napom ilyen volt. Itt ülök feketére befogott lábfejjel, enyhén meghúzott csuklóval, álmosan, miközben a...

bővebben
Túléltem a dominikai földrengést

Túléltem a dominikai földrengést

Aki olvasta a postjaimat, amikor Balin voltam, talán még emlékszik, hogy ott ébredtem életemben először földrengésre. Hát ma hajnal 5-kor megvolt a 2. 🤷🏻‍♀️  Itt nem kellett azon gondolkodnom, hogy ez mi, hogy ilyen-e egy földrengés vagy ez most más. Ó, nem! Most az...

bővebben
Alig mertem megosztani ezt a képet

Alig mertem megosztani ezt a képet

Őszinte leszek hozzád, Harcos... sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e veled ezt a fényképet. Mert tudom, hogy aki ismeretlenül lájta, mit gondol róla: „Túl izmos, túl férfias, biztos mindennap irdatlan súlyokat tol és csak csirkén, meg rizsen él.” De nem érdekel,...

bővebben

Hogyan tudlak még téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés

Mit mondott róla a többi Harcos, aki már kipróbálta?

Én rendszeresen edzek, de ez tényleg kihívás, mert tuti, hogy a második nap után a vécére is nehezen fogsz leülni. És ez a jól eső izomláz!

Bucsányi Judit

Szia! Nagyon örülök,hogy belevágtam ebbe a kihìvásba! Rövid időn belül hatásos.
 
Sajnos nem sikerült minden nap megcsinálnom de törekszem, hogy minnél többször megcsináljam, de ez a pár alkalom is sokat segìtett!
 
Sokkal kényelmesebbek a nadrágjaim és a bőrömnek is más a tapintása! Nagyon köszönöm!
 
Nagy erőt ad,hogy együtt csinálod velem VÉGIG a gyakrolatokat és az egész videóg. Nekem ez nagy motiváció.
 
Nem szeretem az olyanokat ahol csak bemutatják és ülnek “okosan”a kidolgozott testükkel és csak beszélnek. Tényleg köszönöm!!!!
 
Köszönöm a videót a lelkesitést a lekövetést motiválást!! 🙂
Nagy-Sári Katinka

Fantasztikus, fárasztó, de fantasztikus!

Győri Ingrid

Nem erre számitottam, de hatalmas pozitív csalódás volt a számomra. Már az első 10 perc után folyt rólam az izadság, és ezt eddig egy edzésfajtával se sikerült otthon elérnem. Nagyon tetszik ez a fajta edzés. Már alig bírom kivárni hogy este hazamenjek és rádolgozzak az izomlázamra 😀

Ulrich Vanessza

Kedves Kata! 🙂

Képzeld, ma elkezdtem a 2 hetes kihívásod. Elsőre ránéztem, 10 perc, gondoltam, az sima ügy lesz.

Megcsináltam.

Nagyon király volt, én még 10 perc alatt nem csináltam ilyen kemény edzést.

Versenyszerűen focizok, tehát lábba sokkal erősebb vagyok mint máshol.

Hát azért eléggé érzem a combomat… 😀 Köszönöm a szuper lehetőséget. Nagyon tetszik, amit csinálsz. 🙂

Szívből kívánok neked sok-sok követőt és váljanak valóra álmaid! Így tovább! 💪👏💪

Sütő Eszter

Nem hittem hogy ez a rövid kis videó ilyen kemény lehet, közben van hogy még kell állnom egy fél perc pihenőre de aztán folytatom tovább.
És az izomláz garantált, volt hogy leülni is fájt.
Tetszik a videó, már most érzem hogy ez biztos hatásos lesz, köszönöm.
Medveczki Dominika

Kihívást jelent, de teljesíthető.

Rendszert visz a napjaidba.

Szerdahelyi Virág Panka

[xyz-ihs snippet=”2-hetes-buttlifting-challenge-teljes-urlap”]