2 Hetes Feszes Derék Kihívás

Ajándék otthoni edzősvideó egy 2 hetes edzéstervvel
Kérem a videót

Mit szólnál egy 10 perces hasizomedzéshez, ami főként a ferdehasizmokra fókuszál?

Elmentem Dominikára, hogy az óceán partján leforgassam neked ezt a rövid, de brutál hatékony edzősvideót!

Nemcsak abban fog neked segíteni, hogy: 

  • Feszesebbek legyenek a hasizmaid
  • Jobban érezd magad a bőrödben

De abban is, hogy az erősebb hasizmoknak hála:

  • Jobb legyen a tartásod
  • Kevésbé fájjod a derekad
  • És más edzések, torna, sport terén is fejleszd az eredményeidet

Bárhol bármikor meg tudod csinálni ezt az edzést, csak egy szőnyeg – vagy valami puha – kell a hátad alá hozzá. És akár munka előtt vagy után pizsiben is meg tudod csinálni! Ráadásul ez még nem minden! Kapsz hozzá tőlem egy 2 hetes órarendet is, hogy tudj fejlődni, motiválódni és kihozhasd ebből az edzésből a lehető legtöbbet!

Benne vagy, Harcos? Akkor kattints valamelyik jó nagy csúnya gombra és vágjunk is bele!

Nézz bele a videóba

Eljöttem érted Dominikára, hogy az óceán parton leforgassam neked ezt az ajándék edzősvideót, amit meg tudsz csinálni otthon bármilyen eszköz nélkül!

Gyere, töltsd le a videót és a hozzátartozó órarendet!

 Mert igen, lesznek olyan vonalak, olyan csíkok rajtad, amik talán már kamaszkorod óta nehezítik meg az életedet és ezeket, lehet, hogy soha nem fogod tudni eltüntetni. A részeiddé váltak és ezzel, hidd el, hogy nincsen semmi, de semmi baj!

De miért ne hozhatnánk ki belőle a lehető legjobbat?

Figyeld meg, hogy amint elkezdesz ezzel foglalkozni, elkezded rendszeresen csinálni az edzést és odafigyelsz arra, amit eszel (mert a helyes táplálkozás elengedhetetlen!) sokkal jobban értékeled majd, hogy igen, erre is képes vagy, már ezt a gyakorlatot is megállás nélkül végig tudom csinálni!

Elképesztő érzés megtapaszalni a folyamatos napról napra, hétről hétre végbemenő változást. 

Először azért, van egy külső cél, amit el akarsz érni, utána pedig azért, mert a szerelmeddé válik a mozgás és olyan kihagyhatatlan része lesz az életednek, amit most még el sem tudsz képzelni.

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 37.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 20.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 400-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Hogyan tudlak még téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés