fbpx

2 hetes Feszes Fenék Kihívás

2 hét. Ingyenes otthoni edzős és jógavideók. Jófej, imádnivaló csapat.
Regisztrálok a Kihívásra

Töltsük fel energiával a testünket és a lelkünket!

Összegyűlünk újra, felvesszük (vagy éppen levesszük) az edzőcipőinket és egymást támogatva, segítve dolgozunk önmagunkon!

Feltöltjük vidámsággal, energiával, egészséges szokásokkal a testünket és a lelkünket!

✔️ Olyan otthoni edzős és jóga videókat fogunk megcsinálni, amiket a Karib szigeteken és itt Balin forgattam nektek!

✔️ Az óceán partján fogunk jógázni, erősíteni és a dzsungellel a háttérben toljuk az erősítő edzéseket!

✔️ Kiizadjuk magunkból a stresszt, miközben figyelünk az étkezésünkre, kipróbáljuk vagy éppen folytatjuk a részleges böjtöt és egy kicsit megszeretgetjük magunkat!

2-féle nehézségi szint lesz: Kezdő és Haladó.

Október 11-én kezdünk!

Hogy fog kinézni ez 2 hét?

A Feszes Fenék Kihívás teljesen ingyenes, csak annyit kérek, hogy regisztrálj!

Levélben fogod majd megkapni a jelszót a Kihívás zárt oldalához. Valamint a linket Kihívás zár Facebook csoportjához, ahol az élet zajlik majd! Október 11-étől 24-éig minden nap reggel 5-kor kapsz tőlem egy levelet az aznapi edzős vagy jógavideóval, ami kimegy majd postként is a zárt Facebook csoportban!

Ezek a videók egyenesen az elit online életmódváltó közösségünk, a Harcosképző videótárából érkeznek majd hozzád és ingyenesen meg tudod őket csinálni a Kihívás utolsó napjáig bármikor. 

Nézz bele a videóba

Elmentem érted Dominikára, majd Balira, hogy az óceán parton leforgassam neked a Kihívás edzősvideóit, amiket otthon, eszköz nélkül meg tudsz csinálni!

Hogy néz ki az edzésterv?

Minden edzősvideót meg tudsz csinálni otthon, bárminemű eszköz nélkül. De ha van otthon Erősítő Gumiszalagod, kézisúlyzód vagy csak ásványvizes üveged, bevetheted majd őket ráadásként!

Hétfő: Farizomedzés

Kedd: Teljes test edzés (haladó vagy kezdő szint)

Szerda: Jóga

Csütrtök: Farizomedzés

Péntek: Teljes test edzés (haladó vagy kezdő szint)

Szombat: Jóga

Vasárnap: Pihenőnap + Extra feladat

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 37.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 20.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 400-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Mit mondanak a Harcosképzősök?

A Harcosképző egy online elit életmódváltó közösség, ami csak évente párszor nyitja ki a kapuit!