3 Hónapos Online Fitness Coaching

.

Ha meguntad, hogy újra és újra elbuksz életmódváltás terén.

Ha szükséged van egy szakértőre, aki végig fogja a kezedet.

Kipróbáltál már mindent, mégsem értél el hosszútávú eredményeket?

Túlvagy az összes diétán, speckó edzésprogramon, csoportos órán, személyi edzőn?

De egyik sem volt elég rugalmas, egyiket sem élvezted eléggé, mindegyik becsődölt?

Most szívesen mondanám azt, hogy a többi edző hibája, mert nem voltak elég felkészültek. Vagy az adott diétájé, mert van egy új, ami 2 hét alatt megoldja az összes problémádat. Vagy a csillagok állása nem volt kedvező.

De valójában te is és én is tudjuk, mennyire őrülten nehéz kitartani az ember személyes céljai mellett.

Nincs határidő, amire muszáj, hogy megcsináld. Nincs egy főnököd, akinek jelentened kell, különben kirúgnak. Nincs egy csapatnyi ember, aki számít rád és akiket nem akarsz cserben hagyni. 

Csak te vagy. És egy személyes álom. Ami mellett a munkád, a családod, a barátaid, az egyéb kötelezettségeid mind-mind ott vannak ugyanúgy, mint eddig. Úgyhogy automatikusan, melyik cél lesz a fontosabb? A sajátod vagy a másiké? Persze, hogy a másiké.

Éppen ezért van szükséged:

1.) Egy edzéstervre, ami maximálisan személyre szabott és amit bárhol bármikor meg tudsz csinálni. 

Az életed kaotikus, nem tudsz minden egyes héten minden egyes edzésen ott lenni. Teljesen természetes. Itt a nyár, elutazol pár hétre. A gyereked lebetegedett. Továbbképzésre mész. Life happens.

Úgyhogy ahelyett, hogy leszidnálak, egy olyan edzéstervet adok a kezedbe, ami nemcsak személyre szabott, de még edzőterem sem kell feltétlenül hozzá. Nem kell ott lenned fizikailag egy előre egyeztett helyen, előre egyeztetett időpontban. Bárhol, bármikor meg tudod csinálni. (De nyilván tömegnövelésnél szükséged lesz konditeremre.)

  • Az első konzultáció alkalmával megbeszéljük a konkrét céljaidat – fogyni szeretnél, tömeget növelni, állóképességen javítani, stb. – elvégzed a fitteszteket, felmérjük, hol tartasz most ehhez képest és ezalapján összeállítok neked egy edzéstervet.

2.) Egy szakértőre, aki nem csak az edzésen van ott, hanem folyamatosan támogat.

Az edzés heti 3-4x 1 óra, emellé szükséged lesz még valakire, aki folyamatosan számon kér, nem csak akkor. Éppen ezért tartunk 2 hetente Skype-os konzultációt és ezért jelentesz nekem minden nap arról, melyik edzést csináltad meg, hogy tudtad tartani a tiszta étkezést, milyen győzelmeid, kihívásaid voltak aznap.

Nem fogom elengedni a kezedet. Nem annyi lesz csak, hogy itt az edzésterv, mehetsz. (Bár ha erre vágysz, egy ilyen csomagot is összeállítottam neked.)

  • Mivel Skype-on beszélünk és online támogatlak téged, így bárhol lehetsz a világban, akár épp a 2 hetes nyaraláson is. Nem fog megszakadni a folyamat!

Az online coachinggal a nyaralásra is vihetsz magaddal, nem lesz visszaesés!

3.) Havi mérésekre

Hogy objektíven lásd, mennyit fejlődtél, ne csak érzésre lásd, hogy ez “mintha” jobban menne, mint a múltkor.

Ráadásul ehhez mérten alakítjuk tovább az edzéstervedet is. Vannak bizonyos gyakorlatok, technikák, amiket “ki kell érdemelni”. Azért dolgozunk, hogy egyre magasabb szinteket érhess el és még véletlenül se stagnáljon a teljesítményed.

  • Számokkal látjuk majd, ahogy egyre közelebb érsz a célodhoz.

4.) Minden ehhez szükséges eszközre.

  • Nemcsak az edzéstervet kapod meg tőlem, de az edzősvideókat is
  • Segítek neked a pontos állapotfelmérések elkészítésében.
  • Emellett 3 hónapra hivatalos Harcosképző tag leszel, hogy a többiek motiválásából is tudj meríteni.
  • Elküldöm neked a könyvemet, kapsz tőlem órarendet, étrendnaplót és egyéb hasznos tudásanyagot.
  • Plusz nagy szeretettel meghívlak egy 90 perces Álom Gardrób Öltöztetésre is egy gyönyörű Stúdióban a 3 hónap végén, hogy meg tudd ünnepelni az átalakulást. 

Rengeteget dolgozok hektikus beosztásban. És nincs az az isten, hogy hajnalban még busszal elszenvedjem magam az edzőterembe! Az egész napos ülés után mégis nagyon-nagyon-nagyon jól esik az edzés, amit lefekvés előtt sosem hagyok ki. Segít levezetni a napi stresszt, ráadásul nem félek a fürdőruhavásárlás miatt sem! 😉

Nagy Bianka

Hotel recepciós

Még soha életemben nem találkoztam ennyire inspiráló és hiteles edzővel, mint Kata.

(Pedig egy párat “elfogyasztottam” már az évek alatt. ;)) Mindig felkészült, odaadó, egyszerűen imádom!

Soha nem voltam túl kitartó mozgás terén,  de ez most úgy érzem, megváltozott. Ha épp nem Katával edzek, ami azért bevallom, sokszor erőt próbáló, akkor is mindig keresem a lehetőségét a plusz mozgásnak, mert olyan jó azt tapasztalni, hogy napról napra fittebb és erősebb vagyok. És nem utolsó sorban azt vettem észre, hogy a mozgás gyógyszer a testemnek és orvosság a lelkemnek. Köszönet és hála Kata, hogy foglalkozol velem és segítesz elérni a célomat, egy egészséges és szexi testet!

Kata függő lettem! 🙂

Óvári Gabriella

Főállású anyuka

Rengeteget utazok, ezért eddig egyszerűen képtelen voltam tartani a edzésrutinomat. Pár hetente új ország, pár naponta új szállás, hotel szoba… Borzasztó demotiváló mindig újra és újra belekezdeni valamibe valós eredmények nélkül. Aztán rátaláltam Kata edzéseire, amik nem helyzet kötöttek, ráadásul nemcsak fizikailag, de lelkileg is töltenek. Csak ajánlani tudom 🙂

Szücs Zsolt

CEO EzVanKiadó

Nem kell többet attól félned, hogy felesleges, nem hatékony dolgokat csinálsz. 

Nincs több veszélyes, eredménytelen diéta. 

Nincs több feladás!

Könnyű lesz?  

Nem, persze, hogy nem lesz könnyű. Amíg bevezetsz az életedbe egy új szokást és rutinná alakítod, az idő és erő.

De meg fogja érni?

Az edzésben az a legjobb, hogy hatástöbbszöröző ereje van. Ez azt jelenti, hogy ha fizikailag rendben vagy, az életed minden területén sokkal-sokkal-de ezerszer sokkal jobban tudsz teljesíteni. Tele vagy energiával, motivációval, egészséges vagy és tele tenniakarással. Ez hatással lesz a magánéletedre, a munkádra és úgy általában az életed minden területére.

Az életmódváltás nem arról szól, hogy jól nézz ki abban a fürdőruhában – bár van egy ilyen előnye is, igen 😛 – arról szól, hogy kihozd a napjaidból és saját magadból a lehető legtöbbet. Emeld az életminőségedet, növeld az önbizalmadat és változtass a saját magaddal való kapcsolatodon. 

Ki fog húzni a mélységekből, újra fog építeni és a végére tisztelettel bánsz majd saját magaddal, ami megváltoztatja az egész életedet.

Jelentkezz hozzám Online Fitness Coachingra:

[xyz-ihs snippet=”online-fitness-coaching”]

Mi történik, miután jelentkeztem?

Attól fügőgen, melyik csomagot választod: Felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük az első Skype-os konzultációnk időpontját, amikor átbeszéljük a céljaidat, azt hogy hol tartasz jelenleg és hogyan menjünk tovább. Ezután összeállítom neked a fitt teszteket és az elsődleges méréseket, amiket követően kapsz majd egy ehhez igazított első havi edzéstervet, és menetrendet.

További kérdésem van, mi a teendő?

Írj nekem bátran a hello@kollarkata.hu címre és válaszolok neked mindegyikre! 🙂

Mit jelent az, hogy viszlek magammal nyaralni?

Nem azt, hogy veletek megyek én is 😀 Hanem mivel online történik a program, így nem vagyunk helyhez kötve. Lehetünk a világ két ellentétes pontján, mégsem engedem el a kezedet a 3 hónap során. Minden egyes nap tudod jelölni, melyik edzést csináltad meg, mit ettél, hogyan fejlődtél, mit tanultál.

Mi a helyzet akkor, ha valamilyen egészségügyi problémám van?

Ha bármilyen szinten is rizikó a számodra az edzés, kérdezd meg először az orvosodat, aztán vedd fel velem a kapcsolatot, mielőtt jelentkezel: hello@kollarkata.hu

Nem mindegy, mi a probléma. És semmilyen szinten nem érné meg kockáztatni a biztonságodat, úgyhogy mindenképpen konzultáljunk róla!

Lehet-e részletben fizetni?

Lehet. Ezesetben is kérlek írj nekem, hogy meg tudjuk beszélni: hello@kollarkata.hu

Kire bíznád rá magad?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach.

Naponta több mint 9.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait.

Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 3.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 100-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013