Válj erősebbé és magabiztosabbá.

Személyre szabott, otthoni edzősvideók és egy fantasztikus online életmódváltó közösség: Harcosképző és Harcosképző Light!

Meguntad, hogy újra és újra elbuksz az életmódváltásban?

Azt érzed, nem vagy elég jó? Nem vagy elég kitartó hozzá? 

Been there, done that.

Egyedül éreztem magam, nem találtam meg azt az edzőtermet, ahova tartozhattam, ahol eredményeket értem el és amit élveztem volna.

2014-ben beleestem a depresszió sötét gödrébe és amikor már végképp semmi sem húzott ki onnan, elkezdtem egy sajáttestsúlyos otthoni edzésprogramot. Napról napra épített fel a mínuszból, darabkánként, szépen lassan, de biztosan. 2015-re megszereztem az edzői végzettséget, mert megtaláltam a hivatásomat.

Elhatároztam, hogy megmutatom Neked is, mi rejlik benned – mekkora erő, kitartás, milyen hihetetlen magabiztosság és csoda.

Képes vagy rá. Velünk. Közösen. Együtt. Képesek vagyunk rá.

Online életmódváltó közösség több mint 100 otthoni edzősvideóval

Megéri csatlakozni, mert egy kis zárt közösség, így mindenkire tud az edző figyelni. Az edzős videók iszonyatosan jók!
Szolga Valentina

Egy nagyon hatékony, videókkal, fantasztikus személyi edzővel működő csoport, ahol az edző a legnagyobb rajongód, barátod. Egy motiváló személy, akinek nem akarsz csalódást okozni!
Nagy-Sári Katinka

Személyi edzés, hogy életed legboldogabb formájában legyél

Mindig is tudtam, hogy mit kellene csinálnom. Voltam már jó formában és pontos elképzelésem volt arról, hogy mit kellene tennem, hogy visszaszerezzem. A gond az volt, hogy eltel 10 év és ez sosem történt meg. Egyszer-kétszer próbálkoztam, realizáltam mekkora a szakadék aközött, ahol vagyok és aközött, ahol hittem, hogy vagyok és ettől a csalódástól csak még inkább elment a kedvem az egésztől! 

Katának a – szinte túlegyszerűsítettnek tűnő – lépéseivel tudtam megkezdeni a tényleges visszatérést ahhoz, hogy formába jöhessek! És végül heti 2 edzéssel elértük, hogy félévvel később életem legjobb formájában legyek!

Szücs Zsolt

Sosem mertem egyedül edzőterembe menni, mert elvesztem a rengeteg gép között! Fogalmam sem volt, melyikkel mit kell csinálni és aztán hogyan tovább… Féltem a sérüléstől, ráadásul nem volt elég motivációm 2-nél többször elmenni egyedül!

Kata rengeteg hitet, motivációt adott és nemutolsó sorban elmondta, mit miért hogyan csinálunk, így én is megtanultam, mire van szükséges egy edzőteremben! Végre jól érzem magam a bőrömben, tele vagyok energiával és büszke vagyok arra, amit elértem!

Nagy Bianka

Ha pedig mélyebb tudásra van szükséged, írtam egy könyvet

Rendkívül őszinte gondolatok egy edzőtől, személyes tapasztalásokkal! Végre egy könyv, ami nem a kalóriák számolásával akar rávenni az életmódváltásra, testmozgásra, egy könyv, amiben nem konkrét recepteket kapsz az életviteled kialakításához, hanem számos ötletet és tippet, hogy kipróbálhasd neked mi az ami igazán jó és hatásos, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba.

Kata a könyvében arra biztat, hogy ne mindent azonnal akarj, hagyj időt magadnak, a testednek, a szervezetednek, hogy hozzá szokjon a változáshoz. Gyerünk Harcosok, munkára fel, találjátok meg azt az életstílust amiben kiteljesedtek, boldogok vagytok és ami számotokra a legjobb!

Szabó Zsanett

Még soha életemben nem találkoztam ennyire inspiráló és hiteles edzővel, mint Kata.

(Pedig egy párat “elfogyasztottam” már az évek alatt. ;)) Mindig felkészült, odaadó, egyszerűen imádom!

Soha nem voltam túl kitartó mozgás terén,  de ez most úgy érzem, megváltozott. Ha épp nem Katával edzek, ami azért bevallom, sokszor erőt próbáló, akkor is mindig keresem a lehetőségét a plusz mozgásnak, mert olyan jó azt tapasztalni, hogy napról napra fittebb és erősebb vagyok. És nem utolsó sorban azt vettem észre, hogy a mozgás gyógyszer a testemnek és orvosság a lelkemnek. Köszönet és hála Kata, hogy foglalkozol velem és segítesz elérni a célomat, egy egészséges és szexi testet!

Kata függő lettem! 🙂

Óvári Gabriella

Vannak ingyenes anyagaim is neked

Checklista otthoni edzéshez

10perces Bali edzősvideó sorozat 1 edzése

2 Hetes Beach Waist Challenge

Intermittent fasting - időszakos böjt ebook

2 Hetes Butt Lifting Challenge

Sixpack Challenge - Kockahas kihívás

Ajándék Napindító Jóga Videó

Facebookon több mint 9.000 fantasztikus Harcos követ

Napi szinten teszek ki postokat Facebookon.

Az írás a másik szerelmem, úgyhogy sok-sok tartalmat olvashatsz itt tőlem.

Nem mondanám, hogy kizárólag motivációs témájúak, gyakran mesélek a saját megéléseimről, tapasztalataimról, AHA-élményeimről.

És a sok-sok támogatás és buzdítás mellett, igyekszem információ-dús történeteket is írni neked, hogy a háttér tudásod is meglegyen az életmódváltáshoz, ne csak a kedved.

Plusz minden friss hírről – mint például, hogy mikor nyílik meg a jelentkezés a Harcosképzőbe – itt találsz infót! 🙂

Instagramon is megtalálsz, csak annyira nem szeretem, ha képeket csinálnak rólam…

[instagram-feed]

Legújabb meséim a blogon:

9 Tipp, hogy Karácsonykor is jól érezd magad a bőrödben!

9 Tipp, hogy Karácsonykor is jól érezd magad a bőrödben!

9 Tipp, hogy Karácsonykor is jól érezd magad a bőrödben! Aktív szén Részleges böjt Harcosképző Kollagénes, vajas ital Séta a családdal – magas aktivitási szint Mozogj – közös esti/reggeli jóga, rövid átmozgató torna a családdal Igyál vizet Mire vagy allergiás? –...

bővebben
Miért teszek legeltetett vajat a kávémba? – Harcosképző

Miért teszek legeltetett vajat a kávémba? – Harcosképző

Miért teszek 'grassfed' avagy legeltetett vajat a kávémba?    Sokan tudjátok, hogy nem csak Harcosképző Kollagén Fehérje van a reggeli bögre kávémban, hanem legeltetett vaj is! ☕️   Furcsán hangzik?   Pedig isteni finom (sokkal finomabb, mintha tejet tennél...

bővebben
Tökéletes Reggeli Ital Recept – Harcosképző

Tökéletes Reggeli Ital Recept – Harcosképző

facebookyoutubeinstagramTeljesen már érzés tele energiával, pozitív gondolatokkal, átmozgatott testtel indítani a napot, mint stresszelve, agyonzsúfolt aggyal! Ezért iszom minden reggel vajas, kollagén fehérjés kávét! A recept Dave Asprey golyóálló kávéján és Tim...

bővebben
Táplálkozás Online Mesterkurzus

Táplálkozás Online Mesterkurzus

Szücs Zsolttal (Zsaccal) egy 2 órás Facebook LIVE videóban mesélünk neked a golyóálló étrendről, a részleges böjtről és a szerintünk egészséges táplálkozás részleteiről. Írj emailt és igyekszünk megválaszolni a következő videóban: hello@kollarkata.hu  Hogyan tudlak...

bővebben

Nézd, még promó videónk is van:

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013