Gyengéd Jóga Nehéz Napokra

Ajándék otthoni jóga videó
Kérem a jógavideót

Elfáradtál testileg-lelkileg és jól esne egy kis töltődés?

Készítettem neked egy 20 perces kezdő jóga videót, amiben kifejezetten lágy, gyengéden átmozgató gyakorlatokkal szeretgetjük meg magunkat.

Neked való ez a jóga gyakorlás, ha:

  • Mostanában több nehéz napod volt.
  • Ha megvan és fájsz.
  • Vagy ha úgy érzed, mélyen, minden szinten lemerültél.

Teríts le valami puhát a szoba közepére, indítsd el a videót és akár pizsiben ébredés után vagy lefekvés előtt mozgasd át magad a Dominikai óceán parton.

Engedd meg, hogy átmossanak az óceán hullámai és feltöltsenek a gyakorlatok.

Ez a jóga videó a Harcosképző online életmódváltó közösségének a videótárából érkezik hozzád. Teljesen ingyenes, csak add meg az email címedet, ahová küldhetem neked!

Nézz bele a videóba

Eljöttem érted Dominikára, hogy leforgassam neked ezt az ajándék jógavideót, amit meg tudsz csinálni otthon bármilyen eszköz nélkül!

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 37.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 20.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 400-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Hogyan tudlak még téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés