Válj te is Harcossá!

Otthoni edzősvideók és egy elit életmódváltó közösség elfoglalt nőknek
Belépek a Harcosképzőbe

Neked is nehéz időt és motivációt találnod a rendszeres mozgásra?

 Újra meg újra belevágsz egyedül, de pár nap/hét után, mintha elfogyna a lendületed és feladod?

Közben pedig baromi bűntudatod van, amiért nem edzel rendszeresen, mert:

 • Példát akarsz mutatni ezzel a gyerekeidnek.
 • Jól akarod érezni magad a saját bőrödben.
 • Meguntad, hogy állandóan fáradt vagy, nincs semmi energiád és egyre több helyen fáj valami.

Pontosan tudom ez, milyen érzés és milyen mély önostorozáshoz vezet!

De közben:

 • Hihetetlenül elfoglalt vagy és az élet mindig közbeszól.
 • Előre félsz a kudarctól, mert egyedül sosem sikerül.
 • Nem tudsz edzőterembe járni a jelenlegi körülmények között, de lehet, hogy előtte sem sikerült rendszeresen vagy ha sikerült is, nem élvezted.

A Harcosképző pont erre megoldás!

A Harcosképző egy elit online életmódváltó közösség elfoglalt nőknek.

Ahol minden eszközt a kezedbe adok az életmódváltáshoz. A rendszeres otthoni mozgás, az egészséges táplálkozás, a támogató csapat, a szakmai tudás és a folyamatos motiváció mind-mind megvan nálunk. Lehetsz a világ bármelyik pontján, mégis olyan, mintha együtt járnál velünk edzeni minden héten.

Havi szinten bővül az edzősvideótárunk, ahol megtalálod a testre szabott, szintednek megfelelő edzéseket. A videók úgy vannak kitalálva, hogy bárhol, bármikor meg tudd őket csinálni, akár a saját nappalidban is. Így lényegében szerzel egy hordozható edzőtermet. A saját testeden és egy edzőcipőn kívül eszközre sem lesz szükséged ahhoz, hogy felépítsd azt a testet és jellemet, amit megálmodtál magadnak!

Nézz bele a Harcosképző edzősvideóiba!

Igyekszem neked változatos helyszínekről leforgatni az otthoni edzősvideókat és jógákat, hogy ezzel is élvezetesebbé tegyem őket!

Mire számíthatsz nálunk?

✔️ Hónapról hónapra bővülő hatékony, vidám edzősvideók – már több mint 150 edzős és jóga videóval

✔️ Van olyan, ami 10 perces, és olyan is, ami 1 órás, te döntesz

✔️ Tudsz jógázni, tudsz HIIT vagy intervall edzéseket tolni, vagy rövid átmozgató 10 perces edzéseink is vannak és adott izomcsoportra fókuszáló erősítések

✔️ Van havi edzésterv, de úgy variálsz, ahogy akarsz

✔️  100%-os nálunk a rugalmasság minden tekintetben: Nem vagy helyhez, időhöz kötve

✔️ Szinte minden gyakorlatnál vannak könnyített verziók

✔️ Folyamatos bővül egészséges, finom receptekkel a recepttárunk – már több mint 80 recepttel

✔️ Vannak folyamatos tippjeink, tudásanyagunk, motivációs sms-eink, élő beszélgetéseink, élő edzéseink

✔️ És egy fantasztikus, motiváló, szerető, meghitt közösségünk, ahol ismerjük egymást, folyamatosan támogatjuk egymást és megosztjuk az aznapi sikereinket a zárt FB csoportban a Harcosokkal

1 hónap eredménye

„Előtte már semmilyen edzéshez nem volt kedvem, sokféléből kiábrándultam az eredmények elmaradása és a monotonság miatt, de a Te változatos edzéseidet várom, szeretem, elindítom és csinálom, elégedett vagyok közben és utána is. 

Érzem, hogy tényleg fontos Neked, hogy jó legyen nekünk, akik Veled edzünk. 😊

A lábamon az izmok kábé megduplázódtak a februári kihívás hete és közvetlen utána a lappföldi túrázás után, most kezdem felfogni, elhinni, hogy ezek tényleg az én lábaim, naggyon tetszik! Ma 4 napja tartom újra a 8/16 IF-et. Hajrá Harcosok, boldog edzéseket és eredményeket!”

 

Képzeld el magad 2 hónap múlva...

✔️ Magabiztosan, fitten érzed magad a bőrödben

✔️ Reggelente energikusan, motiváltan ébredsz

✔️ Egy olyan közösségre találtál, ahol biztonságban, szeretve érzed magad és akikre a legkeményebb időkben is bátran számíthatsz

✔️ A folyamatos fejlődés hatalmas sikerélményt ad az életed többi területén is

2 hónap eredménye

“Március 1. volt az első Harcosképzős edzésem! Azóta az órarendek minden egyes edzését teljesítettem! Bevezettem az IF-et az életembe! Mögöttem a feszes fenék kihívás, a feszes derék kihívás és plusz pár futás és erősítés amit gyengébb napokon pluszban elvégeztem! Folyamatban a plank challenge, amit nagyon szeretnék jövő héten végig vinni!

Nagyon hálás vagyok Kata Kollár, az elméleted, az edzéseid fantasztikusak! Nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora változáson megyek át, minden téren!

Nélküled és a Harcosképző csoport nélkül nem menne, nem ment volna! Ennyi motivációt még soha sehol nem kaptam, ez egy szuper csapat! Ritka az ilyen csoport a mai világban, mindenhol csak a gyűlölködés, irigység, a negatív energiák áradnak!

Itt együtt örülünk egymás sikerének, motiváljuk egymást, erőt adunk egymásnak és ettől szép az egész, ettől teljes! Hálás vagyok, hogy az életem része lett ez a közösség! Kellemes hétvégét Harcosok! És köszönöm, hogy vagytok! 🤗 ❤️💪 “

– Czeglédi-Thiesz Panna

6 hónap eredménye

“Ígértem egy fél éves beszámolót, húztam-halasztottam, de ma rászántam magam végre! Január óta nyomom az edzéseket Katával és Veletek a Harcosképzőben. Általában heti 4 alkalommal, és ha ez nem jön össze, már hiányzik.

Januárban az volt a célom, hogy 15 kilótól szabaduljak meg június 15-ig. Jelentem 12 kiló mínusz sikerült. 😊

Amit nyertem a Harcosképzővel, azért több annál, mint hogy újra rendszeresen mozgok, vagy hogy alakulok. Kata pozitív személyisége, kisugárzása, a Harcostársak beszámolói, mind-mind feltöltődést, kitartást, vidám pillanatokat hoztak a mindennapjaimba. 😍

Hàla és köszönet érte! 😊 Köszönöm,hogy itt lehetek, izzadjunk együtt ezután is!

Nézd meg Judit történetét

Judit 1 éve lépett be hozzánk és készített egy videót arról, miben fejlődött az elmúlt 1 évben a Harcosképző segítségével!

1 év eredménye

“Hoztam Nektek egy before/after képet egy év távlatából. Rengeteg edzés, izzadás, kihívás van mögöttem. És siker. Olyan dologban éreztem, láttam eredményeket, amiben korábban teljes antitálentumnak mutatkoztam.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy beléptem a Harcosképzőbe. Köszönöm Kata az elmúlt egy évet, a recepteket, a videókat, a lelkesítő live-okat, a tábort, a személyi edzést, a közös forgatást! ♥️ 

És köszönöm Harcosok a kitartásotokat, amivel mindig motiváltok, a dicséreteket, a biztatásokat, a türelmeteket, amivel minden sirámomon felülkerekedtetek. 😍 Szuperek vagytok!”

Évente maximum 3x tudsz hozzánk csatlakozni...

Az én módszerem nem arról szól, hogy végigszenvedje valaki az életét, amíg egészséges és fitt nem lesz! Az én módszerem arról szó, hogy élvezzük, amit csinálunk, miközben egyre egészségesebbek, magabiztosabbak, energikusabbak, vidámabbak legyünk! 🧘🏻‍♀️ Kemény munkával, sok-sok szeretettel és nap, mint nap újabb és újabb sikerélménnyel!

A Harcosok beszállnak a ringbe nap-nap után és legyőzik önmagukat minden egyes alkalommal! Ha 10 percet csinálunk meg, akkor annyit! De megcsináljuk és nem választjuk a könnyebb utat, mert valljuk be őszintén, az nem is annyira élvezetes! 

Ha kikérted az orvosod véleményét és felkészültél egy elképesztően nehéz, és éppen ezért fantasztikusan gyönyörű útra, gyere és lépj be a Harcosképzőbe! Amire még figyelned kell, hogy ha a havi tagságot választod, havi szinten fog levonódni tőled a tagság ára, éppen ezért írd be a naptáradba, hogy 3 hét múlva írj nekem egy emailt a hello@kollarkata.hu címre, ha nem akarsz többé tagja maradni a Harcosképzőnek! Ha viszont tetszik, éled, és imádod, maradj velünk a következő hónapokra is 🙂

Úgyhogy várunk téged is hatalmas szeretettel a csapatunkba! Tudsz 1 havi vagy 6 hónapos (1 hónap ajándékba) vagy 1 éves (2 hónap ajándék) tagságot kérni!

Ééés valaha először most 2 csomag közül is választhatsz:

✔️ Harcosképző.

✔️ Harcosképző Light.

A  Harcosképző kapui megnyitottak!

Nézd meg Edit történetét

Edina 1 hónapja lépett be hozzánk és készített egy videót arról, miben fejlődött a Harcosképző segítségével!

Minden kérdésedet megválaszoltam a Harcosképzőről

Figyelj, mert csak Paypal fiókkal tudod megvásárolni a havi tagságot!

Arra kérlek, hogy mielőtt megvásárolnád a Harcosképző havi tagságát, regisztrálj egy ingyenes Paypal fiókot.

Kattints ide és már viszlek is a Paypal oldalára!

A regisztráció, a fizetés és az egyenleged bankszámlára való visszautalása is teljesen ingyenes a számodra! Nagyon biztonságos és az előfizetésedet is sokkal könnyebben tudod kezelni (és lemondani), mint a legtöbb más banknál!

Ha már van Paypal fiókod, ezt a lépést kihagyhatod.

Ha utalni szeretnél, az csak az éves tagságnál lehetséges (ahol ajándékba kapsz 2 hónapot). Ha ezt választanád, írj nekem: hello@kollarkata.hu

Mi az a Paypal? És miért kell fiókot regisztrálnom?

A PayPal az online fizetés leggyakoribb eszköze, a világ egyik legnagyobb online pénzügyi szolgáltatása. Tökéletesen biztonságos, kényelmes megoldás, és egy rakás extrát is kínál.

Ahhoz hogy használhassuk, mindössze egy fiókot és a hozzá tartozó virtuális számlát kell regisztrálnunk, aminek feltétele, hogy betöltsük a 18. életévünket.

A regisztráció teljesen ingyenes, ahogy vásárlóként a PayPal szinte összes szolgáltatása is. Nincs számlavezetési díj és hasonló költségek, amiket a normál bankoknál megszokhattunk. Regisztráció után egy egyszerű e-mail cím és jelszó párossal tudunk belépni a fiókunkba, és fizetni az online vásárlások során. Természetesen a fizetés is ingyenes, ahogy pl. a PP egyenlegünk bankszámlánkra való visszautalása is.

 

A Harcosképző havidíját csak így tudod kifizetni. 

A másik opció az utalás, ami csak az éves tagságnál lehetséges (ahol ajándékba kapsz 2 hónapot). Ha ezt választanád, írj nekem: hello@kollarkata.hu

 

Mi a különbség a Harcosképző és a Light között?

Neked való a Light, ha:

 • Nem szereted az ugrálós edzéseket!
 • Inkább a rövidebb (10 perces) edzősvideókat szereted.
 • Örülnél egy kezdő edzéstervnek (amit egyébként semennyire nem kötelező követned)

Neked való a Harcosképző, ha:

 • Szereted, ha nagyobb a választék és a variáció a videók között!
 • Szereted a rövidebb, adott testrészre fókuszáló edzéseket, de szívesen feszegeted néha a határaidat és próbálsz ki akár 1 órás, intenzívebb edzéseket is.
 • Egyes napokon motiválnak a keményebb edzések, más napokon inkább jógázol vagy megcsinálsz egy rövidebb hasizomedzést.

 

Emellett pedig nagy az átfedés a videók között. Az összes jóga videó például bent van mind a két csomag videótárában!

Plusz nincs kockázat: Bármikor írhatsz nekem (hello@kollarkata.hu) és átteszlek a másik csomagba!

Mi van, ha szeretnék majd váltani a csomagok között?

Csak írj nekem egy emailt: hello@kollarkata.hu és bármikor át tudsz lépni a másik csomagba!

Nekem való a Harcosképző?

Neked való, ha nem szeretsz/tudsz edzőterembe járni, vagy éppen az edzőtermi edzéseidet szeretnéd kiegészíteni otthoniakkal.

Ezzel a tagsággal egy komplett havi bérletet tudsz kiváltani, fel tudod építeni önmagadat f.zik.ilag és ment.lisan a saját nappalidban, olyan önbizalmat, ön-szeretetet, erőt, fegyelmet, kitartást kapsz, ami az életed minden területén boldogabbá tesz majd.

Neked való, ha egyedül nem megy és szeretnél egy motiváló csapatot a hátad mögé, aki folyamatosan támogat, visz előre.

Neked való, ha nincsenek egészségügyi problémáid, vagy az orvosod rábólintott, hogy csinálhatod ezt a fajta edzést.

Hogyan jutok hozzá a Harcosképző anyagaihoz?

Amint kitöltötted a megrendelő űrlapot, átkerültél a Barion védett felületére és megadtad a bankkártya adataidat, kapsz tőlem egy emailt, amiben átviszlek a belső zárt felületre. Itt lesz a videótár, a recepttár, a tudástár és a kihívástár is. Plusz benne lesz a link a zárt FB csoportunkhoz is, ahol pedig a valódi támogatás folyik.

Hogy tudok jelentkezni, a féléves (1 hónap ajándék) vagy az éves tagságra (2 hónap ajándék)?

A féléves és az éves tagságot is ki tudod fizetni bankkártyával és utalással is. Írj nekem egy emailt és küldöm a részleteket: hello@kollarkata.hu

Ha ma jelentkezek az 1 havi tagságra, mikor vonódik le legközelebb a havidíj?

Ha ma (például február 26-án) jelentkezel hozzánk, akkor 1 hónap múlva (március 26-án általában délután 3-4 között) vonódik le tőled a következő havidíj.

Hogy tudom törölni a tagságomat?

Írj nekem egy emailt (hello@kollarkata.hu) és következő hónapban már nem vonódik le tőled a havidíj. Nincsen semmilyen kockázat, kötelezettség, akár csak 1 hónapra is benézhetsz hozzánk!

Sérüléssel, melyik csomagot javasolod, Kata?

Ha bármilyen fájdalmad, sérülésed van, ha épp műtét után regenerálódsz, ha sérved van, ha nem olyan régen szültél, ha most tudtad meg, hogy pici babát vársz: 

Kérdezd meg az orvosodat, hogy tornázhatsz-e otthon!

Ő tudja a részleteket, ő a szakértő ezen a téren, mindenképp kérd ki a véleményét, mert a biztonságod a legfontosabb!

Megpróbáltam bankkártyával fizetni, de nem sikerült! Mitévő legyek?

Írj nekem egy emailt és segítek neked: hello@kollarkata.hu

Férfiként is jelentkezhetek a Harcosképzőbe?

A Harcosképző zárt Facebook csoportja egy nőknek kialakított biztonságos online tér, ahol bátran lehetünk önmagunk. 

Így ha férfiként jelentkezel, ugyanúgy el tudod érni a belső felületet a videókkal, de sajnos a zárt Facebook csoportba nem tudsz belépni.  

Nézd meg Zsuzsa történetét

Zsuzsa 1 hónapja lépett be hozzánk és készített egy videót arról, miben fejlődött a Harcosképző segítségével!

Mit mondanak a Harcosképzősök?

A Harcosképző egy online elit életmódváltó közösség, ami csak évente párszor nyitja ki a kapuit!

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013