Köszönöm szépen, hogy feliratkoztál a Várólistára!

Addig is nézz szét bátran a Harcosképző oldalán!

Válj te is Harcossá!

Otthoni edzősvideók és egy elit életmódváltó közösség elfoglalt nőknek
Belépek a Harcosképzőbe

Neked is nehéz időt és motivációt találnod a rendszeres mozgásra?

 Újra meg újra belevágsz egyedül, de pár nap/hét után, mintha elfogyna a lendületed és feladod?

Közben pedig baromi bűntudatod van, amiért nem edzel rendszeresen, mert:

 • Példát akarsz mutatni ezzel a gyerekeidnek.
 • Jól akarod érezni magad a saját bőrödben.
 • Meguntad, hogy állandóan fáradt vagy, nincs semmi energiád és egyre több helyen fáj valami.

Pontosan tudom ez, milyen érzés és milyen mély önostorozáshoz vezet!

De közben:

 • Hihetetlenül elfoglalt vagy és az élet mindig közbeszól.
 • Előre félsz a kudarctól, mert egyedül sosem sikerül.
 • Nem tudsz edzőterembe járni a jelenlegi körülmények között, de lehet, hogy előtte sem sikerült rendszeresen vagy ha sikerült is, nem élvezted.

A Harcosképző pont erre megoldás!

A Harcosképző egy elit online életmódváltó közösség elfoglalt nőknek.

Ahol minden eszközt a kezedbe adok az életmódváltáshoz. A rendszeres otthoni mozgás, az egészséges táplálkozás, a támogató csapat, a szakmai tudás és a folyamatos motiváció mind-mind megvan nálunk. Lehetsz a világ bármelyik pontján, mégis olyan, mintha együtt járnál velünk edzeni minden héten.

Havi szinten bővül az edzősvideótárunk, ahol megtalálod a testre szabott, szintednek megfelelő edzéseket. A videók úgy vannak kitalálva, hogy bárhol, bármikor meg tudd őket csinálni, akár a saját nappalidban is. Így lényegében szerzel egy hordozható edzőtermet. A saját testeden és egy edzőcipőn kívül eszközre sem lesz szükséged ahhoz, hogy felépítsd azt a testet és jellemet, amit megálmodtál magadnak!

Nézz bele a Harcosképző edzősvideóiba!

Igyekszem neked változatos helyszínekről leforgatni az otthoni edzősvideókat és jógákat, hogy ezzel is élvezetesebbé tegyem őket!

Mire számíthatsz nálunk?

✔️ Hónapról hónapra bővülő hatékony, vidám edzősvideók – már több mint 150 edzős és jóga videóval

✔️ Van olyan, ami 10 perces, és olyan is, ami 1 órás, te döntesz

✔️ Tudsz jógázni, tudsz HIIT vagy intervall edzéseket tolni, vagy rövid átmozgató 10 perces edzéseink is vannak és adott izomcsoportra fókuszáló erősítések

✔️ Van havi edzésterv, de úgy variálsz, ahogy akarsz

✔️  100%-os nálunk a rugalmasság minden tekintetben: Nem vagy helyhez, időhöz kötve

✔️ Szinte minden gyakorlatnál vannak könnyített verziók

✔️ Folyamatos bővül egészséges, finom receptekkel a recepttárunk – már több mint 80 recepttel

✔️ Vannak folyamatos tippjeink, tudásanyagunk, motivációs sms-eink, élő beszélgetéseink, élő edzéseink

✔️ És egy fantasztikus, motiváló, szerető, meghitt közösségünk, ahol ismerjük egymást, folyamatosan támogatjuk egymást és megosztjuk az aznapi sikereinket a zárt FB csoportban a Harcosokkal

1 hónap eredménye

„Előtte már semmilyen edzéshez nem volt kedvem, sokféléből kiábrándultam az eredmények elmaradása és a monotonság miatt, de a Te változatos edzéseidet várom, szeretem, elindítom és csinálom, elégedett vagyok közben és utána is. 

Érzem, hogy tényleg fontos Neked, hogy jó legyen nekünk, akik Veled edzünk. ?

A lábamon az izmok kábé megduplázódtak a februári kihívás hete és közvetlen utána a lappföldi túrázás után, most kezdem felfogni, elhinni, hogy ezek tényleg az én lábaim, naggyon tetszik! Ma 4 napja tartom újra a 8/16 IF-et. Hajrá Harcosok, boldog edzéseket és eredményeket!”

 – Erika, Harcosképző

Képzeld el magad 2 hónap múlva...

✔️ Magabiztosan, fitten érzed magad a bőrödben

✔️ Reggelente energikusan, motiváltan ébredsz

✔️ Egy olyan közösségre találtál, ahol biztonságban, szeretve érzed magad és akikre a legkeményebb időkben is bátran számíthatsz

✔️ A folyamatos fejlődés hatalmas sikerélményt ad az életed többi területén is

2 hónap eredménye

„Március 1. volt az első Harcosképzős edzésem! Azóta az órarendek minden egyes edzését teljesítettem! Bevezettem az IF-et az életembe! Mögöttem a feszes fenék kihívás, a feszes derék kihívás és plusz pár futás és erősítés amit gyengébb napokon pluszban elvégeztem! Folyamatban a plank challenge, amit nagyon szeretnék jövő héten végig vinni!

Nagyon hálás vagyok Kata Kollár, az elméleted, az edzéseid fantasztikusak! Nem gondoltam, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora változáson megyek át, minden téren!

Nélküled és a Harcosképző csoport nélkül nem menne, nem ment volna! Ennyi motivációt még soha sehol nem kaptam, ez egy szuper csapat! Ritka az ilyen csoport a mai világban, mindenhol csak a gyűlölködés, irigység, a negatív energiák áradnak!

Itt együtt örülünk egymás sikerének, motiváljuk egymást, erőt adunk egymásnak és ettől szép az egész, ettől teljes! Hálás vagyok, hogy az életem része lett ez a közösség! Kellemes hétvégét Harcosok! És köszönöm, hogy vagytok! ? ❤️? „

– Czeglédi-Thiesz Panna

6 hónap eredménye

“Ígértem egy fél éves beszámolót, húztam-halasztottam, de ma rászántam magam végre! Január óta nyomom az edzéseket Katával és Veletek a Harcosképzőben. Általában heti 4 alkalommal, és ha ez nem jön össze, már hiányzik.

Januárban az volt a célom, hogy 15 kilótól szabaduljak meg június 15-ig. Jelentem 12 kiló mínusz sikerült. ?

Amit nyertem a Harcosképzővel, azért több annál, mint hogy újra rendszeresen mozgok, vagy hogy alakulok. Kata pozitív személyisége, kisugárzása, a Harcostársak beszámolói, mind-mind feltöltődést, kitartást, vidám pillanatokat hoztak a mindennapjaimba. ?

Hàla és köszönet érte! ? Köszönöm,hogy itt lehetek, izzadjunk együtt ezután is!

– Péterfi-Salamon Krisztina

Nézd meg Judit történetét

Judit 1 éve lépett be hozzánk és készített egy videót arról, miben fejlődött az elmúlt 1 évben a Harcosképző segítségével!

1 év eredménye

„Hoztam Nektek egy before/after képet egy év távlatából. Rengeteg edzés, izzadás, kihívás van mögöttem. És siker. Olyan dologban éreztem, láttam eredményeket, amiben korábban teljes antitálentumnak mutatkoztam.

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy beléptem a Harcosképzőbe. Köszönöm Kata az elmúlt egy évet, a recepteket, a videókat, a lelkesítő live-okat, a tábort, a személyi edzést, a közös forgatást! ♥️ 

És köszönöm Harcosok a kitartásotokat, amivel mindig motiváltok, a dicséreteket, a biztatásokat, a türelmeteket, amivel minden sirámomon felülkerekedtetek. ? Szuperek vagytok!”

1 év eredménye

A 2 kép között 1 év és majdnem 1 hónap van. Akkor kezdtem el az eddz otthon kihívást mikor tavaly márciusban kitört a pandémia. 

Úgy gondolom, hogy ha akkor nem jött volna szembe velem Kata kihívása és ha akkor nem kezdtem volna el mozogni, kitudja hány hónapig feküdtem volna az ágyban és néztem volna a plafont, hogy most mi lesz?

El nem tudom mondani mennyi fejlődésen mentem keresztül, mióta mozgok, és nem csak fizikailag, lelkileg egyaránt.

Ahogy a két képet összehasonlítom, én igazából nagy változást nem látok fizikailag, viszont ahogy ránézek a két képre, mintha teljesen más személyiség lenne rajtuk.

A második képről egy sokkal kitartóbb, tudatosabb, pozitívabb, Harcosabb ❤️ lány jut eszembe. Köszönöm szépen mindenkinek ezt a több mint egy évet ? „

– Vajda Andi

Évente maximum 3x tudsz hozzánk csatlakozni...

Az én módszerem nem arról szól, hogy végigszenvedje valaki az életét, amíg egészséges és fitt nem lesz! Az én módszerem arról szó, hogy élvezzük, amit csinálunk, miközben egyre egészségesebbek, magabiztosabbak, energikusabbak, vidámabbak legyünk! ??‍♀️ Kemény munkával, sok-sok szeretettel és nap, mint nap újabb és újabb sikerélménnyel!

A Harcosok beszállnak a ringbe nap-nap után és legyőzik önmagukat minden egyes alkalommal! Ha 10 percet csinálunk meg, akkor annyit! De megcsináljuk és nem választjuk a könnyebb utat, mert valljuk be őszintén, az nem is annyira élvezetes! 

Ha kikérted az orvosod véleményét és felkészültél egy elképesztően nehéz, és éppen ezért fantasztikusan gyönyörű útra, gyere és lépj be a Harcosképzőbe! A Harcosképző havi tagságát csak Paypalon keresztül tudod kifizetni. Kattints ide, csinálj egy teljesen ingyenes Paypal fiókot, amit köss össze egy bankkártyával. Az éves tagságot (2 hónap jár ajándékba) utalással is ki tudod fizetni, csak írj nekem egy emailt: hello@kollarkata.hu

Várunk téged is hatalmas szeretettel a csapatunkba! Tudsz 1 havi vagy 1 éves (2 hónap ajándék) tagságot kérni!

Ééés valaha először most 2 csomag közül is választhatsz:

✔️ Harcosképző.

✔️ Harcosképző Light.

A  Harcosképző kapui zárva vannak! Iratkozz fel a várólistára!

Legnagyobb szerencsémre már a Klub megnyitása előtt volt szerencsém tesztelni a Harcosképzőt – és elmondhatom, hogy valóban Boldog Harcosnak éreztem magam utána! 🙂 Sőt, még ennél is többet kaptam! Bár Kata, a Hugom, mégis úgy éreztem magam, mintha a világ legjobb Edzőjének a legprofibb termében vehetnék részt egy fantasztikus edzésen. Hogy kiknek ajánlom? Neked, ha időnként egyszerűen nem tudsz eljutni az edzőterembe, mégsem szeretnél lemondani az aznapi mozgásodról ÉS motiváció utántöltésedről. 😉

Kollár Anna

Self-Love Coach

Wow! És még egyszer wow! Kickboxos edzéseimen megszoktam, hogy mindig többet kell kihoznom magamból, mint tegnap. Kata edzésein ez még pluszban fokozódik, hiszen nemcsak a maximumra törekszek, de mellé maximális motivációt is kapok Katától. Én elsősorban nemis boldog, hanem sokkal inkább Motivált Harcosnak érzem magam. Hajrá Harcosok!

Zatik Ádám

Ingatlanfejlesztő

Nézd meg Edit történetét

Edina 1 hónapja lépett be hozzánk és készített egy videót arról, miben fejlődött a Harcosképző segítségével!

Minden kérdésedet megválaszoltam a Harcosképzőről

Figyelj, mert csak Paypal fiókkal tudod megvásárolni a havi tagságot!

Arra kérlek, hogy mielőtt megvásárolnád a Harcosképző havi tagságát, regisztrálj egy ingyenes Paypal fiókot.

Kattints ide és már viszlek is a Paypal oldalára!

A regisztráció, a fizetés és az egyenleged bankszámlára való visszautalása is teljesen ingyenes a számodra! Nagyon biztonságos és az előfizetésedet is sokkal könnyebben tudod kezelni (és lemondani), mint a legtöbb más banknál!

Ha már van Paypal fiókod, ezt a lépést kihagyhatod.

Ha utalni szeretnél, az csak az éves tagságnál lehetséges (ahol ajándékba kapsz 2 hónapot). Ha ezt választanád, írj nekem: hello@kollarkata.hu

Mi az a Paypal? És miért kell fiókot regisztrálnom?

A PayPal az online fizetés leggyakoribb eszköze, a világ egyik legnagyobb online pénzügyi szolgáltatása. Tökéletesen biztonságos, kényelmes megoldás, és egy rakás extrát is kínál.

Ahhoz hogy használhassuk, mindössze egy fiókot és a hozzá tartozó virtuális számlát kell regisztrálnunk, aminek feltétele, hogy betöltsük a 18. életévünket.

A regisztráció teljesen ingyenes, ahogy vásárlóként a PayPal szinte összes szolgáltatása is. Nincs számlavezetési díj és hasonló költségek, amiket a normál bankoknál megszokhattunk. Regisztráció után egy egyszerű e-mail cím és jelszó párossal tudunk belépni a fiókunkba, és fizetni az online vásárlások során. Természetesen a fizetés is ingyenes, ahogy pl. a PP egyenlegünk bankszámlánkra való visszautalása is.

 

A Harcosképző havidíját csak így tudod kifizetni. 

A másik opció az utalás, ami csak az éves tagságnál lehetséges (ahol ajándékba kapsz 2 hónapot). Ha ezt választanád, írj nekem: hello@kollarkata.hu

Hogy tudok jelentkezni az éves tagságra (2 hónap ajándék)?

Az éves tagságot is ki tudod fizetni bankkártyával és utalással is.

Ha bankkártyával szeretnél fizetni, válaszd ki a Harcosképző vagy Harcosképző Light alatti ‘Kérem az éves tagságot’ gombot.

Ha utalni szeretnél, írj nekem egy emailt és küldöm a részleteket: hello@kollarkata.hu

Mi a különbség a Harcosképző és a Light között?

Neked való a Light, ha:

 • Nem szereted az ugrálós edzéseket!
 • Inkább a rövidebb (10 perces) edzősvideókat szereted.
 • Örülnél egy kezdő edzéstervnek (amit egyébként semennyire nem kötelező követned)

Neked való a Harcosképző, ha:

 • Szereted, ha nagyobb a választék és a variáció a videók között!
 • Szereted a rövidebb, adott testrészre fókuszáló edzéseket, de szívesen feszegeted néha a határaidat és próbálsz ki akár 1 órás, intenzívebb edzéseket is.
 • Egyes napokon motiválnak a keményebb edzések, más napokon inkább jógázol vagy megcsinálsz egy rövidebb hasizomedzést.

 

Emellett pedig nagy az átfedés a videók között. Az összes jóga videó például bent van mind a két csomag videótárában!

Plusz nincs kockázat: Bármikor írhatsz nekem (hello@kollarkata.hu) és átteszlek a másik csomagba!

Hogyan jutok hozzá a Harcosképző anyagaihoz?

✔️  1.) Ha még nincs Paypal fiókod, regisztrálj egyet teljesen ingyenesen itt: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/account-selection

✔️  2.) Kattints a Harcosképző vagy Harcosképző Light havi vagy éves tagságra. 

✔️  3.) Töltsd ki az űrlapot és add meg a jelszót, amivel majd be szeretnél lépni a Harcosképzőbe.

✔️  4.) Kattints a Paypal gombra és fizesd ki.

✔️  5.) Ezt követően kapni fogsz tőlem egy megerősítő levelet, ha minden rendben ment és azon nyomban aktív lesz a tagságod.

✔️  6.) Lépj be a belsős felületre: https://kollarkata.hu/login/ ahol a beállított jelszavadat kéri majd és az email címedet. 

✔️  7.) Ha a Harcosképzőt választottad, csak a Harcosképző videótárát éred majd el, ha pedig a Light-ot, csak a Ligh-ét. 

✔️  8.) Mindkét tagsággal eléred a Recepteket, a Tudástárat, a Kihívástárat.

✔️  9.) És mindenképp csatlakozz a zárt Facebook csoportunkba is: https://www.facebook.com/groups/134793623762016

Muszáj mindennap edzeni a Harcosképzőben?

Nem, sőt! Nem is javaslom senkinek, hiszen az izmaid is a regenerációs időszakban épülnek. 

Kezdetben azt javaslom, tűzz ki célként heti 2 napot, amikor edzel vagy jógázol és írd be előre ezt a 2 napot a naptáradba. Ezek az edzősvideók lehetnek 10 percesek, 30 percesek vagy ha kedved van hozzá, akár 1 órásak is, te választasz! (Vagy követheted az havi órarendet) Ha sikerült 2 héten át tartanod a heti 2 napot, akkor emelhetsz 3-ra. 

Nem javaslom, hogy már az elején kiégesd magad! A rendszeres mozgás és az egészséges életmód hosszútávra szól! A célja, hogy boldogabbá, egészségesebbé és minden szinten kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá tegyen. Kísérletezz és találd meg azt a mennyiséget, időpontot, edzéstípust a videókon belül, amikkel elérheted ezt a célt. Sok kicsi sokra megy! 

Ne becsüld túl, mire vagy képes 1 hónap alatt és ne becsüld alá, mire vagy képes 1 év alatt!

Kérdésem van, hol tudlak elérni, Kata?

Írj nekem bátran: hello@kollarkata.hu

 

Mi van, ha szeretnék majd váltani a csomagok között?

Csak írj nekem egy emailt: hello@kollarkata.hu és bármikor át tudsz lépni a másik csomagba!

Nekem való a Harcosképző?

Neked való, ha nem szeretsz/tudsz edzőterembe járni, vagy éppen az edzőtermi edzéseidet szeretnéd kiegészíteni otthoniakkal.

Ezzel a tagsággal egy komplett havi bérletet tudsz kiváltani, fel tudod építeni önmagadat f.zik.ilag és ment.lisan a saját nappalidban, olyan önbizalmat, ön-szeretetet, erőt, fegyelmet, kitartást kapsz, ami az életed minden területén boldogabbá tesz majd.

Neked való, ha egyedül nem megy és szeretnél egy motiváló csapatot a hátad mögé, aki folyamatosan támogat, visz előre.

Neked való, ha nincsenek egészségügyi problémáid, vagy az orvosod rábólintott, hogy csinálhatod ezt a fajta edzést.

Ha ma jelentkezek az 1 havi tagságra, mikor vonódik le legközelebb a havidíj?

Ha ma (például február 26-án) jelentkezel hozzánk, akkor 1 hónap múlva (március 26-án általában délután 3-4 között) vonódik le tőled a következő havidíj.

Hogy tudom törölni a tagságomat?

Ha kifizetted a tagságodat, lesz az email címeddel és a jelszóval, amit magadnak beállítottál, be tudsz lépni a belsős felületre itt: https://kollarkata.hu/login/

A jobb felső sarokban lesz egy ‘Fiókom’ menüpont, ahol szerkeszteni tudod az adataidat és törölni tudod a tagságodat is! Ha törölted a tagságodat, többet nem vonódik le tőled a havi vagy éves tagsági díj. De eléred a belsős anyagokat addig, ameddig le nem telik az adott hónap vagy év.

Sérüléssel, melyik csomagot javasolod, Kata?

Ha bármilyen fájdalmad, sérülésed van, ha épp műtét után regenerálódsz, ha sérved van, ha nem olyan régen szültél, ha most tudtad meg, hogy pici babát vársz: 

Kérdezd meg az orvosodat, hogy tornázhatsz-e otthon!

Ő tudja a részleteket, ő a szakértő ezen a téren, mindenképp kérd ki a véleményét, mert a biztonságod a legfontosabb!

Megpróbáltam fizetni, de nem sikerült! Mitévő legyek?

Írj nekem egy emailt és segítek neked: hello@kollarkata.hu

Külföldiként is jelentkezhetek a Harcosképzőbe?

Természetesen! Ha viszont más pénznemben fizetsz, a Paypal árfolyamváltása miatt az összeg pár forinttal változhat.

Férfiként is jelentkezhetek a Harcosképzőbe?

A Harcosképző zárt Facebook csoportja egy nőknek kialakított biztonságos online tér, ahol bátran lehetünk önmagunk. 

Így ha férfiként jelentkezel, ugyanúgy el tudod érni a belső felületet a videókkal, de sajnos a zárt Facebook csoportba nem tudsz belépni.  

Nézd meg Zsuzsa történetét

Zsuzsa 1 hónapja lépett be hozzánk és készített egy videót arról, miben fejlődött a Harcosképző segítségével!

Mit mondanak a Harcosképzősök?

A Harcosképző egy online elit életmódváltó közösség, ami csak évente párszor nyitja ki a kapuit!