Jóga hátfájdalmak ellen

Ajándék otthoni jóga videó
Kérem a jógavideót

Neked is fáj a hátad a sok számítógép előtti görnyedéstől?

Készítettem neked egy 24 perces kezdő jóga videót, ami felfrissíti a testedet és a lelkedet is a rengeteg számítógép előtt töltött munka után. Én rendszeresen görnyedek tizenórákat a laptopom előtt, amitől látványosan rosszabb lett a tartásom.

Gyakran állt be a feszültségtől a nyakam, fájt a hátam, ami rontotta a produktivitásomat, csökkentette a kreativitásomat, és az általános jókedvemet is aktívan rombolta.

Pontosan ennek a megoldására készítettem ezt az ingyenes otthoni jóga videót! Ami nemcsak abban segít, hogy:

  • Egyszerre megnyújtsd
  • És megerősítsd a hátizmaidat

De abban is, hogy:

  • Jobb legyen a tartásod
  • Megelőzze a hátfájdalmakat
  • És mozgás hatására felfrissüljön az elméd és jobb legyen a hangulatod

Bárhol bármikor meg tudod csinálni ezt a videót, csak egy szőnyeg – vagy valami puha – kell a hátad alá hozzá. Akár munka előtt vagy után pizsiben is meg tudod csinálni!

Nézz bele a videóba

Eljöttem érted Dominikára, hogy leforgassam neked ezt az ajándék jógavideót, amit meg tudsz csinálni otthon bármilyen eszköz nélkül!

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 37.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 20.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 400-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Hogyan tudlak még téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés