Feszes Has Kihívás-Tár

2 hét. Otthoni edzős és jógavideók.

Baromi jófej csapat.

Mi az a Harcosképző?

Üdvözöllek a Kihívásban!

Köszöntelek a Júniusi Feszes Has Kihívás-Tárában, Harcos! Június 20-ától július 3-áig, 2 héten keresztül a Harcosok összegyűlnek, hogy közösen, egymást támogatva feltöltekezzenek energiával és új, egészséges szokásokat próbáljanak ki!

Minden Kihívás aznap válik majd elérhetővé és 2 nehézségi szintből tudsz majd választani: Kezdő (Harcosképző Light) és Középhaladó (Harcosképző).

A Kihíváshoz szükséged lesz egy edzőcipőre, 1 jógaszőnyegnyi helyre és ha nincs jógaszőnyeged, valami puhára a hátad alá.

A 2 hét alatt során felváltva fogunk erősíteni és jógázni. Semmi baj, ha még sosem jógáztál, teljesen kezdő szint lesz! Hívd meg a legjobb barátnőidet, az anyukádat, a kollégáidat, mert együtt sokkal-sokkal élvezetesebb lesz végigcsinálni a Kihívást! Plusz nem lesznek rád annyira irigyek, amiért tele vagy energiával és baromi jól nézel ki! 😉

Kérd ki előtte az orvosod véleményét!

Ha valamire ráébresztett minket ez a mostani helyzet, az az, mennyire végtelenül fontos az egészségünk! Ennek a Kihívásnak is az a fő célja, hogy az egészségedet támogatsa: Erősítse az immunrendszeredet, emelje az energiaszintedet, növelje a boldogsághormonokat a szervezetedben, javítsa az állóképességedet és az erőnlétedet, erősítse az izomzatodat, fejlessze a koordinációdat, a hajlékonyságodat, pozitív hormonális folyamatokat indítson be és lelkileg sokkal kiegyensúlyozottabb legyél.

De ha bármilyen sérülésed, betegséged van vagy még a regenerálódás fázisában vagy, arra kérlek, hogy mindenképp kérd ki az orvosod véleményét! Terhesség vagy szülés után is! Mert minden terhesség más, minden szülés más, minden terhesség utáni regeneráció más! Vigyázzunk rád nagyon, mert belőled csak egy van, Harcos!

Ha szeretnéd folytatni a Kihívást, iratkozz fel a Harcosképző várólistájára!

“De Kata, mi az a Harcosképző és miért beszélsz róla ennyit?”

A Harcosképző egy elit online életmódváltó közösség elfoglalt nőknek. Több mint 170 otthoni edzős és jógavideóval, ahol találsz 10 perces edzősvideót és 1 órásat is. Több mint 80 recepttel (vegánnal is). Brutál jófej motiváló Harcosokkal, akikkel a kihívás során is találkoztál. És egy havi edzéstervvel, amit vagy követsz vagy sajátot állítasz össze.

Ha tetszett ez az 1 hét és szeretnéd velünk folytatni, akkor csatlakozz a Harcosképző tagsági rendszeréhez, ami mindössze 5.990 Ft havonta. Az éves csomagnál pedig 2 hónapot odaadok neked ajándékba!

Fektess magadba napi 200 Ft-ot és érd el álmaid alakját, álmaid énjét, álmaid életét egy olyan közösséggel, ahol önmagad lehetsz és ahol nem hagyjuk, hogy feladd! 😍

Mit mondanak a Harcosképzősök?

A Harcosképző egy online elit életmódváltó közösség, ami csak évente párszor nyitja ki a kapuit!

Hogyan tudlak téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző
Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje
Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés