Lehet, hogy nem rontasz el semmit, egyszerűen csak nem elég hatékonyak az edzősvideók, amiket csinálsz?

Ha nem elég hatékonyak és változtatosak az otthon csinált edzősvideóid, azzal további problémák is beléphetnek a képbe. Például:

  • Ha nem élvezed őket, hajlamos vagy inkább kihagyni egy-két napot, mást csinálni helyette, és hirtelen az egy-két napból hetek-hónapok lesznek
  • Nem vagy elég motivált, valószínűbb, hogy feladod útközben
  • Mivel nem látod a kellő eredményeket, nem érdekel annyira az sem, hogyan eszel, hogyan alszol mellette
  • Ha unod, amit csinálsz, eleve nem csinálod olyan intenzíven az edzést, így még kevésbé lesz értelme
  • Ha nem vagy tőle boldog, teljesen felesleges az egész

Ezért kell egy csapat! ?

Egy csapat, aki visz előre, aki támogat, motivál, hogy tudd, nem vagy egyedül és hogy ők is ugyanazon mennek át, mint te, de közösen bármire képesek vagyunk!

Éppen ezért hoztam létre a Harcosképzőt. Ami egy olyan havi tagsági rendszer, ahol folyamatosan bővülő videótárat találsz, komplett, teljestest, intervall edzésekkel, amik úgy lettek kialakítva, hogy egyrészről maguk az edzősvideók is különböző nehézségi szintűek, másrészről a videón belül is adok adott feladathoz különféle variációkat. Így mindenképp ki tudod választani azt a verziót, ami számodra a legbiztonságosabb és amit a legjobban élvezel. 

Ráadásul a videók mellé kapsz tőlem szintén havonta bővülő receptkínálatot, playlisteket, tippeket, tanácsokat, motiváló SMS-eket és ami az egészben a legeslegjobb, egy fantasztikus, támogató csapatot! ?

Lépj be a zárt csoportunkba, ahol együtt edzünk az online edzőtermünkben, együtt főzünk, kibeszéljük a sikereinket, a kudarcainkat, szervezünk közös élő találkozókat és egy valódi közösséggé kovácsolódunk! Így hiába edzünk otthon, meglesz a motiváció, a támogatás, a bulis hangulat! Gyere, lépj be a Harcosok közé! ?

© 2018 Kollár Kata. [xyz-ihs snippet=”rendszeres-edzes-csali”]

Adatvédelem és Általános Szerződési Feltételek