Mi az az Intermittent Fasting?

Ebook a részleges böjtről

Testzsírszázalék csökkentés és produktivitás növelés diéta nélkül?

Ha van ember, aki képtelen kalóriát számolni és diétákat követni… az én vagyok!

  • De eközben edzőként szerettem volna adott esztétikai eredményeket elérni.
  • Eközben krónikus hasfájdalmakkal küzdök gyerekkorom óta.
  • Eközben a munkámból kifolyólag toppon kell lennem mind mentálisan, mind fizikálisan mindennap. 

Szóval muszáj volt jobban odafigyelnem a táplálkozásomra! Ekkor ajánlotta nekem 2018 őszén az egyik mentorom, hogy egyek napi 8 órában és aztán ne egyek 16 órán keresztül. 

Furán hangzik nem? 

Később jöttem rá, hogy ez az Intermittent fasting avagy a részleges böjt.

Mi történt mióta követem az Intermittent fastinget?

Nem (csak) a mérleg szerint fogytam. Nem izomból fogytam. Nem éhezem. Nem vonok meg magamtól semmilyen ételt. Nem kell állandóan az evésre gondolnom. Nem eszek napi 6x. Nincs állandó kajakómám.

De csökkent a testzsírszázalékom. Tök sokszor látszódnak a kockák a hasamon. Az ébren töltött óráimban tele vagyok energiával. Növekedtek az üzleti eredményeim, mivel sokkal produktívabb, kreatívabb, jobbkedvű vagyok és mert sokkal több hatékony órám van egy nap. 

80%-ban megszűnt a gyerekkorom óta tartó krónikus hasfájdalmam. Mellette pedig az izomtömegem nőtt az edzések hatására. 

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy...

Van egy titkos fegyverem, amivel pluszban kiegészítem az intermittent fastinget. De erről mesélek majd az ebookban.

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 37.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 20.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 400-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Hogyan tudlak még téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés