Mire figyelj, ha személyi edzőt keresel Budapesten?

.

Személyi edzőt keresel, de akkora a választék, hogy fogalmad sincs mi alapján válassz?

Szükséged van valakire, akivel nemcsak szeretsz együtt edzeni, de az álmaidat is valóra váltja?

A személyi edző egy olyan bizalmi ember az életedben, mint egy terapeuta. 

Barátok vagytok, ugyanakkor egy jó szakember, aki ismeri a testedet, a lelkedet és segít abban, hogy a következő szintre lépj önismeret és teljesítmény szintjén.

Az ember lánya bemegy egy átlagos edzőterembe és elborzadva 2 kategóriát lát egyből: Az agyontetovált, fülig kigyúrt izomembert és a pálcikát, aki félelmetesen rosszul csinálja a gyakorlatokat hatalmas súlyokkal, a sérülés 100%-os esélyével. 

Te meg egyből vissza is fordulsz, mert egyikre sem akarsz hasonlítani, de mégcsak fitness modellkedni sem terveztél! 

Mégis keresel egy másik megoldást, mert már úgy érzed, kipróbáltál mindent, mégsem érted el az eredményt, amire vártál: Nem sikerült csökkentened a testzsírszázalékodat, nem lett a tested feszesebb, és a lapos has is várat magára. Nincs elég energiád, önbizalmad, folyamatosan fáradt vagy, nem tudsz fókuszálni és segítségre van szükséged ahhoz, hogy végre jól érezd magad a bőrödben.

Ha itt vagy ezen az oldalon, akkor előrébb jársz a probléma megoldásában, mint az emberek hatalmas %-a, aki inkább fogja a munkájára, az életére, a sorsra és marad otthon este tévét nézni. 

Oké, de mi alapján válassz?

Ez az ebook a segítségedre lesz abban, hogy megtaláld azt a személyi edzőt, aki kihozza belőled a maximumot, miközben meg is szeretteti veled az edzést!

Mert nem kell, hogy ez egy szükséges rossz legyen! Az edzés kimossa a sok-sok problémát, aggódást, stresszt az elmédből és feltölti boldogsággal, életerővel, motivációval, szeretettel! 

„De Kata, ez mind túltolt spirituális butaság!”

Tudom, kicsit lehetetlenül hangzik, hogy valami, ami legális, ennyire pozitív, ennyire egészséges legyen. Ráadásul ne csak a testedet alakítsa át, de az életed többi területét is jobbá tegye! Elvégre, ha te jól vagy, ha te fel vagy töltve, csak akkor tudsz másokat is boldoggá tenni körülötted – legyen ez a szerelmed, a gyereked, a főnököd, az ügyfeleid. 

A személyi edző pedig az az ember, aki segít benne, hogy az edzést be tudd illeszteni a mindennapjaidba, hogy a gyakorlatokat megfelelően csináld, biztonságosan, kihozva belőlük a lehető legtöbbet! Te pedig folyamatosan fejlődj, miközben élvezed is!

Ha a gombra kattintva, nem nyílik meg az űrlap, kattints ide!🙂

Kire bíznád rá magad?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach.

Naponta több mint 10.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait.

Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 4.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 100-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

© 2019 Kollár Kata.[xyz-ihs snippet=”ebook-szemelyi-edzes”]

Adatvédelem és Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató