Novemberi #eddzotthon Challenge

6 nap. Ingyenes otthoni edzősvideók. Jófej, imádnivaló csapat.
Regisztrálok a Kihívásra

Hozzuk ki együtt ebből a helyzetből a legtöbbet!

Harcosok, több százan megszavaztátok emailben, kommentben, storyban, hogy az új intézkedések fényében csináljunk egy rendkívüli #eddzotthon Challenge-et!

  • Mert amikor az ember feje felett összecsapnak a hullámok és fogalma sincs, mi lesz holnap…
  • Amikor bezárnak az edzőtermek, az éttermek és az odakint fújó téli szél bemászik az ember bőre alá, a lelkébe jeges félelmet hozva…

Olyankor kell összeszedni a jófej, imádnivaló Harcosokat és baromi jó hangulatot keltve, beleadni mindent, hogy kihozzuk ebből a helyzetből és önmagunkból is a lehető legtöbbet!

Ami egyedül lehetetlen, arra együtt képesek vagyunk!

A mozgás, az izomláz, a fizikai megerőltetés segít kiizzadni magunkból a sok-sok stresszt, feszültséget és dühöt.

Miközben a nyújtás, a jóga békéje segít megtalálni a belső egyensúlyunkat, ráébreszteni arra, miért is vagyunk igazán hálásak és felébreszteni a bennünk lévő reményt, szeretetet, kitartást.

6 nap.

9 otthoni edzősvideó.

2-féle nehézségi szint: Kezdő és középhaladó.

Az #eddzotthon Challenge teljesen ingyenes, csak annyit kérek, hogy regisztrálj!

Hogyan tudlak téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 18.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 7.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 300-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Mit mondanak a Harcosékpzősök?

A Harcosképző egy online elit életmódváltó közösség, ami csak évente párszor nyitja ki a kapuit! 

[xyz-ihs snippet=”novemberi-kihivas”]