Stresszmentesen Bikiniben Csomag

 

.

Szerezd meg május 20-áig 80%-os kedvezménnyel!

Előre rettegsz a fürdőruha vásárlástól?

A testedet takargatod ahelyett, hogy hátradőlnél és élveznéd a nyaralást?

Felhőtlen boldogságra vágysz? Szabadságra? Élményekre? Önbizalomra?

Egy olyan komplex csomagot találtam ki neked, ami nem csak a testedet, de a lelkedet is feltölti boldogsággal, energiával, magabiztossággal! Hogy ne csak szexin nézz ki a tengerparton, de úgy is érezd magad!

Azt látom nap, mint nap, hogy míg külsőre semmi okod nincs arra, hogy szégyenkezz a tested miatt, mégsem engeded meg magadnak azt a valódi felhőtlen boldogságot.

Nem mersz hátradőlni egy kis időre sem, mert valami mindig van, ami miatt aggódni lehet, ami nem tökéletes, amiben van akárcsak egy milliméternyi hiba is.

Éppen ezért szeretnék a konkrét edzésprogram kiegészítéseként egy kicsit a lelki feltöltődésre is fókuszálni.

1. Önismereti Edzés

Az Önismereti Edzés nem egy hagyományos életmódváltással foglalkozó könyv. Valódi történetek segítségével mutatja meg, milyen mélyről képes az edzés kihúzni téged. Milyen hihetetlen ereje van annak, ha újra és újra eljutsz a fizikai teljesítőképességed szélére és rájösz, ki is vagy valójában, ott legbelül a sok-sok fájdalom, szociális máz és elvárás alatt. 

Megmutatom, hogyan válj saját magad személyi edzőjévé és hogyan találd meg azt az utat, ami NEKED beválik, nem pedig azt, ami szerintem vagy mások szerint a jó. 

Önismeret. Stratégia. Önbizalom. Erő. Kitartás. 

 

Ára: 3.990 Ft

2. Álom-Gardrób Öltöztetés

Hogy ne csak belülről, de kívülről is igazi magabiztosnak érezd magad, a Csomagba belecsempésztem neked egy igazán stílusos öltöztetést a csodálatos Kollár Ágnes Stúdióban. Időpont egyeztetés után 1,5 órában csak RÁD koncentrálnak a profi öltöztetők.

Ára: 20.000 Ft

3. 30 napos Beach Body Edzésprogram

Egy komplett edzésprogram kifejezetten a bikini alakért. Az edzősvideókat bárhol, bármikor meg tudod csinálni, akár a tengerparton is! Brutál hatékonyak és még élvezni is fogod őket!

Ára: 9.990 Ft

4. 2 hónapos Insane Edzésterv

78 oldal. 8 hét.

Egy ebook, amit szintén bárhová magaddal vihetsz akár a telefonodon! Fényképekkel, leírással mutatom meg a sajáttestsúlyos gyakorlatokat, tippekkel, tanácsokkal kiegészítve.

Ára: 9.990 Ft

4. + Ingyenes szállítás

Nem tudom te hogy vagy vele, én utálok külön fizetni a könyvek szállítási díjáért, úgyhogy most ezt is belepakoltam a csomagba, hogy neked se kelljen! 🙂

Ára: 450 Ft

6. Kata kedvenc nyári receptjei

Összegyűjtöttem neked a kedvenc nyári receptjeimet, amiket könnyű megcsinálni, kevés összetevőből állnak, mégis isteniek és szuper jól tudnak esni a hőségben!

Ára: 1.990 Ft

5. Ebook: Hogyan alakítsd szokássá az edzést?

9 tipp lusta/elfoglalt Harcosoknak, hogyan érdemes új szokásokat bevezetni és rutinná alakítani. Az életed bármely területén tudod alkalmazni, és ha betartod a 9 tippet, meglesz az eredménye!

Ára: 990 Ft

A Stresszmentesen Bikiniben csomag ára

47.400 Ft HELYETT

MINDÖSSZE 9.990 Ft

Nem mindig van időm eljutni az edzőterembe, és őszintén szólva, kedvem sem. A sok ember, az állandó tömeg, a dugó… Imádom, hogy ezeket az edzéseket otthon is meg tudom csinálni, akár egy 30 perces szünetet tartva munka közben! Arról nem is beszélve, mennyire élveztem a könyvét, az Önismereti Edzést! 🙂 Valódi testi-lelki motiváció!

Kollár Anna

Self-Love Coach

Rengeteget utazok, ezért eddig egyszerűen képtelen voltam tartani a edzésrutinomat. Pár hetente új ország, pár naponta új szállás, hotel szoba… Borzasztó demotiváló mindig újra és újra belekezdeni valamibe valós eredmények nélkül. Aztán rátaláltam Kata edzéseire, amik nem helyzet kötöttek, ráadásul nemcsak fizikailag, de lelkileg is töltenek. Csak ajánlani tudom 🙂

Szücs Zsolt

CEO EzVanKiadó

Rengeteget dolgozok hektikus beosztásban. És nincs az az isten, hogy hajnalban még busszal elszenvedjem magam az edzőterembe! Az egész napos ülés után mégis nagyon-nagyon-nagyon jól esik az edzés, amit lefekvés előtt sosem hagyok ki. Segít levezetni a napi stresszt, ráadásul nem félek a fürdőruhavásárlás miatt sem! 😉

Nagy Bianka

Hotel recepciós

Lehet, hogy nemcsak nyári terveid vannak az életmódváltással.

Lehet, hogy nemcsak erre a 3 hónapra akarsz testi-lelki egyensúlyt, boldogságot.

És ezért butaságnak tartod, hogy ezt a nevet kapta. 

Helyes! Az Önismereti Edzés, a Harcosképző mind-mind a te gondolkodásmódod köré épültek! Nálunk alapvetően nem az a cél, hogy pont erre a pár hétre jól mutass a parton, hanem hogy a hétköznapokban – akár csak egy random kedd reggel is – úgy érezd magad a bőrödben, ahogyan arról álmodozol! Szexin, magabiztosan, erősen, képesen arra, hogy véghez vigyél bármit, amit a fejedbe vettél!

Ez a cél. Ez a hosszútávú cél.

De gyere, most nyerjünk egy kis motivációt, energiát a közelgő csoda időből, napsütésből, boldog melegségből, friss, sós tengerillatból! Vágjunk bele közösen ebbe a programba, töltsük föl együtt a lelkedet, a testedet és élvezzük ki minden cseppjét a nyárnak! 🙂

Ráadásul 80%-os kedvezménnyel!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Szerezd meg a Stresszmentesen Bikiniben Csomagot és töltődj fel testileg-lelkileg nyárra 80%-os kedvezménnyel!

47.400 Ft helyett MINDÖSSZE 9.990 Ft-ért!

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013