Önismereti Edzés

avagy

A Rendszeres Edzés Stratégiája

A Harcosképző I. kötete

Imádott HarcosTársam!

Hatalmas örömmel és izgatottsággal kiabálom a háztetőről és úgy kábé mindenhonnan, hogy készül az első könyvünk! Azért könyvünk és nem könyvem, mert ez ugyanúgy a te műved lesz, ahogyan az enyém, elvégre nélküled sosem jöhetne létre! Ha nem vagy nekem, nem támogatsz, nem követsz, nem olvasol, én esküszöm, sosem merek belevágni egy egész könyv megírásába!

Hogyisne! Még a Facebook oldalon lévő postok is gyakran komfortzónámon kívüliek, nemhogy egy könyv, amiben leírom a legmélyebb és rejtettebb félelmeimet, tapasztalataimat, álmaimat! Én a full-on introvertált!

Érdekes, hogy az ember lánya bekerül egy szerető, támogató közegbe és egyből úgy érzi, a világot lenne képes meghódítani, miközben előtte még egy fényképen sem mert szerepelni, amit a családján kívül amúgysem látott senki… De erre képesek a Harcosok! Erre vagyunk képesek mi együtt közösen.

!DE FIGYELEM!

Csak 18 éven felülieknek ajánlom a könyvünket, mert van benne erős nyelvezet és mert beszélek benne olyan saját élményekről… amiket nem feltétlenül kiskorúaknak szántam!

Számomra erről szól:

Az edzés számomra az egyik legfontosabb önismereti eszköz

Mit jelent ez? Hogy az edzés sokkal több annál, minthogy lapos hasad és kerek feneked lesz. Az edzés felépít mentálisan és fizikailag is. Kitartást ad, erőt, fegyelmet. Tiszteletet és szeretetet magad és mások felé. Megtanít hinni a saját képességeidben és egy olyan lelki stabilitásra tanít meg, amivel két lábban állhatsz a saját életed talaján.

Az edzés rendszert és stabilitást hoz az életembe

Ismered az érzést, amikor rohansz egyik feladattól a másikig, azt sem tudod hol áll a fejed, mert épp jönnek a vizsgák, vagy a munkahelyeden áll a bál, vagy épp a gyerek lett beteg? Nincs egy perc szabad időd sem egy picit befelé fordulni, lecsöndesíteni az elmédet, kitisztítani a sok stresszt és aggodalmat és feltölteni csupa energiával, pozitívummal, erővel? Ez elő sem fordul azokon a szent dátumokon, amik szépen ott csücsülnek hónapokkal előre a naptárban és az edzéseket jelölik. Ezek sérthetetlen időpontok, amikor kötelezően magaddal foglalkozol és senki mással.

Az edzés önbizalmat és energiát ad

Mióta belevágtam ebbe az útba és tényleg, valóban rendszeresen edzek, nemcsak pár héten, vagy 1 hónapon keresztül, teljesen kinyíltam. Máshogy állok az emberekhez, a körülöttem levőkhöz, a kihívásokhoz, az álmaimhoz. Már elhiszem, hogy menni fog, mert bízom magamban. Mert tudom, mire vagyok képes, mennyit érek és ki vagyok. És a legjobb, hogy energiám is van a megvalósításhoz. Napi 16 órában olyan hatékonysággal valósítom meg a céljaimat, mint soha azelőtt.

Az edzés egy sikerszokás

A szokásaid alakítják a jelened és a jövőd. A legsikeresebb embereknek, akik az életük minden területén kitűnően teljesítenek, az egészséges életmód egy aktív összetevője a szokásaiknak. Imádom, hogy hatástöbbszöröző erővel bír, és holisztikusan tesz hozzá az egészségemhez: A testemet, a lelkemet, az elmémet is frissíti, és ott tartja a toppon.

Az edzés egy stratégia

Nem igaz, hogy eddig azért nem ment, mert gyenge vagy, esetleg nem elég motivált. „Nem akartad eléggé” – mondják sokan, pedig lehet, hogy csak nem ismerted az egészséges életmódhoz vezető stratégiát. Azokat a technikákat, amiket követve új szokást tudsz bevezetni az életedbe, melyekkel rutinná tudod formálni őket. De ezekről is mesélek a könyvben.

”Döntsd el hova mész, és hogy jutsz el oda. Utána indulj onnan, ahol éppen állsz.”

– Napoleon Hill

A könyv erről fog szólni:

 

69% Önismeret 

31% Stratégia

 

Úgy gondolom, mind a kettőre maximálisan szükség van ahhoz, hogy egyáltalán tudjuk, milyen életre vágyunk, milyen céljaink vannak és aztán ezeket, hogyan valósítsuk meg olyan módon, hogy az már a teremtés fázisában is boldoggá tegyen minket! 

Talán már tudjátok, hogy engem az edzés húzott ki a gödörből, és épített fel a mínuszból porcikáról porcikára.

Emiatt vagyok ma itt köztetek és emiatt akarom megmutatni nektek is, hogy úristen, mennyi erő, szeretet, és kitartás van bennetek!

Ugyanakkor stratégiát adok a szokás bevezetéséhez, leírom a könyvben a hatékony edzés alapelveit, válaszolok nektek mítoszokra az életmódváltással kapcsolatban és egy olyan eszközt adok általa a kezetekbe, amivel egy új szemléletet kaptok erről a világról!

%

Önismeret

%

Stratégia

Még soha életemben nem találkoztam ennyire inspiráló és hiteles edzővel, mint Kata.

(Pedig egy párat “elfogyasztottam” már az évek alatt. ;)) Mindig felkészült, odaadó, egyszerűen imádom!

Soha nem voltam túl kitartó mozgás terén,  de ez most úgy érzem, megváltozott. Ha épp nem Katával edzek, ami azért bevallom, sokszor erőt próbáló, akkor is mindig keresem a lehetőségét a plusz mozgásnak, mert olyan jó azt tapasztalni, hogy napról napra fittebb és erősebb vagyok. És nem utolsó sorban azt vettem észre, hogy a mozgás gyógyszer a testemnek és orvosság a lelkemnek. Köszönet és hála Kata, hogy foglalkozol velem és segítesz elérni a célomat, egy egészséges és szexi testet!

Kata függő lettem! 🙂

Óvári Gabriella

Rendkívül őszinte gondolatok egy edzőtől, személyes tapasztalásokkal! Végre egy könyv, ami nem a kalóriák számolásával akar rávenni az életmódváltásra, testmozgásra, egy könyv, amiben nem konkrét recepteket kapsz az életviteled kialakításához, hanem számos ötletet és tippet, hogy kipróbálhasd neked mi az ami igazán jó és hatásos, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba. 

Kata a könyvében arra biztat, hogy ne mindent azonnal akarj, hagyj időt magadnak, a testednek, a szervezetednek, hogy hozzá szokjon a változáshoz. Gyerünk Harcosok, munkára fel, találjátok meg azt az életstílust amiben kiteljesedtek, boldogok vagytok és ami számotokra a legjobb!

Szabó Zsanett

Harcos, szerezd meg a saját példányodat dedikálva:

A postaköltséget pedig Magyarországon belül odaadom ajándékba:

[xyz-ihs snippet=”onismereti-edzes-harcosoknak”]

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

© 2019 Kollár Kata.[xyz-ihs snippet=”butt-lifting-popup”]

Adatvédelem és Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi tájékoztató