Izomláz elleni jóga

Ajándék otthoni jógavideó
Kérem a videót

Túlvagy valamelyik edzésemen és alig bírsz kikelni az ágyból?

Készítettem neked egy jóga videót, ami segíti felgyorsítani az edzés utáni regenerációt. Lenyújtasz, felfrissíted a testedet és sokkal hamarabb el fog múlni az izomlázad is.

Ha pedig megcsinálod edzés előtt vagy után, meg is előzheted, hogy az izomláz valaha is kialakuljon! Emellett pedig csökkentheti az edzés közbeni sérülés esélyét.

Semmi baj, ha még sosem jógáztál vagy úgy érzed, távol áll tőled a jóga spirituális háttere! Gondolj rá úgy, mint egy edzés előtti vagy utáni nyújtásra!

Csak annyit csinálj meg belőle, amennyi jól esik és szóljon ez a videó arról, hogy megszeretgeted a testedet és a lelkedet is.

Ma reggel megcsináltam az izomláz elleni jógát! Kata, ez nagyon lélek emelő! Csodálatos érzéseket keltettél bennem ezzel a videóval! Köszönöm!

Káté Angéla

Amióta csinálom Kata jógáit, azóta sokkal hajlékonyabb lettem. Nem fájnak az izmaim, nincsenek megrövidülve. A lelki feltöltődésről nem is beszélve 🙂

Arató Vivien

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 18.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 7.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 300-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Hogyan tudlak még téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés