Q&A: Harcosképző Prémium Kollagén Fehérje

2020. november
Megrendelem a Kollagén Fehérjét

Harcosok, végtelenül köszönöm nektek, hogy ilyen rövid idő alatt már majdnem 100-an kitöltöttétek a Kollagén Fehérjéről szóló űrlapot! Rengeteg kérdést kaptam tőletek, úgyhogy összegyűjtöttem őket és most meg is válaszolom nektek!


  1.) Pontosan mit fog tartalmazni a Kollagén Fehérje?

A Kollagén Fehérje jelenleg napi adagos kiszerelésben érkezik majd hozzád. Tehát 1 napi adag 1 csomagban van, így egyrészről sokkal könnyebben tudod majd magaddal vinni akár a munkahelyedre, másrészről adagolni is egyszerűbb lesz! 1 napi adag 21g, amiből legalább 20g kollagén fehérjét tartalmaz. Mind a 3 típusú kollagén megtalálható benne (bőr, izom, ízület).

  2.) Be lesz vizsgáltatva? Mennyire hivatalos a Kollagén Fehérje?

Teljesen hivatalos. Ez egy profi termék, egy erre szakosodott gyártótól, aki a kérésemre összeállított egy receptúrát, és megkérte hozzá az engedélyeket.

  3.) Mit jelent, hogy nincs rajta címke?

Annyit jelent, hogy saját dizájnos felirattal még nincs ellátva. Egy ezüst színű csomagban van, ami el van látva LOT számmal, hogy visszakövethető és hivatalos legyen a termék.


  4.) Vegetáriánusok, vegánok is fogyaszthatják?

Marhából vonják ki a kollagénünket, így sajnos nem.


  5.) Tejmentes?

Igen. Teljesen! Én is allergiás vagyok a tejszármazékokra.

  6.) Hány mg kollagén lesz 1 adagban?

A 21g-os napi adagban legalább 20g kollagén van (ami 20.000 mg).

  7.) Hány adagot tartalmaz a havi adag?

Adott célokhoz adott csomagokat hoztam nektek létre.

▪️A Szellemi Teljesítmény Növelő Csomagban az 1 havi adag 30 darab 21g-os kollagén fehérjét tartalmaz.

▪️A Zsírcsökkentést Elősegítő Csomagban az 1 havi adag 45 darab 21g-os kollagén fehérjét tartalmaz.

(Ez az ébredéstől számított 30 percen belül elfogyasztott 30g fehérje elvén alapszik: „30 within 30” Tim Ferrisstől)

▪️Az Izmosodást Elősegítő Csomagban az 1 havi adag 90 darab 21g-os kollagén fehérjét tartalmaz.

  8.) Pontosan, hogyan kell majd fogyasztani? Mindennap kell szedni?

A fenti céltól függ, mennyi adag ajánlott. Nyugodtan konzultálj előtte a dietetikusoddal, ő mennyit javasol. De alapvetően igen, mindennap ajánlott fogyasztani.

Mivel tej nem kell hozzá, így érdemes beletenned a reggeli kávédba. Ha teszel hozzá 1 kocka 80%-os csokoládét és egy kis fahéjat (aminek egyébként is gyulladáscsökkentő hatása van) isteni íze lesz.

  9.) Milyen lesz az íze?

Ízetlen. Így nincs benne semmilyen plusz adalékanyag.

  10.) Van benne édesítőszer?

Nincsen. Mivel ízetlen, nem volt rá szükség.

  11.) Pontosan, hogy működne a rendelés? Ha elfogy, mindig szólok, fizetek és küldöd?

2-féle lehetőséget találtam ki nektek:

▪️1.) Az egyik megoldás az utánvétes fizetés. Kitöltöd egyszer a megrendelő űrlapot és a kollégám feladja neked utánvéttel a Kollagén Fehérjédet. Ott akkor fizetsz az átvételnél, ha már a kezedben van a termék. Utána pedig felhívunk téged 1 hónap múlva telefonon és megkérdezzük tőled, hogy szeretnéd-e megrendelni a következő havi adagot.

(Ennek a hátránya, hogy nem érintés mentes a fizetés, tehát találkoznod kell személyesen a futárral. Ha ezt el akarod kerülni, küldhetjük neked FoxPostos automatába is.)

▪️2.) A másik megoldás, hogy kitöltöd a megrendelő űrlapot, ami átvisz téged a Barion nevű bank védett felületére, ahol (pont ahogy a Harcosképzőért) bankkártyával tudsz fizetni. Ha szeretnéd lemondani, írsz nekem egy emailt (a hello@kollarkata.hu-ra, pont mint a Harcosképzőnél), és nem fog levonódni tőled a következő havi adag díja 30 nappal később. Ha szeretnéd a következő havi adagot, a rendszer automatikusan levonja tőled és már viszi is hozzád a futár.

A futár szállítási költsége 1.490 Ft. Az utánvét egy kicsivel több 1.990 Ft.

  12.) Én Romániában lakok. Külföldre is működik a kiszállítás?

Igen, csak a szállítási költség lesz magasabb valamennyivel. Szinte bárhova a világon el tudjuk neked küldeni. Viszont ebben az esetben kérlek, írj nekem emailt: hello@kollarkata.hu-ra

  13.) A Kollagén Fehérje fogyasztása, milyen edzés típus mellett ajánlott?

Igazság szerint nem az edzés típusától függ, hanem az aktivitási szintedtől. A cél, hogy meglegyen a heti legalább 2-3 aktív mozgásod. Ez lehet otthoni edzősvideó, jóga, HIIT edzés, lehet futás, hosszabb séták, úszás, bicajozás, tánc, erősítő edzés.

A célodtól függ, hogy milyen edzést javasolok neked. Testzsírszázalék csökkentéséhez például a hosszabb alacsonyabb intenzitású mozgásokat javaslom vagy a rövidebb, intenzív HIIT edzéseket – az edzettségi szintedtől függően. A legfontosabb a rendszeresség! Nem ajánlom, hogy csak akkor fogyassz kollagén fehérjét, amikor úgy érzed, most keményen edzettél. Próbáld ki a rendszeres kollagén fehérjét és mellé a heti legalább 2 aktívabb mozgást, tornát, edzést, plusz sétálj és mozogj mellette, amennyit csak tudsz. Lődd be, hogy minél többször meglegyen egy héten a napi 10.000 lépés!


Tudtam így válaszolni a kérdésedre, Harcos? 😊

💕 Ha szeretnél alapító taggá válni és megrendelni már most az 1. havi adag fehérjédet kedvezményes áron, gyere tovább a Megrendelő Oldalra!

El sem hiszem, hogy valósággá válik az egyik hatalmas álmom és ezzel is tudlak titeket előre segíteni az utatokon! 😍 Imádlak titeket nagyon! ❤️

Legnagyobb rajongód,
Kata

Videó

Egy videóban elviszlek magammal kirándulni Dominikán Santo Domingoba és megnézzük együtt a Los Tres Ojost, ahol a Jurassic Parkot is forgatták!

A legújabb történeteim

Tökéletes esti ital recept

Tökéletes esti ital recept

facebookyoutubeinstagramAz elméd egész nap pörög, 1010%-on teljesít, állandóan oldja meg a legújabban felmerülő problémákat. Nézi a telefont, válaszol, nézi a laptopot, figyeli a híreket, reagál mindenre és midenkire. Aztán végre hazaérsz vagy elalszanak a gyerekek...

bővebben
Tökéletes reggeli ital recept

Tökéletes reggeli ital recept

facebookyoutubeinstagramTeljesen már érzés tele energiával, pozitív gondolatokkal, átmozgatott testtel indítani a napot, mint stresszelve, agyonzsúfolt aggyal! Ezért iszom minden reggel vajas, kollagén fehérjés kávét! A recept Dave Asprey golyóálló kávéján és Tim...

bővebben