Summer Sweat Csomag

 

.

Szerezd meg 80%-os kedvezménnyel!

Előre rettegsz a fürdőruha vásárlástól?

A testedet takargatod ahelyett, hogy hátradőlnél és élveznéd a nyaralást?

Felhőtlen boldogságra vágysz? Szabadságra? Élményekre? Önbizalomra?

Egy olyan komplex csomagot találtam ki neked, ami nem csak a testedet, de a lelkedet is feltölti boldogsággal, energiával, magabiztossággal! Hogy ne csak szexin nézz ki a tengerparton, de úgy is érezd magad!

Azt látom nap, mint nap, hogy míg külsőre semmi okod nincs arra, hogy szégyenkezz a tested miatt, mégsem engeded meg magadnak azt a valódi felhőtlen boldogságot.

Nem mersz hátradőlni egy kis időre sem, mert valami mindig van, ami miatt aggódni lehet, ami nem tökéletes, amiben van akárcsak egy milliméternyi hiba is.

Éppen ezért szeretnék a konkrét edzésprogram kiegészítéseként egy kicsit a lelki feltöltődésre is fókuszálni.

1. 30 napos Summer Sweat Edzésprogram

Egy komplett edzésprogram kifejezetten azért, hogy magabiztosan hord azt a fürdőruhát a parton.

Az edzősvideókat bárhol, bármikor meg tudod csinálni, akár a tengerparton is! Brutál hatékonyak és még élvezni is fogod őket!

Néhányat az edzősvideók közül a horvát tengerparton forgattam, így a háttérben ott hullámzik a gyönyörű azúrkék tenger, ami még inkább hozzátesz a nyári életérzéshez.

Meg fogom neked mutatni a gyakorlatok könnyített és nehezített verzióját is, így ki tudod választani épp aznap, melyikhez van kedved. Ráadásul készítettem neked az edzősvideók mellé egy 30 napos órarendet is, aminek a segítségével nem fogsz elveszni az edzések között.

Az órarend segítségével útmutatást, vezetést kapsz és sokkal könnyebben végig tudod majd csinálni a 30 napot.

 

Ára: 24.990 Ft

2. Álom-Gardrób Öltöztetés

Hogy ne csak belülről, de kívülről is igazi magabiztosnak érezd magad, a Csomagba belecsempésztem neked egy igazán stílusos öltöztetést a csodálatos Kollár Ágnes Stúdióban. Időpont egyeztetés után 1,5 órában csak RÁD koncentrálnak a profi öltöztetők.

Ára: 20.000 Ft

3. 2 Különleges Meditáció

Különlegesek, mert segítenek megtalálni a gyökereidet, feltöltik a szívedet-lelkedet hálával és ezáltal mélyebben tudsz majd aludni, reggel pedig energiától kirobbanva indulsz neki a napodnak.

Ára: 9.990 Ft

4. 2 hónapos Insane Edzésterv

78 oldal. 8 hét.

Egy ebook, amit szintén bárhová magaddal vihetsz akár a telefonodon! Fényképekkel, leírással mutatom meg a sajáttestsúlyos gyakorlatokat, tippekkel, tanácsokkal kiegészítve.

Ára: 9.990 Ft

4. Kata kedvenc vegán receptjei

Nyáron különösen jól esnek a könnyű, gyors, finom, egészséges ételek, amiket akár nyaralás alatt is el tudunk készíteni az apartman kis konyhájában.

Összegyűjtötten neked néhányat a kedvenceim közül.

Ára: 1.990 Ft

6. Kata kedvenc nyári receptjei

Összegyűjtöttem neked a kedvenc nyári receptjeimet, amiket könnyű megcsinálni, kevés összetevőből állnak, mégis isteniek és szuper jól tudnak esni a hőségben!

Ára: 1.990 Ft

5. Ebook: Hogyan alakítsd szokássá az edzést?

9 tipp lusta/elfoglalt Harcosoknak, hogyan érdemes új szokásokat bevezetni és rutinná alakítani. Az életed bármely területén tudod alkalmazni, és ha betartod a 9 tippet, meglesz az eredménye!

Ára: 1.050 Ft

A Summer Sweat Csomag ára

70.000 Ft HELYETT

MINDÖSSZE 14.990 Ft

Nem mindig van időm eljutni az edzőterembe, és őszintén szólva, kedvem sem. A sok ember, az állandó tömeg, a dugó… Imádom, hogy ezeket az edzéseket otthon is meg tudom csinálni, akár egy 30 perces szünetet tartva munka közben! Arról nem is beszélve, mennyire élveztem a recepteket! 🙂 Valódi testi-lelki motiváció!

Kollár Anna

Self-Love Coach

Ez a videó egyszerűen fantasztikus lett, alig várom a folytatást! Szuper gyakorlatok, nagyon jó, hogy visszaszálálóval mennek a feladatok! Imádtam a zenéket is! Ez az edzés tipikusan úgy lett összeállítva, hogy a nagy izzadás mellett minden percét élveztem! 😊 ❤️

Bánhegyi Dóra

Harcosképzős

Képzeld Kata, annyira jók a videóid, hogy egy ágy és egy bőrönd tartó között is meg lehet csinálni az edzéseidet! 😄

Saáryné Pacsó Tünde

Harcosképzős

Lehet, hogy nemcsak nyári terveid vannak az életmódváltással.

Lehet, hogy nemcsak erre a 3 hónapra akarsz testi-lelki egyensúlyt, boldogságot.

Helyes! A könyvem és a Harcosképző mind-mind a te gondolkodásmódod köré épültek! Nálunk alapvetően nem az a cél, hogy pont erre a pár hétre jól mutass a parton, hanem hogy a hétköznapokban – akár csak egy random kedd reggel is – úgy érezd magad a bőrödben, ahogyan arról álmodozol! Szexin, magabiztosan, erősen, képesen arra, hogy véghez vigyél bármit, amit a fejedbe vettél!

Ez a cél. Ez a hosszútávú cél.

De gyere, most nyerjünk egy kis motivációt, energiát a közelgő csoda időből, napsütésből, boldog melegségből, friss, sós tengerillatból! Vágjunk bele közösen ebbe a programba, töltsük föl együtt a lelkedet, a testedet és élvezzük ki minden cseppjét a nyárnak! 🙂

Ráadásul 80%-os kedvezménnyel!

Szerezd meg a Stresszmentesen Bikiniben Csomagot és töltődj fel testileg-lelkileg nyárra 80%-os kedvezménnyel!

70.000 Ft helyett MINDÖSSZE 14.990 Ft-ért!

[xyz-ihs snippet=”summer-sweat-csomag”]

 

Ha kitöltöd ezt az űrlapot, a rendszer átirányít majd a Barion nevű bank védett felületére, ahol bankkártyával tudsz majd fizetni.

Ha utalni szeretnél, akkor írj nekem egy emailt: hello@kollarkata.hu

És írj akkor is bátran, ha bármilyen egyéb kérdésed van! 🙂

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013