Kerülj életed legboldogabb formájába!

.

Ha meguntad, hogy már nem érzed jól magad a saját bőrödben.

Ha szükséged van egy szakértőre, aki segít neked ebben és nem hagyja, hogy feladd.

Kipróbáltál már mindent, mégsem értél el hosszútávú eredményeket?

Túl vagy az összes diétán, speckó edzésprogramon, csoportos órán?

De egyik sem volt elég hatékony, egyiket sem élvezted eléggé, mindegyik becsődölt?

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én úgy vettem észre, hogy a személyes céljaimat a lehető legnehezebb valóra váltani!

  • Ugyanis nincsenek határidők,
  • Nincs egy főnök, aki számon kér,
  • Nem függ tőle senki és semmi, mint pölö a fizetésem…

Miközben ezek a feladatok attól ugyanúgy ott lebegnek a fejünk fölött. Nekünk pedig időt kell teremtenünk a saját álmainkra. Ez az egyik oldala.

A másik oldala az, hogy fogalmad sincs pontosan, mit is kéne csinálnod, ha mégis bekukkantasz az edzőterembe. 

A legkülönbözőbb célokkal érkeztek már hozzám emberek személyi edzésre: 

 

  • Volt olyan, aki babát szeretett volna, de pajzsmirigy alulműködés miatt javasolta az orvos az edzsést.
  • Volt olyan, aki épp új vesére várt és a lehető legjobb esélyeket akarta megadni a testének.
  • Volt olyan, aki a férjét szerette volna motiválni arra, hogy edzen, ezért példamutatásként feszesre dolgoztuk a testét.
  • És olyan is, aki több kilót szedett fel, mint a felesége a terhesség során, ezért ideje volt formába lendülnie a kisfiáért.

 

De 1 valami mindenkiben közös: Motivációra + számonkérésre + szakértelemre vágynak! 

%

Ennyire lesz könnyű

%

Ennyire fogod élvezni

%

Ilyen brutálisan jól érzed majd tőle magad a bőrödben

Miben tudok neked segíteni?

1.) Szépen fokozatosan haladunk előre, amíg el nem jutsz életed eddigi legboldogabb formájáig!

 

Az első edzésünkön megbeszéljük a konkrét céljaidat – fogyni szeretnél, tömeget növelni, állóképességen javítani, stb. – elvégzed a fitteszteket, felmérjük, hol tartasz most ehhez képest és ezalapján összeállítok neked egy edzéstervet.

Szépen fokozatosan a jelenlegi szintedhez igazodva haladunk egyre egyre előrébb! Amíg a végére már olyan gyakorlatokat is könnyedén megcsinálsz, amikről korábban még álmodozni sem mertél!

2.) Kőkeményen számon vagy kérve egy személyi edző által!

Nincs olyan, hogy ma más a fontosabb. Nincs olyan, hogy ma nincs annyira kedvem. Olyan van, hogy vár rád valaki egy előre megbeszélt időpontban, akit nem akarsz cserben hagyni.

Nem fogod feladni, ha van, aki számít rád és egy újabb kemény, de nagyon élvezetes edzéssel vár téged a teremben!

Ha eddig nem kopogtatott be hozzád önként a motiváció angyala, majd én teszek róla, hogy ne add fel!

3.) Mérések 10 alkalmanként!

Hogy objektíven lásd, mennyit fejlődtél, ne csak érzésre lásd, hogy ez “mintha” jobban menne, mint a múltkor.

Ráadásul ehhez mérten alakítjuk tovább az edzéstervedet is. Vannak bizonyos gyakorlatok, technikák, amiket “ki kell érdemelni”. Azért dolgozunk, hogy egyre magasabb szinteket érhess el és még véletlenül se stagnáljon a teljesítményed.

Számokkal látjuk majd, ahogy egyre közelebb érsz a célodhoz.

4.) Névre szóló online felületet kapsz otthoni edzősvideókkal, hogy akkor se állj le, ha nem találkozunk!

Kapsz tőlem egy névre szóló felületet, ahol egy havi órarend vár majd! Be lesznek írva a személyi edzős találkozóink, azokon a napokon pedigo, amikor nem találkozunk, otthoni edzősvideókkal tudsz még gyorsabban előrelépni!

Ezekhez nem kell majd semmilyen eszköz – maximum Erősítő Gumiszalag – cserébe brutál hatékonyak és akár a saját nappalidban is meg tudod őket csinálni.

A 10 alkalmas csomag mellé odaadom még a könyvemet is, az Önismereti Edzést. A 30 alkalmas mellé pedig kapsz egy ajándék Álom Gardrób öltöztetést egy gyönyörű olasz divatsúdióban!

Sosem mertem egyedül edzőterembe menni, mert elvesztem a rengeteg gép között! Fogalmam sem volt, melyikkel mit kell csinálni és aztán hogyan tovább… Féltem a sérüléstől, ráadásul nem volt elég motivációm 2-nél többször elmenni egyedül!

Kata rengeteg hitet, motivációt adott és nemutolsó sorban elmondta, mit miért hogyan csinálunk, így én is megtanultam, mire van szükséges egy edzőteremben! Végre jól érzem magam a bőrömben, tele vagyok energiával és büszke vagyok arra, amit elértem!

Nagy Bianka

Netflix ügyfélszolálgat

Még soha életemben nem találkoztam ennyire inspiráló és hiteles edzővel, mint Kata.

(Pedig egy párat “elfogyasztottam” már az évek alatt. ;)) Mindig felkészült, odaadó, egyszerűen imádom!

Soha nem voltam túl kitartó mozgás terén,  de ez most úgy érzem, megváltozott. Ha épp nem Katával edzek, ami azért bevallom, sokszor erőt próbáló, akkor is mindig keresem a lehetőségét a plusz mozgásnak, mert olyan jó azt tapasztalni, hogy napról napra fittebb és erősebb vagyok. És nem utolsó sorban azt vettem észre, hogy a mozgás gyógyszer a testemnek és orvosság a lelkemnek. Köszönet és hála Kata, hogy foglalkozol velem és segítesz elérni a célomat, egy egészséges és szexi testet!

Kata függő lettem! 🙂

Óvári Gabriella

Főállású anyuka

Mindig is tudtam, hogy mit kellene csinálnom. Voltam már jó formában és pontos elképzelésem volt arról, hogy mit kellene tennem, hogy visszaszerezzem. A gond az volt, hogy eltel 10 év és ez sosem történt meg. Egyszer-kétszer próbálkoztam, realizáltam mekkora a szakadék aközött, ahol vagyok és aközött, ahol hittem, hogy vagyok és ettől a csalódástól csak még inkább elment a kedvem az egésztől! 

Katának a – szinte túlegyszerűsítettnek tűnő – lépéseivel tudtam megkezdeni a tényleges visszatérést ahhoz, hogy formába jöhessek! És végül heti 2 edzéssel elértük, hogy félévvel később életem legjobb formájában legyek!

Szücs Zsolt

CEO EzVanKiadó

Hol tartom a személyi edzéseket?

Az edzéseket Budán a Feneketlen tó mellett tartom egy tündéri edzőteremben, ami délelőttönként majdnem teljesen a miénk! 

A Mass Fitness címe: Budapest, Bartók Béla út 61, 1114 

Térkép

Hogy néznek ki az edzéseink?

Nem kell többet attól félned, hogy felesleges, nem hatékony dolgokat csinálsz. 

Nincs több veszélyes, eredménytelen diéta. 

Nincs több feladás!

Könnyű lesz?  

Nem, persze, hogy nem lesz könnyű. Amíg bevezetsz az életedbe egy új szokást és rutinná alakítod, az idő és erő.

De meg fogja érni?

Az edzésben az a legjobb, hogy hatástöbbszöröző ereje van. Ez azt jelenti, hogy ha fizikailag rendben vagy, az életed minden területén sokkal-sokkal-de ezerszer sokkal jobban tudsz teljesíteni. Tele vagy energiával, motivációval, egészséges vagy és tele tenniakarással. Ez hatással lesz a magánéletedre, a munkádra és úgy általában az életed minden területére.

Az életmódváltás nem arról szól, hogy jól nézz ki abban a fürdőruhában – bár van egy ilyen előnye is, igen 😛 – arról szól, hogy kihozd a napjaidból és saját magadból a lehető legtöbbet. Emeld az életminőségedet, növeld az önbizalmadat és változtass a saját magaddal való kapcsolatodon. 

Ki fog húzni a mélységekből, újra fog építeni és a végére tisztelettel bánsz majd saját magaddal, ami megváltoztatja az egész életedet.

Jelentkezz hozzám Személyi Edzésre:

[xyz-ihs snippet=”szemelyi-edzes-jelentkezes”]

Kire bíznád rá magad?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach.

Naponta több mint 14.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait.

Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

Már több mint 6.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 200-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013