Túléltem a dominikai földrengést!

2020. október
Megnézem a Youtube videót

Aki olvasta a postjaimat, amikor Balin voltam, talán még emlékszik, hogy ott ébredtem életemben először földrengésre. Hát ma hajnal 5-kor megvolt a 2. 🤷🏻‍♀️  Itt nem kellett azon gondolkodnom, hogy ez mi, hogy ilyen-e egy földrengés vagy ez most más. Ó, nem! Most az erősségének köszönhetően pontosan tudtam, mi történik. 

Izgalmas érzés. Baromi kiszolgáltatott.

Fekszel az ágyadban, épp egy ijesztően élethű álomból ébredsz, feletted a plafonon egy masszív ventillátor, ami amúgy sem a legstabilabban forog egész este… és minden remeg körülötted.

Nem az ágyad remeg, vagy a polcok. Az egész épület rázkódik! 😳

Mi fut át ilyenkor az elméden?

 

  Az, hogy egy apró légypiszok vagy a természet erőihez képest, mert ha ez nem egy aprócskább rengés, hanem kinyílik a föld alattad, akkor ennyi volt.

  Az, hogy ha komolyabb lesz, mit csinálsz: Viszel-e magaddal valamit és mit, hova mész, meddig várj, mi számít komolynak?

  Az, hogy úgysem fog semmi baj történni, olyan csak a filmekben van.

✅  És aztán eltelik egy kis idő, jön egy minimanó utórengés és mégis átszalad rajtad, hogy ez volt-e az a pillanat, amikor fel kellene tenned az élet mély kérdéseit. 😄

 

Hogy teljesen őszinte legyek veled, az elmúlt hetekben olyan földrengés mélységű kérdéseket teszek fel magamnak és annyit foglalkozok ezekkel a magma mély témákkal, hogy csak vállat vontam az utolsó pontra. Azt hiszem, az önismeretet akkor „csinálod jól”, ha nem kell egy földrengés hozzá, hogy foglalkozz vele.

Úgyhogy Harcos, most hadd legyek én a földrengés az életedben, hogy ne kelljen igazit átélned:

💕  Mire vágysz igazán?

💕  Mi az, amit mindennél jobban szeretnél, de rettegsz belekezdeni?

💕  Ha holnap hajnal 5-kor megnyílik alattad a föld, mi az, amit igazán sajnálnál, hogy nem tettél meg, hogy nem éltél át, hogy nem éreztél?

 

Gyerünk, kezdj bele ma!

Indítsd el! Csak az első lépést tedd meg!! 😍

És ha van kedved, oszd meg velem itt kommentben, hátha tudok benne segíteni!

Legnagyobb rajongód,
Kata

💕  U.I.: Ha szívesen elolvasnád vagy meghallgatnád a könyvemet, kattints ide: https://kollarkata.hu/onismereti-edzes

“Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat, hanem, ha nincsenek céljaid.” – Benjamin Elijah Mays

Videó

Egy videóban elviszlek magammal kirándulni Dominikán Santo Domingoba és megnézzük együtt a Los Tres Ojost, ahol a Jurassic Parkot is forgatták!

A legújabb történeteim

Dominika valódi arca

Dominika valódi arca

Azt hiszem klisék és túlzások nélkül ki lehet jelenteni, hogy az ember életében kevés sorsfordítós, mindent megváltoztató nap van. De az biztos, hogy a tegnapi napom ilyen volt. Itt ülök feketére befogott lábfejjel, enyhén meghúzott csuklóval, álmosan, miközben a...

bővebben
Alig mertem megosztani ezt a képet

Alig mertem megosztani ezt a képet

Őszinte leszek hozzád, Harcos... sokat gondolkodtam azon, hogy megosszam-e veled ezt a fényképet. Mert tudom, hogy aki ismeretlenül lájta, mit gondol róla: „Túl izmos, túl férfias, biztos mindennap irdatlan súlyokat tol és csak csirkén, meg rizsen él.” De nem érdekel,...

bővebben
YouTube Videó: A barlang, ahol a Jurassic Parkot forgatták

YouTube Videó: A barlang, ahol a Jurassic Parkot forgatták

Harcosok, felkerült a legújabb YT videóm, ahol megmutatom nektek a Los Tres Ojost, azaz a 3 szemet, ahol olyan filmeket forgattak, mint a Tarzan vagy a Jurassic Park! 🦕 Elkirándulunk a Karib tengerhez és még egy Wendy’s-ben is enni fogunk! 💕 Ha kíváncsi vagy a...

bővebben

[xyz-ihs snippet=”hirlevel”]