Van olyan újévi fogadalmad, amit már egymásután vagy 4. évben fogadsz meg a tűzijáték alatt, de sosem sikerül valóra váltani?

Esetleg a rendszeres edzéssel és az életmódváltással is kapcsolatos? 

Nekem is van ilyen fogadalmam, valószínűleg még több is, mint neked.

Úgyhogy eldöntöttem, hogy 2018 lesz az az év, amikor valóra váltom őket.

 

 

Tudom, hogy ez sokaknak nem tűnik olyan súlyosnak, mint nekem, de 2018. október 21-én 25 éves leszek (!!!) – próbálta meg kijelenteni a lány higgadtan, ám a tekintetéből üvöltő pánik azonnal leleplezte.

Számomra a 25 az utolsó megálló a 30 előtt, és úristen, addig még mennyi mindent kell elérnem!

Ismerős érzés?

A te fejedben is vannak olyan határidős dolgok – mint például megtalálni álmaid munkáját, lakást venni, családod alapítani, stb. – amivel úgy érzed, le vagy maradva?

Nem vagy egyedül.

De tudod mit?

Idén tényleg csináljuk meg ezeket a régóta húzódó terveket, hogy aztán büszkén zárjuk le őket.

 

Én beleírtam őket a Mit akarok elérni 2018-ban? doksimba (ahogy egy korábbi postban meg is írtam), ha neked nincs ilyened, és nem is akarsz, akkor csak ezeket a terveket írd össze.

Mentsd le, vagy éppen tedd ki egy jól látható helyre és csináljunk egy stratégiát arra vonatkozóan, hogyan csináljuk meg őket!

Pontról pontra haladj vele, mihez mi kell és azt mikor csinálod meg, aztán írd be a naptárba és már csak a megvalósítás marad:))

 

Ha elhatározod, hogy megcsinálod ezeket a fejfájást okozó álmokat, és a megfelelő technikával felkészülsz rá előre, hidd el, hogy véghez tudod vinni őket.

Mert nem azért nem sikerültek eddig, mert nem vagy hozzá elég, vagy mert nem volt rá időd, hanem azért nem voltak prioritások.

Más fontosabb volt.

De idén másként lesz.

Idén ők is előre kerülnek a fontossági sorrendben és kipipáljuk őket egytől egyig!

 

Ha van olyan régóta húzódó fogadalmad, ami tényleg a rendszeres edzéssel kapcsolatos, akkor nézd meg az Edzéstervemet, ami egy 78 oldalas ebook képekkel, leírásokkal, elemjeire bontott gyakorlatokkal és egy 2 hónapos fokozatosan nehezedő órarenddel, valamint az Edzésprogramomat, ami ezeket az edzéseket videós formában tartalmazza.

Tehát velem tudod őket csinálni, és plusz edzéseket, videókat is találsz itt, amik az ebookban nincsenek benne 😊

 

Ha komolyan gondolod az idei életmódváltást, és szeretnéd kicsiben elkezdeni, akkor:

1. Itt találod az EdzésTervet!

2. És itt az EdzésProgramot!

3. Hétfőnként (10:00-11:00, 17:00-18:00) és szerdánként (19:00-20:00) pedig nagy szeretettel várlak a John Reed gyönyörű termébe, ahol az első alkalom ingyenes!

Úgyhogy gyerünk!

Legyen 2018 eddigi életünk legjobb éve!!