Warrior Band - Erősítő Gumiszalag

Helyettesítsd vagy egészítsd ki a súlyzós edzéseidet Warrior Banddel!

Kifogytunk a készletből! Írj bátran, ha lemaradtál: hello@kollarkata.hu

Akkora sikerük volt az Erősítő Gumiszalagoknak, hogy 3 napon belül mind elfogyott karácsonykor! És azóta is sokan kérdeztétek, mikor lehet újra rendelni.

Azt is megígértem nektek, hogy nem csak az Erősítő Gumiszalagokat lehet majd megszerezni, de a hozzájuk tartozó edzősvideósorozatot is! Hogy ne csak az 5 darabos, különböző nehézségi szintű szalagokat szerezd meg a hozzájuk járó táskával, de egy komplex edzéstervet is arra vonatkozóan, hogyan tudod majd őket a gyakorlatban is használni!

6 edzősvideót készítettem neked 10-20 perceseket, amikben velem együtt végig tudod csinálni a gyakorlatokat a megfelelő szalag kipróbálásával!

A 3. csomagban pedig 10 Alkalmas Személyi Edzés Bérletet tudsz tőlem kérni! Ezt a csomagot azoknak találtam ki, akik megunták, hogy egyedül nem megy! Azoknak, akiknek több motiváció kell, és valaki aki folyamatosan ott van, számon kéri őket és segít benne, hogy közösen elérjék a céljait. De figyelj, mert limitált helyem van!! 

“Oké, oké, de hogy néznek ki az Erősítő Szalagos edzősvideók?

Csak lábra erősítünk benne, mert nekem karra is kéne!”

Kukkants bele:

„Uuuuuuuu, Kata, hát én pont ilyenre gondoltam, amikor a gumiszalagos edzésről beszéltél 😎😎 és nagyon tetszik ez az alámondás, mert sokkal tisztábban lehet hallani!”

Szolga Valentina

“Kegyetlen kemény, mégis jóhangulatú, vidám edzések! Pont amire szükségem volt!”

Nagy Bianka

%

Ennyire lesz kemény az edzősvideó

%

Ennyire fognak tetszeni a rózsaszín Szalagok

%

Ennyire fogod jól érezni magad az edzések után

Milyen előnyei vannak annak, ha Erősítő Gumiszalaggal edzel?

  • Megsokszorozhatod a sajáttestúlyos edzéseid hatékonyságát!
  • Rövidebb idő alatt, kevesebb edzéssel sokkal gyönyörűbb eredményeket tudsz elérni!
  • Olyan, mintha súllyal edzenél, anélkül hogy konditerembe kellene menned!
  • Éppen ezért annyira feszes és tónusos lesz a feneked, a lábad, a karod, a hasad, mint amennyire az Erősítő Szalagok nélkül sosem! 

Rendeld elő a saját Warrior Bandedet!

Kifogytunk a készletből! Írj bátran, ha lemaradtál: hello@kollarkata.hu

[xyz-ihs snippet=”karacsony”]

 

Miután kitöltötted az űrlapot, a Barion nevű bank át fog vinni a saját védett felületére, ahol bankkártyával tudsz majd fizetni.

Ha inkább utalnál, vagy van bármilyen kérdésed, írj bátran: hello@kollarkata.hu

Van még egy előnyt nem mondtam el neked, bátor Harcos 🙂 Ez csak zárójeles, de hozzátartozik az igazsághoz: Az Erősítő Gumiszalagok színesek és csodásak és gyönyörűek és egyszerűen csak jó velük edzeni! 🙂 Ránézel és egyszerűen csak megjön a kedved a vidám, feltöltő mozgáshoz!

Remélem, hogy te is legalább annyira élvezel majd velük edzeni, mint én! És legalább annyi örömet adnak majd neked, mint nekem és a Harcosképzősöknek! Akár egyedül edzel vele otthon, akár közösen egy barátnőddel vagy a lányoddal, akár velem együtt a személyi edzésünk során! 🙂 

Bármelyik opció is a tiéd én várom hatalmas szeretettel és izgatottsággal a véleményedet és a megéléseidet róla! Gyerünk előre Harcos! Képes vagy rá!

Legnagyobb rajongód,

Kata

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013