ELFOGYOTT: Warrior Band Karácsonyi Csomag

 Szerezd meg saját magadnak vagy a kedvenc szerettednek karácsonyra!

ELFOGYOTT

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A karácsonyi csomag fő célja, hogy akár magadat, imádott Harcosom, akár a szeretteted, például a lányodat, meg tud lepni a világ egyik legjobb ajándékával: Egészséggel, energiával, önszeretettel, kitartással és persze feszes testtel 🙂

Úgyhogy akár ajándékba is tudod kérni vagy adni.

Már egy ideje ígérem neked, Harcos, hogy a karácsonyi csomagban azok is hozzá tudnak majd jutni a Warrior Bandhez – Erősítő Gumiszalagokhoz, akik nem tagjai a Harcosképzőnek! (Ők már megkapták a sajátjukat)

Azt is ígértem, hogy nem csak az Erősítő Gumiszalagokat lehet majd megszerezni, de a hozzájuk tartozó edzősvideósorozatot is! Hogy ne csak az 5 darabos, különböző nehézségi szintű szalagokat szerezd meg a hozzájuk járó táskával, de egy komplex edzéstervet is arra vonatkozóan, hogyan tudod majd őket a gyakorlatban is használni!

6 edzősvideót készítettem neked 10-20 perceseket, amikben velem együtt végig tudod csinálni a gyakorlatokat a megfelelő szalag kipróbálásával!

A 3. csomagban pedig 10 Alkalmas Személyi Edzés Bérletet tudsz tőlem kérni! Ezt a csomagot azoknak találtam ki, akik megunták, hogy egyedül nem megy! Azoknak, akiknek több motiváció kell, és valaki aki folyamatosan ott van, számon kéri őket és segít benne, hogy közösen elérjék a céljait. De figyelj, mert limitált helyem van!!

“Oké, oké, de hogy néznek ki az Erősítő Szalagos edzősvideók?

Csak lábra erősítünk benne, mert nekem karra is kéne!”

Kukkants bele:

„Uuuuuuuu, Kata, hát én pont ilyenre gondoltam, amikor a gumiszalagos edzésről beszéltél 😎😎 és nagyon tetszik ez az alámondás, mert sokkal tisztábban lehet hallani!”

Szolga Valentina

“Kegyetlen kemény, mégis jóhangulatú, vidám edzések! Pont amire szükségem volt!”

Nagy Bianka

%

Ennyire lesz kemény az edzősvideó

%

Ennyire fognak tetszeni a rózsaszín Szalagok

%

Ennyire fogod jól érezni magad az edzések után

Milyen előnyei vannak annak, ha Erősítő Gumiszalaggal edzel?

  • Megsokszorozhatod a sajáttestúlyos edzéseid hatékonyságát!
  • Rövidebb idő alatt, kevesebb edzéssel sokkal gyönyörűbb eredményeket tudsz elérni!
  • Olyan, mintha súllyal edzenél, anélkül hogy konditerembe kellene menned!
  • Éppen ezért annyira feszes és tónusos lesz a feneked, a lábad, a karod, a hasad, mint amennyire az Erősítő Szalagok nélkül sosem! 

SAJNÁLOM HARCOS, DE KIFOGYTUNK AZ ERŐSÍTŐ GUMISZALAGOKBÓL!

ELFOGYOTT

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Van még egy előnyt nem mondtam el neked, bátor Harcos 🙂 Ez csak zárójeles, de hozzátartozik az igazsághoz: Az Erősítő Gumiszalagok színesek és csodásak és gyönyörűek és egyszerűen csak jó velük edzeni! 🙂 Ránézel és egyszerűen csak megjön a kedved a vidám, feltöltő mozgáshoz!

Remélem, hogy te is legalább annyira élvezel majd velük edzeni, mint én! És legalább annyi örömet adnak majd neked, mint nekem és a Harcosképzősöknek! Akár egyedül edzel vele otthon, akár közösen egy barátnőddel vagy a lányoddal, akár velem együtt a személyi edzésünk során! 🙂 

Bármelyik opció is a tiéd én várom hatalmas szeretettel és izgatottsággal a véleményedet és a megéléseidet róla! Gyerünk előre Harcos! Képes vagy rá!

Legnagyobb rajongód,

Kata

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013