Önismereti Edzés

Avagy a rendszeres edzés stratégiája

69% Önismeret. 31% Stratégia.

Az életmódváltás csodaszerét újra és újra és újra felfedezik szinte mindennap. Vedd meg ezt a tablettát. Szedd be ezt a port. Kövesd pontosan azt a diétát, amit a legnagyobb sztárok, vagy éppenséggel a legecofriendlybb ősemberek… Fárasztó és már-már veszélyes, mennyi ellentétes információ kering internet- és ismerős-szerte a világban. Mert ugyebár nem csak az ál-szakemberektől olvassuk ezeket a postokat, de a tág barátikörünktől is. Így amint belevágsz az életmódváltásba sorra érkeznek hozzád a jobbnál jobb tanácsok, általában a legegészségtelenebb ismerőseidtől.

Na, hát ebben a könyvben ilyen tippeket nem fogsz találni. Nem lesz benne, hogy ha fél lábon ugrálva kéred az eső isteneit, miközben fagyit eszel, akkor a fagyiból a kalória felszáll a mennyekbe. Cserébe írok arról, mik a legnépszerűbb tévhitek és mi belőlük az igazság. Mik az alapok, amikre építkezhetsz és mi az a stratégia, amit ha követsz, nem csak a nyári fürdőruha alakra fogsz fókuszálni, hanem arra, hogy azt az életet éld, amit megálmodsz magadnak. Ez az egyik része.

A másik része önismeret. Kőkeményen. Egy olyan lánytól, akit az edzés húzott ki a depresszió csúnya fekete gödréből. Figyelj, mert 18 éven aluliaknak nem ajánlom a soraimat erről a témáról. Őszinte vagyok. Meztelenül. Titkok nélkül. Sok mindent csesztem el, annál is többet tanultam. Testképről, önértékelésről, arról, hogy az edzés egy életmód, egy gondolkodásmód, nem pedig gömbölyű popsi. (Nem csak gömbölyű popsi :P)

Mit mondanak a Harcosok, akik már olvasták

Még soha életemben nem találkoztam ennyire inspiráló és hiteles edzővel, mint Kata.

(Pedig egy párat “elfogyasztottam” már az évek alatt. ;)) Mindig felkészült, odaadó, egyszerűen imádom!

Soha nem voltam túl kitartó mozgás terén,  de ez most úgy érzem, megváltozott. Ha épp nem Katával edzek, ami azért bevallom, sokszor erőt próbáló, akkor is mindig keresem a lehetőségét a plusz mozgásnak, mert olyan jó azt tapasztalni, hogy napról napra fittebb és erősebb vagyok. És nem utolsó sorban azt vettem észre, hogy a mozgás gyógyszer a testemnek és orvosság a lelkemnek. Köszönet és hála Kata, hogy foglalkozol velem és segítesz elérni a célomat, egy egészséges és szexi testet!

Kata függő lettem! 🙂

Óvári Gabriella

Rendkívül őszinte gondolatok egy edzőtől, személyes tapasztalásokkal! Végre egy könyv, ami nem a kalóriák számolásával akar rávenni az életmódváltásra, testmozgásra, egy könyv, amiben nem konkrét recepteket kapsz az életviteled kialakításához, hanem számos ötletet és tippet, hogy kipróbálhasd neked mi az ami igazán jó és hatásos, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba.

Kata a könyvében arra biztat, hogy ne mindent azonnal akarj, hagyj időt magadnak, a testednek, a szervezetednek, hogy hozzá szokjon a változáshoz. Gyerünk Harcosok, munkára fel, találjátok meg azt az életstílust amiben kiteljesedtek, boldogok vagytok és ami számotokra a legjobb!

Szabó Zsanett

Na, már sikerült is elolvasnom, pedig az nálam nagy szó! 🙂 Általában nehéz lekötni a figyelmem, de ezzel úgy voltam, hogy na még egy kicsit, na még egy kicsit, aztán hirtelen elfogyott, mint egy nutellás süti! Nagyon tetszettek a személyes történetek és a filozófiai párhuzamok is! Tökéletesen mutatja meg, hogy a rendszeres edzés, miért sokkal több, mint a külsőségek! Gratulálok! 🙂
Bíró Márk

Olvass bele a könyvbe:

„Lemondások vannak, fájdalom van, nehézség van, és nem, egyáltalán nem könnyű új életmódot kialakítani. De amiről lemondtál, ahelyett jöhet egy csomó jobb dolog. A fájdalomnak vannak fokozatai, hozzájuk szoksz, lehet, hogy megszereted, de az is lehet, hogy olyan edzést választasz, aminek hosszú távon nem is elemi része a fájdalom.

A nehézség pedig nevel. Kitartóbb leszel, makacsabb, bátrabb, tudatosabb. Tisztába kerülsz önmagaddal olyan mélyen, amiről most még elképzelésed sincs. Tudni fogod, mire miért reagálsz úgy, ahogy. Mikor van az, amikor azért vagy rosszul lelkileg, mert fizikailag nem stimmelsz. És mikor van az, amikor azért van fizikai fájdalmad, betegséged, mert lelkileg nem vagy jó helyen.

Érezni fogod a határaiadat. Mi fér bele, mennyivel lépheted túl és hogyan. Bízni fogsz önmagadban, mert olyan kihívásokat tudsz már magad mögött, amiktől korábban az ajtón nem mertél volna kilépni. Hinni fogsz a képességeidben, és két lábbal állsz majd az életed talaján.

Ha pedig kihúzzák alólad a szőnyeget, gyorsabban állsz majd fel, mint eddig bármikor. Ne akard kikerülni a megterhelést, mert ha mindig a lehető legkönnyebb út felé törekszel, sosem fogod megtapasztalni azt az őrjítően izgalmas ízt, amit az adrenalin robbanása kelt minden porcikádban. Nem fogod átélni a legyőzhetetlenség érzését, sem azt a mély alázatot, ami benned lesz mások, saját magad és az élet felé.

Számomra erről szól az edzés.”

Ki az a Kollár Kata?

Kollár Kata az elit, online életmódváltó közösség – a Harcosképző alapítója, csoportos edző, személyi edző és táplálkozási tanácsadó. Az Önismereti Edzés című könyv írója.

Naponta több mint 100.000 Harcost inspirál online platformjain, több százezren vettek részt online edzésein és Kihívásain és több mint ezer Harcos tagja az életmódváltó közösségének, a Harcosképzőnek.

A Harcosképző módszerével anélkül épül be az egészséges életmód a mindennapjaidba, hogy észrevennéd! Könnyedén, biztonságosan, éhezés és ön-sanyargatás nélkül érheted el velünk a céljaidat! 

További infóért a Harcosképzőről, kattints ide!

Ha pedig kérdésed van, írj bátran: hello@kollarkata.hu 

Hallgasd meg másoknak, hogy tetszett a könyvem

Zsac nemcsak videóban véleményezte az Önismereti Edzést, de képzeld, ő olvasta fel hangoskönyv formájában is! Tehát ha tetszett a videó, hallgasd meg a könyvet is bátran!

Szerezd meg a saját példányodat még ma:

✅  1.) Meg tudod rendelni a Fizikai Könyvet, ami szállítási költséggel együtt: 6.990 Ft-ba kerül.

✅  2.) És meg tudod rendelni mellé vagy önmagában a Hangoskönyvet Szücs Zsolt (Zsac) felolvasásában, ami: 2.990 Ft-ba kerül.

Csak írj nekem egy emailt: hello@kollarkata.hu

Írd meg kérlek a számlázási címedet, (a Fizikai Könyv esetében a postázási címedet is) és a telefonszámodat!

Hogyan tudlak még téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés