fbpx

Harcosképző Blog

Mentális és fizikai egészség, utazás, életmód
[VIDEÓ] Miért költöztem Dominikára?

Hogyan teremtsd meg az áloméleted?

Mindannyian álmodozunk lefekvés előtt. Az én küldetésem az, hogy az otthoni edzésekkel, stratégiákkal és a saját példámmal segítselek abban, hogy először is meg merd fogalmazni, milyen az áloméleted, utána pedig legyen hozzá kellő önbizalmad, hogy meg is teremtsd!

Szeretnéd bevezetni a rendszeres edzést a mindennapjaidba? Növelni akarod az energiaszinteted? Javítani szeretnél az önmagaddal való kapcsolatodon? Gyerünk!

Az önismeret, az ön-szeretet és az önbizalom az alapja az egész univerzumodnak! Ahhoz, hogy felépítsd az áloméletedet, először önmagadat kell rendbe tenned, úgyhogy vágjunk is bele, Harcos!

Együtt bármire képesek vagyunk!

Életem számokban

Edzősvideó

Követő

Kontinens

Blog post

Legújabb Blog Postjaim

Tökéletes esti ital

Tökéletes esti ital

facebookyoutubeinstagramAz elméd egész nap pörög, 1010%-on teljesít, állandóan oldja meg a legújabban felmerülő problémákat. Nézi a telefont, válaszol, nézi a laptopot, figyeli a híreket, reagál mindenre és midenkire. Aztán végre hazaérsz vagy elalszanak a gyerekek...

bővebben
Miért teszek legeltetett vajat a kávémba?

Miért teszek legeltetett vajat a kávémba?

Miért teszek 'grassfed' avagy legeltetett vajat a kávémba?  Sokan tudjátok, hogy nem csak Harcosképző Kollagén Fehérje van a reggeli bögre kávémban, hanem legeltetett vaj is! ☕️   Furcsán hangzik?   Pedig isteni finom (sokkal finomabb, mintha tejet tennél bele!!) és...

bővebben
Hogyan segít neked a kollagén? És miért rakjuk a kávénkba?

Hogyan segít neked a kollagén? És miért rakjuk a kávénkba?

Hogyan segít neked a kollagén? És miért rakjuk a kávénkba? Kata nemcsak intermittent fastinggel - részleges böjtöl - de reggelente még vajas, kollagén fehérjés kávét is iszik! Amiben a saját Harcosképző Prémium Kollagén Fehérjéje van! Ráadásul még E/3-ban is beszél...

bővebben

Ki vagyok én?

Kollár Kata az Önismereti Edzés című könyv írója, az exkluzív Harcosképző online közösség alapítója és fitness coach. Naponta több mint 37.000 Harcost inspirál online platformjain – Facebookon, Instagramon, hírlevelein – keresztül küldetésével, hogy ráébredj egy valódi Harcos vagy, akiben lenyűgöző erő, szeretet, kitartás van, és boldogan, mosolyogva, élvezve az életet is el tudja érni a céljait és meg tudja valósítani az álmait. Több mint 20 éve edz, 2015 óta edző, 2019 óta személyi edző. A Fitness Company elkötelezett ajánlója.

 

Már több mint 10.000-en vettek részt online edzésein, több százan élő edzésein és már több mint 400-an olvasták az Önismereti Edzés című könyvét! Hiszi, hogy ha neki sikerült kimásznia a depresszió sötétséggel teleöntött gödréből, feltápászkodnia a mínuszból és újra felépítenie magát az edzés segítségével, TE is bármire képes vagy!

Nem hiszi ezzel szemben, hogy ő tudja a tutit, hogy ugyanazt kell csinálnod szóról szóra, mint neki és minden csillivilli szuperhappy lesz. És azt sem, hogy az edzés pótolni tudja a pszichológust. De azt igen, hogy egy jobb, boldogabb hely lenne ez a világ, ha mindenki szánna önmaga lelki és testi egészségére legalább heti 3-4 órát. Levezetné a stresszt, feltöltődne boldogsággal, megelőzne sok-sok lelki és testi betegséget és úgy általában jól érezné magát a saját bőrében!

Hogyan tudlak téged segíteni?

Online életmódváltó közösség
Harcosképző

Harcosképző Prémium
Kollagén Fehérje

Kézikönyv önmagadhoz
Önismereti Edzés

Nézz bele a videómba!

Nézd meg a videómat és tudd meg, miért költöztem 1,5 hónapra Dominikára! Plusz ha már ott vagy, iratkozz fel a csatornámra, Harcos!